Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόσφατα μαζί με τα γράμματα είδα τον παρακάτω φάκελο και μου έκανε εντύπωση, οπότε τον έβγαλα μια φωτο:

https://i.postimg.cc/PxPG8W0B/IMG-20181214-025354.jpg

Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Κάνεις κάποια αίτηση και σου στέλνουν τι επιλογές έχεις για το πως θα εμφανίζονται τα τυχόν στοιχεία σου στις αναζητήσεις τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Καλησπέρα!

Πρόσφατα μαζί με τα γράμματα είδα τον παρακάτω φάκελο και μου έκανε εντύπωση, οπότε τον έβγαλα μια φωτο:

https://i.postimg.cc/PxPG8W0B/IMG-20181214-025354.jpg

Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Κάνεις κάποια αίτηση και σου στέλνουν τι επιλογές έχεις για το πως θα εμφανίζονται τα τυχόν στοιχεία σου στις αναζητήσεις τους;

Δεν το ανοιξες να δεις τι ειναι;;;;

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε

Δεν ήταν δικό μου παιδιά, απλά μου κίνησε την περιέργεια.

δεν πειράζει άνοιξε το και ξανακλείστο μετά

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε

Δεν ήταν δικό μου παιδιά, απλά μου κίνησε την περιέργεια.

από το MyBusiness είναι για επιβεβαίωση στοιχειών λογικά. 

YΓ: σε παρακαλώ στάματα να κοιτάς τα γράμματα άλλων  :P

• Like 10
Δημοσ.

Χαχα, απλά το είδα επειδή ήταν στην στοίβα με τους λογαριασμούς, εννοείται πως δεν το άνοιξα.

Σκέφτηκα μήπως είναι τίποτα με το GDPR και μπορούμε να κάνουμε request το τι συλλέγει για εμάς η Google.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε

Χαχα, απλά το είδα επειδή ήταν στην στοίβα με τους λογαριασμούς, εννοείται πως δεν το άνοιξα.

Σκέφτηκα μήπως είναι τίποτα με το GDPR και μπορούμε να κάνουμε request το τι συλλέγει για εμάς η Google.

Τι φοβάσαι και δεν τ'ανοίγεις, μην έχει ενεργό άνθρακα ή μην μπουκάρει η ασφάλεια;
Δεν είναι και τα μυστικά του κράτους, το ξανακλείνεις εύκολα μετά, άνοιξέ το και πες μας τι ήταν τελικά.

• Confused 1
Δημοσ.

Πιθανόν είναι Κωδικός επιβεβαίωσης διεύθυνση κατοικίας για εγγραφή στο Ad Sense.

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορά μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018 θα είναι. Κουπόνι δηλαδή. Άμα δουλεύεις google ads σε ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...