Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Πρόσφατα μαζί με τα γράμματα είδα τον παρακάτω φάκελο και μου έκανε εντύπωση, οπότε τον έβγαλα μια φωτο: Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Κάνεις κάποια αίτηση και σου στέλνουν τι επιλογές έχεις για το πως θα εμφανίζονται τα τυχόν στοιχεία σου στις αναζητήσεις τους;
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Όχι, είναι από το Google My Business δηλαδή;
chsam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Καλησπέρα! Πρόσφατα μαζί με τα γράμματα είδα τον παρακάτω φάκελο και μου έκανε εντύπωση, οπότε τον έβγαλα μια φωτο: Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται ακριβώς; Κάνεις κάποια αίτηση και σου στέλνουν τι επιλογές έχεις για το πως θα εμφανίζονται τα τυχόν στοιχεία σου στις αναζητήσεις τους; Δεν το ανοιξες να δεις τι ειναι;;;; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
guido Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 ε δες τι λέει μεσα και προσεχε μην ειναι κανα σκαμ
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ήταν δικό μου παιδιά, απλά μου κίνησε την περιέργεια.
guido Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε Δεν ήταν δικό μου παιδιά, απλά μου κίνησε την περιέργεια. δεν πειράζει άνοιξε το και ξανακλείστο μετά 2 1 1
RedPriest Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε Δεν ήταν δικό μου παιδιά, απλά μου κίνησε την περιέργεια. από το MyBusiness είναι για επιβεβαίωση στοιχειών λογικά. YΓ: σε παρακαλώ στάματα να κοιτάς τα γράμματα άλλων 10
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Χαχα, απλά το είδα επειδή ήταν στην στοίβα με τους λογαριασμούς, εννοείται πως δεν το άνοιξα. Σκέφτηκα μήπως είναι τίποτα με το GDPR και μπορούμε να κάνουμε request το τι συλλέγει για εμάς η Google.
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε Χαχα, απλά το είδα επειδή ήταν στην στοίβα με τους λογαριασμούς, εννοείται πως δεν το άνοιξα. Σκέφτηκα μήπως είναι τίποτα με το GDPR και μπορούμε να κάνουμε request το τι συλλέγει για εμάς η Google. Τι φοβάσαι και δεν τ'ανοίγεις, μην έχει ενεργό άνθρακα ή μην μπουκάρει η ασφάλεια; Δεν είναι και τα μυστικά του κράτους, το ξανακλείνεις εύκολα μετά, άνοιξέ το και πες μας τι ήταν τελικά. 1
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έχω πολλές μέρες που το είδα, δεν ξέρω καν αν είναι ακόμη εκεί αλλά και να είναι δεν συνηθίζω να ανοίγω φακέλους τρίτων.
teo_3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πιθανόν είναι Κωδικός επιβεβαίωσης διεύθυνση κατοικίας για εγγραφή στο Ad Sense. 1
Pleo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Προσφορά μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018 θα είναι. Κουπόνι δηλαδή. Άμα δουλεύεις google ads σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα