gsoel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Υπάρχει κάποια έτοιμη ρουτίνα, ή είναι εύκολο να φτιαχτεί κάτι σε εκτελέσιμο αρχείο γιατί εγώ δεν έχω τις γνώσεις, ώστε να μου λέει το serial number από οποιαδήποτε μητρική στη μορφή: χχχχ-χχχχ-χχχχ-χχχχ Thanx
Leibniz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Se VB vrhka auto mesw WMI : >Public Function MBSerialNumber() As String 'RETRIEVES SERIAL NUMBER OF MOTHERBOARD 'IF THERE IS MORE THAN ONE MOTHERBOARD, THE SERIAL 'NUMBERS WILL BE DELIMITED BY COMMAS 'YOU MUST HAVE WMI INSTALLED AND A REFERENCE TO 'Microsoft WMI Scripting Library IS REQUIRED Dim objs As Object Dim obj As Object Dim WMI As Object Dim sAns As String Set WMI = GetObject("WinMgmts:") Set objs = WMI.InstancesOf("Win32_BaseBoard") For Each obj In objs sAns = sAns & obj.SerialNumber If sAns < objs.Count Then sAns = sAns & "," Next MBSerialNumber = sAns End Function Logika ginetai paromoia kai me c++. Sygnwmh pou rwtaw alla pou sou hreiazetai?
gsoel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Που μπορώ να βρω την VB και τι είναι αυτό το WMI; 'Αμα τα καταφέρω να με χ****ε Βρήκα τρόπο να ξεκλειδώσω ένα πρόγραμμα Γίνεται η εγκατάσταση, εμφανίζει έναν κωδικό: CF 8P N2 8A όπου CF οι πρώτοι 4 αριθμοί του s/n της μητρικής, 8Ρ οι 4 επόμενοι αριθμοί της μητρικής και πηγαίνει λέγοντας. Σε κάθε εγκατάσταση ο κωδικός διαφέρει γιατί είναι άλλη και η μητρική. Αν όμως φτιαχτεί αυτό το προγραμματάκι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έλα όμως που δεν έχω περισσότερες γνώσεις για να το φτιάξω Δεν πειράζει. Thanx
damn3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 basika mporeis na to ylopoieiseis se vbscript pou exei sigoura o ypologistis sou. kai mias kai o kwdikas egine post parapanw me liges metatropes tha eise ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.