Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο στο κινητό, όταν μιλάω ακούγεται πολύ βουητό σαν να φυσάει κάποιος το μικρόφωνο, όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση με ακούνε κανονικά. Το κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό στην Black friday, δηλαδή το έχω λιγότερο από μήνα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει αντικατάσταση; που θα το στείλει για να φτιαχτεί; έχει καλή εξυπηρέτηση στο θέμα εγγυήσεων ο Γερμανός; 

Δημοσ.

Αντικατάσταση?

Με τίποτα που να χτυπιέσε.

Ο Γερμανός θα το στείλει λογικά σε κάποιο Nokia Care η στην Arvato.

Από εκεί και ύστερα θα φύγει έξω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 3:21 ΜΜ, thanasisxask είπε

Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο στο κινητό, όταν μιλάω ακούγεται πολύ βουητό σαν να φυσάει κάποιος το μικρόφωνο, όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση με ακούνε κανονικά. Το κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό στην Black friday, δηλαδή το έχω λιγότερο από μήνα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει αντικατάσταση; που θα το στείλει για να φτιαχτεί; έχει καλή εξυπηρέτηση στο θέμα εγγυήσεων ο Γερμανός; 

Φίλε μου καλησπέρα. Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.εβγαλες άκρη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Το κινητό πήγε στο εξωτερικό το οποίο επισκευάστηκε με αλλαγή μητρικής πλακέτας. 

Κατάλαβα. Πήρε καιρό η όλη διαδικασία; Αν πάω έξω σε ιδιώτη εκτός εγγύησης είναι κάτι ακριβό πιστεύεις σαν επισκευή;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, patras7 είπε

Κατάλαβα. Πήρε καιρό η όλη διαδικασία; Αν πάω έξω σε ιδιώτη εκτός εγγύησης είναι κάτι ακριβό πιστεύεις σαν επισκευή;

Αν πας σε ιδιώτη αυτόματα χάνεται η εγγύηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Θέλει αλλαγή η μητρική, δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει ιδιώτης, δύο εβδομάδες περίπου έκανε. 

Σε ευχαριστώ πολύ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάλι έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο, το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο κινητό. Τι να τους πω στον Γερμανό; υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Πάλι έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο, το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο κινητό. Τι να τους πω στον Γερμανό; υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου; 

Δεν σου δίνουν άλλο.

Η δικαιολογία είναι ότι δεν έχουν κάποιο διαθέσιμο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Να επιμείνεις. Να πάρεις την σχετική αναφορά του νόμου μαζί σου και να τους πεις ότι θα πρέπει να κάνεις καταγγελία αν δεν κάνουν τα προβλεπόμενα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Να επιμείνεις. Να πάρεις την σχετική αναφορά του νόμου μαζί σου και να τους πεις ότι θα πρέπει να κάνεις καταγγελία αν δεν κάνουν τα προβλεπόμενα.

Τι λέει ο νόμος και ποίος είναι; Ποια είναι τα προβλεπόμενα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...