thanasisxask Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο στο κινητό, όταν μιλάω ακούγεται πολύ βουητό σαν να φυσάει κάποιος το μικρόφωνο, όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση με ακούνε κανονικά. Το κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό στην Black friday, δηλαδή το έχω λιγότερο από μήνα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει αντικατάσταση; που θα το στείλει για να φτιαχτεί; έχει καλή εξυπηρέτηση στο θέμα εγγυήσεων ο Γερμανός;
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αντικατάσταση? Με τίποτα που να χτυπιέσε. Ο Γερμανός θα το στείλει λογικά σε κάποιο Nokia Care η στην Arvato. Από εκεί και ύστερα θα φύγει έξω.
thanasisxask Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στο εξωτερικό πάει για οποιαδήποτε βλάβη;
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ναι γιατί στην ουσία δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. 1
patras7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 19/12/2018 στις 3:21 ΜΜ, thanasisxask είπε Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο στο κινητό, όταν μιλάω ακούγεται πολύ βουητό σαν να φυσάει κάποιος το μικρόφωνο, όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση με ακούνε κανονικά. Το κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό στην Black friday, δηλαδή το έχω λιγότερο από μήνα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει αντικατάσταση; που θα το στείλει για να φτιαχτεί; έχει καλή εξυπηρέτηση στο θέμα εγγυήσεων ο Γερμανός; Φίλε μου καλησπέρα. Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.εβγαλες άκρη;
thanasisxask Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το κινητό πήγε στο εξωτερικό το οποίο επισκευάστηκε με αλλαγή μητρικής πλακέτας. 1
patras7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Το κινητό πήγε στο εξωτερικό το οποίο επισκευάστηκε με αλλαγή μητρικής πλακέτας. Κατάλαβα. Πήρε καιρό η όλη διαδικασία; Αν πάω έξω σε ιδιώτη εκτός εγγύησης είναι κάτι ακριβό πιστεύεις σαν επισκευή;
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, patras7 είπε Κατάλαβα. Πήρε καιρό η όλη διαδικασία; Αν πάω έξω σε ιδιώτη εκτός εγγύησης είναι κάτι ακριβό πιστεύεις σαν επισκευή; Αν πας σε ιδιώτη αυτόματα χάνεται η εγγύηση. 1
thanasisxask Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Θέλει αλλαγή η μητρική, δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει ιδιώτης, δύο εβδομάδες περίπου έκανε. 1
patras7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Θέλει αλλαγή η μητρική, δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει ιδιώτης, δύο εβδομάδες περίπου έκανε. Σε ευχαριστώ πολύ.
thanasisxask Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Πάλι έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο, το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο κινητό. Τι να τους πω στον Γερμανό; υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου;
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πάλι έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο, το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο κινητό. Τι να τους πω στον Γερμανό; υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου; Δεν σου δίνουν άλλο. Η δικαιολογία είναι ότι δεν έχουν κάποιο διαθέσιμο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πάλι έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο, το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο κινητό. Τι να τους πω στον Γερμανό; υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου; Να επιμείνεις. Να πάρεις την σχετική αναφορά του νόμου μαζί σου και να τους πεις ότι θα πρέπει να κάνεις καταγγελία αν δεν κάνουν τα προβλεπόμενα.
thanasisxask Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Να επιμείνεις. Να πάρεις την σχετική αναφορά του νόμου μαζί σου και να τους πεις ότι θα πρέπει να κάνεις καταγγελία αν δεν κάνουν τα προβλεπόμενα. Τι λέει ο νόμος και ποίος είναι; Ποια είναι τα προβλεπόμενα;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Τι λέει ο νόμος και ποίος είναι; Ποια είναι τα προβλεπόμενα; https://www.eccgreece.gr/wp-content/uploads/2015/07/N2251-1994-enc2007-el1.pdf Άρθρο 5 παράγραφος 5. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα