Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cubilone είπε

Ευχαριστώ, μετράει πολύ αυτή η κάρτα για όσους πάνε συχνά σινεμά!

Γιατί όμως; 5 ευρώ βλέπω τιμή.

Πολλά σινεμά έχουν προσφορές κάποιες μέρες 1+1 (την τετάρτη το village με cosmote, δευτέρα-πέμπτη το odeon με vodafone) και το εισιτήριο βγαίνει πιο κάτω στο κόστος. Όλα αυτά με τον προυπόθεση ότι δεν πας μόνος σου σινεμά.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Questioner είπε

Γιατί όμως; 5 ευρώ βλέπω τιμή.

Πολλά σινεμά έχουν προσφορές κάποιες μέρες 1+1 (την τετάρτη το village με cosmote, δευτέρα-πέμπτη το odeon με vodafone) και το εισιτήριο βγαίνει πιο κάτω στο κόστος. Όλα αυτά με τον προυπόθεση ότι δεν πας μόνος σου σινεμά.

Στην Αττική έχει πόσα? 4 village 1 odeon? Θέλω να πω δεν έχουν όλοι κάποιο κοντά τους, επίσης τα village είναι μόνο Τετάρτη. Η τιμή με την κάρτα είναι 2 σε1 η 5€ ενώ στα άλλα είναι γύρω στα 7€. Με την κάρτα επίσης  έχεις έκπτωση όλες τις καθημερινές και πιθανό να έχει κάποιο σινεμά κοντά στην περιοχή σου. Επίσης  έχεις εκπτώση σε φαγητό, θέατρο, εκδηλώσεις, καφετέριες, escape rooms κα. Σίγουρα δεν έχει όλα τα καταστήματα αλλά 2 φορές να την χρησιμοποιήσεις στον χρόνο μέσα τα έβγαλε τα λεφτά της. 

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 4
Δημοσ.

Βγαζει τα λεφτα της γρηγορα μεν αλλα...

Η παγιδα με αυτα ειναι οτι ξοδευεις περισσοτερα λεφτα κυνηγωντας τις εκπτωσεις 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Δε πειράζει, λιγότερη γκρίνια από τη γυναίκα αφού θα επικαρπωθεί τα πάντα από τα έξοδα αυτά χαχαχα

Δημοσ.

Μην την πάρει κανείς αν δεν χρησιμοποιεί ήδη τις υπηρεσίες διασκέδασης φαγητού κλπ. Την πήρα πέρυσι στα 5€ με Πειραιώς και δεν την χρησιμοποίησα ποτέ τελικά!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, eskimoos είπε

Στην Αττική έχει πόσα? 4 village 1 odeon? Θέλω να πω δεν έχουν όλοι κάποιο κοντά τους, επίσης τα village είναι μόνο Τετάρτη. Η τιμή με την κάρτα είναι 2 σε1 η 5€ ενώ στα άλλα είναι γύρω στα 7€. Με την κάρτα επίσης  έχεις έκπτωση όλες τις καθημερινές και πιθανό να έχει κάποιο σινεμά κοντά στην περιοχή σου. Επίσης  έχεις εκπτώση σε φαγητό, θέατρο, εκδηλώσεις, καφετέριες, escape rooms κα. Σίγουρα δεν έχει όλα τα καταστήματα αλλά 2 φορές να την χρησιμοποιήσεις στον χρόνο μέσα τα έβγαλε τα λεφτά της. 

Στην Αθήνα είναι επίσης τα cinemax που Τετάρτη-Πεμπτη έχουν 1+1 με 8€ (το αύξησαν πρόσφατα λιγάκι από 7.5 σε 8).

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 4:01 ΜΜ, vagos789 είπε

Έχεις δίκιο. Δεν θα ξαναχαζέψω προσφορές ποτέ στη ζωή μου! :)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν αγορασετε τσεκαρετε. 

Γιατι διαβαζοντας τα σχολια εδω ψηθηκα, αλλα οι συνεργαζομενοι κινηματογραφοι οπως ειδα μολις, ειναι λιγοι και οι "μικροι", δεν περιλαμβανονται δηλαδη τα μεγαλα μουλτι. Μαλιστα σε αυτους που βλεπω στην λιστα τους ξερω οτι εχουν ηδη χωρις καμια καρτα  1+1 ή 5€ - Τεταρτη αν θυμαμαι καλα. Αρα το μονο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να πας αλλη καθημερινη αντι για Τεταρτη.

Μαλιστα στα σχετικα κοντινα μου (στα 5Km ας πουμε), ολα ειναι στα "5€", κανενα δεν ειναι 2for1.

Τωρα αν εχει καμια ταβερνα που να αξιζει δεν κοιταξα, αλλα απο σινεμα απογοητευτηκα.

Προσθηκη: Πολυ λιγες, στην περιοχη μου παροτι υπαρχουν καμια 50αρια μαγαζια, δεν εχει κανενα. 

Ξε-ψηθηκα. 😛

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...