Netr0nic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Τα save τα κρατάει εφόσον έχεις κάποιο λογαριασμό όπως είπα 👍 Το είδα μετά το σχόλιο σου @saruman123.
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Netr0nic είπε 👍 Το είδα μετά το σχόλιο σου @saruman123. Ο ποιο σίγουρος λογαριασμός είναι το FB Και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις κατεβάζεις το παιχνίδι βάζεις τον λογαριασμό του FB και είσαι έτοιμος από εκεί που σταμάτησες.
Netr0nic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Ο ποιο σίγουρος λογαριασμός είναι το FB Και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις κατεβάζεις το παιχνίδι βάζεις τον λογαριασμό του FB και είσαι έτοιμος από εκεί που σταμάτησες. Μια χαρά τότε! Δεν το ήξερα γιατί δεν παίζω games γενικότερα...
newton91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HateMe είπε Έχω φίλο που έφυγε από android και πήγε σε iOS και απλά δεν μπορούσε να το συνηθίσει επειδή είχε μάθει με android και τελικά γύρισε πίσω. Έχω επίσης φίλο που από iOS πήγε σε android και γύρισε πίσω σε iOS μετά από μια βδομάδα. Είναι όπως μάθει κανείς. Για μένα είναι τα ίδια επειδή έχω μάθει και με τα 2 Εντάξει λίγο άκυρα τα παραδείγματα για τους φίλους σου. Συνεπώς διαφωνώ είναι οπως μάθει κανεις. Σου είπα «στην αρχή». Για αρχή Λπν ( δηλαδή πριν το «μαθεις» όπως λες ) το iOS είναι πολύ πιο εύκολο
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τα save τα κρατάει εφόσον έχεις κάποιο λογαριασμό όπως είπα πριν. Ότι θες κάνεις. Ο Nova μέχρι στιγμής είναι ο κορυφαίος με πολλές παραμέτρους. Thanks απλα πάω playstore πατάω Nova launcher κάνω install και μετά απλά κάνω παρεμετροποιησεις σωστά;
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, kp1 είπε Thanks απλα πάω playstore πατάω Nova launcher κάνω install και μετά απλά κάνω παρεμετροποιησεις σωστά; Ναι. Υπάρχει και η έκδοση pro ,αλλά νομίζω ότι πληρώνεις που έχει περισσότερες παραμέτρους. 1
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Και κάτι τελευταίο αν βάλω την νέα έκδοση χωρίς να κάνω reset παίζει ρόλο; πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; ευχαριστώ
Black Demis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 2:13 ΜΜ, kp1 είπε Φίλε saruman απλά δεν είναι τόσο smooth όσο θα ήθελα.. Απλά μια σκέψη κάνω δεν είναι κάτι οριστικό. αν το P20 pro δεν ειναι smooth τι να πω μηπως απλα σου φαινοντε αργα τα transaction αλλαξε τα σε developer settings ολα σε 0.5 απο 1.0 53 λεπτά πριν, kp1 είπε Και κάτι τελευταίο αν βάλω την νέα έκδοση χωρίς να κάνω reset παίζει ρόλο; πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; ευχαριστώ σηνιθος ναι παιζει ρόλο θέλει μετα την νεα εκδοση format χωρίς bakcup εφαρμογών και ρυθμίσεων
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Και κάτι τελευταίο αν βάλω την νέα έκδοση χωρίς να κάνω reset παίζει ρόλο; πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; ευχαριστώ Αν δεν δημιουργεί προβλήματα στο λειτουργικό όχι(για reset). Αλλά συνήθως και το σωστό μετά από μεγάλη αναβάθμιση (π.χ από android 8 σε 9) είναι να γίνεται(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)αφού πρώτα γίνει το backup. Υπόψη στο reset δεν χάνεις τίποτα ,μόνο στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν δεν δημιουργεί προβλήματα στο λειτουργικό όχι(για reset). Αλλά συνήθως και το σωστό μετά από μεγάλη αναβάθμιση (π.χ από android 8 σε 9) είναι να γίνεται(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)αφού πρώτα γίνει το backup. Υπόψη στο reset δεν χάνεις τίποτα ,μόνο στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πως γίνεται το απλό reset χωρίς να χάσεις κάτι και να μν χρειάζεται να κάνεις τπτ back up ε;
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kp1 είπε Πως γίνεται το απλό reset χωρίς να χάσεις κάτι και να μν χρειάζεται να κάνεις τπτ back up ε; Με το που σου έρθει η αναβάθμιση και γίνει η εγκατάσταση στο τέλος σου λέει reboot. Εμένα τουλάχιστον έτσι είναι. Στα Xiaomi πάλι το κάνει αυτόματα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Με το που σου έρθει η αναβάθμιση και γίνει η εγκατάσταση στο τέλος σου λέει reboot. Εμένα τουλάχιστον έτσι είναι. Στα Xiaomi πάλι το κάνει αυτόματα. Καλή φάση ευχαριστώ άρα πατάω reboot ή στα ελληνικά θα το έχει επαναφορά κια δν σβήνει τπτ από μέσα σωστά;
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Καλή φάση ευχαριστώ άρα πατάω reboot ή στα ελληνικά θα το έχει επαναφορά κια δν σβήνει τπτ από μέσα σωστά; Έτσι. 1
Warsar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα φιλεου Αν δεν έχεις κανει ανταλλαγή, θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με mi 8 και 100€ από εμένα? Δεν μπορείς να πεις καλή προσφορά. Ούτε σκόνη δεν έχει. ν θέλεις σκέψου το και στείλε μου
kp1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Warsar είπε Καλησπέρα φιλεου Αν δεν έχεις κανει ανταλλαγή, θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με mi 8 και 100€ από εμένα? Δεν μπορείς να πεις καλή προσφορά. Ούτε σκόνη δεν έχει. ν θέλεις σκέψου το και στείλε μου Ευχαριστώ φίλε αλλά δν θέλω να πέσω τόσο πολύ σε κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα