Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

👍 Το είδα μετά το σχόλιο σου @saruman123.

Ο ποιο σίγουρος λογαριασμός είναι το FB 

Και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις κατεβάζεις το παιχνίδι βάζεις τον λογαριασμό του FB και είσαι έτοιμος από εκεί που σταμάτησες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Ο ποιο σίγουρος λογαριασμός είναι το FB 

Και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις κατεβάζεις το παιχνίδι βάζεις τον λογαριασμό του FB και είσαι έτοιμος από εκεί που σταμάτησες.

Μια χαρά τότε!  Δεν το ήξερα γιατί δεν παίζω games γενικότερα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HateMe είπε

Έχω φίλο που έφυγε από android και πήγε σε iOS και απλά δεν μπορούσε να το συνηθίσει επειδή είχε μάθει με android και τελικά γύρισε πίσω. 

Έχω επίσης φίλο που από iOS πήγε σε android και γύρισε πίσω σε iOS μετά από μια βδομάδα.

Είναι όπως μάθει κανείς. 

Για μένα είναι τα ίδια επειδή έχω μάθει και με τα 2 :P  

Εντάξει λίγο άκυρα τα παραδείγματα  για τους φίλους σου.  Συνεπώς διαφωνώ είναι οπως μάθει κανεις. Σου είπα «στην αρχή». Για αρχή Λπν ( δηλαδή πριν το «μαθεις» όπως λες ) το iOS είναι πολύ πιο εύκολο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τα save τα κρατάει εφόσον έχεις κάποιο λογαριασμό όπως είπα πριν.

Ότι θες κάνεις.

Ο Nova μέχρι στιγμής είναι ο κορυφαίος με πολλές παραμέτρους.

Thanks απλα πάω playstore πατάω Nova launcher κάνω install και μετά απλά κάνω παρεμετροποιησεις σωστά; 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kp1 είπε

Thanks απλα πάω playstore πατάω Nova launcher κάνω install και μετά απλά κάνω παρεμετροποιησεις σωστά; 

Ναι.

Υπάρχει και η έκδοση pro ,αλλά νομίζω ότι πληρώνεις που έχει περισσότερες παραμέτρους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο αν βάλω την νέα έκδοση χωρίς να κάνω reset παίζει ρόλο; πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 2:13 ΜΜ, kp1 είπε

Φίλε saruman απλά δεν είναι τόσο smooth όσο θα ήθελα.. Απλά μια σκέψη κάνω δεν είναι κάτι οριστικό.  

αν το P20 pro δεν ειναι smooth τι να πω μηπως απλα σου φαινοντε αργα τα transaction αλλαξε τα σε developer settings ολα σε 0.5 απο 1.0

53 λεπτά πριν, kp1 είπε

Και κάτι τελευταίο αν βάλω την νέα έκδοση χωρίς να κάνω reset παίζει ρόλο; πρέπει να κάνω οπωσδήποτε; ευχαριστώ 

σηνιθος ναι παιζει ρόλο θέλει μετα την νεα εκδοση format χωρίς bakcup εφαρμογών και ρυθμίσεων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Αν δεν δημιουργεί προβλήματα στο λειτουργικό όχι(για reset).

Αλλά συνήθως και το σωστό μετά από μεγάλη αναβάθμιση (π.χ από android 8 σε 9) είναι να γίνεται(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)αφού πρώτα γίνει το backup.

Υπόψη στο reset δεν χάνεις τίποτα ,μόνο στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν δεν δημιουργεί προβλήματα στο λειτουργικό όχι(για reset).

Αλλά συνήθως και το σωστό μετά από μεγάλη αναβάθμιση (π.χ από android 8 σε 9) είναι να γίνεται(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)αφού πρώτα γίνει το backup.

Υπόψη στο reset δεν χάνεις τίποτα ,μόνο στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πως γίνεται το απλό reset χωρίς να χάσεις κάτι και να μν χρειάζεται να κάνεις τπτ back up ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kp1 είπε

Πως γίνεται το απλό reset χωρίς να χάσεις κάτι και να μν χρειάζεται να κάνεις τπτ back up ε;

Με το που σου έρθει η αναβάθμιση και γίνει η εγκατάσταση στο τέλος σου λέει reboot.

Εμένα τουλάχιστον έτσι είναι.

Στα Xiaomi πάλι το κάνει αυτόματα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Με το που σου έρθει η αναβάθμιση και γίνει η εγκατάσταση στο τέλος σου λέει reboot.

Εμένα τουλάχιστον έτσι είναι.

Στα Xiaomi πάλι το κάνει αυτόματα.

Καλή φάση ευχαριστώ άρα πατάω reboot ή στα ελληνικά θα το έχει επαναφορά κια δν σβήνει τπτ από μέσα σωστά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Καλή φάση ευχαριστώ άρα πατάω reboot ή στα ελληνικά θα το έχει επαναφορά κια δν σβήνει τπτ από μέσα σωστά; 

Έτσι.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φιλεου

Αν δεν έχεις κανει ανταλλαγή, θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με mi 8 και 100€ από εμένα? Δεν μπορείς να πεις καλή προσφορά. Ούτε σκόνη δεν έχει. ν θέλεις σκέψου το και στείλε μου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Warsar είπε

Καλησπέρα φιλεου

Αν δεν έχεις κανει ανταλλαγή, θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με mi 8 και 100€ από εμένα? Δεν μπορείς να πεις καλή προσφορά. Ούτε σκόνη δεν έχει. ν θέλεις σκέψου το και στείλε μου

Ευχαριστώ φίλε αλλά δν θέλω να πέσω τόσο πολύ σε κινητό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...