kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παρε οποιο κινητο θελεις αγαπητε. Ελεος δηλαδη σε λιγο θα μας ρωτησεις αποψη για ολα τα κινητα της αγορας. Τι γνωμη να σου πουμε για το mate 10 pro πχ που ρωτας που ειναι το ιδιο με το p20 pro αλλα με χειροτερη καμερα? Αρχικά δεν ρώτησα την γνώμη σου αν δεν θες μην απαντας δεν σε υποχρέωσε κάνεις να γράψεις..! Και απλά ρωτάω να μαθαίνω για εμπειρία χρήσης και στη τελική αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις το θέμα έλα με τον καθένα εδώ μέσα που βγάζει τα ψυχολογικά της καθημερινότητας του. Και πάλι χρόνια πολλά
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kp1 είπε Αρχικά δεν ρώτησα την γνώμη σου αν δεν θες μην απαντας δεν σε υποχρέωσε κάνεις να γράψεις..! Και απλά ρωτάω να μαθαίνω για εμπειρία χρήσης και στη τελική αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις το θέμα έλα με τον καθένα εδώ μέσα που βγάζει τα ψυχολογικά της καθημερινότητας του. Και πάλι χρόνια πολλά Δεν με υποχρεωσε κανεις αλλα επισης ενα θεμα ανοιγεται για συγκεκριμενο σκοπο. Αν θες να μαθεις εμπειριες χρησης για διαφορα κινητα μπορεις να διαβασεις και τα υπολοιπα θεματα ή φυσικα να ριξεις μια ματια σε αλλα forum οπως το myphone που εχουν ειδικες κατηγοριες για καθε κινητο. Και απο αυτα που εχεις γραψει πιο πισω,ειναι εμφανες οτι ουτε ο ιδιος δεν γνωριζεις τι θελεις και απλα μπαινεις στο θεμα και ρωτας για να περασει η ωρα. Δηλαδη απο την μια λες οτι κοιταζεις την μπαταρια με βαση και το κινητο σου και ριχνεις πχ ακυρο σε αλλα κινητα τυπου galaxy και απο την αλλη τωρα στο τελευταιο σου σχολιο μου αναφερεις το Sony XZ1 με μπαταρια 2700mah ή πιο πισω που αναφερεις για Oneplus6. Λες οτι δεν θες να δωσεις διαφορα και μου αναφερεις το Iphone 8 plus το οποιο το πουλανε ακριβοτερα απο το κινητο σου αρα αναγκαστικα μιλαμε για διαφορα. Για να μην πω το κορυφαιο οτι γραφεις στο αρχικο σχολιο οτι σε ενδιαφερει η καμερα και παλι αναφερεις κινητα χειροτερα απο το δικο σου σε αυτο τον τομεα οπως το Sony,oneplus,Iphone8 plus και ειδικα το Nokia 7 που εχει τραγικη καμερα σε σχεση με το p20 και παει λεγοντας. Τελος μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα και να σεβεσαι τους υπολοιπους,τα περι ψυχολογικων που γραφεις ειναι ασχετα. Το να κανεις υποδειξη το που θα απαντησει καποιος και που οχι σε δημοσιο forum απλα δεν εχει καποια λογικη,ειδικα οταν εσυ ο ιδιος αλλα λες στο ενα σχολιο και αλλα στο αλλο. Στις 19/12/2018 στις 1:37 ΜΜ, kp1 είπε Μου αρέσει το κινητο πάνω από όλα να έχει καλή μπαταρία,ανάλυση οθονης, να είναι smooth(όπως τα ios +stock android), και καλή κάμερα...! Στις 25/12/2018 στις 10:25 ΜΜ, kp1 είπε Για κάνα iPhone 8 plus λες αξίζει 14 ώρες πριν, kp1 είπε Καλη σκεψη φιλε αλλα δεν θελω να δωσω διαφορα και βασικο δεν πιστευω θ αμε βγαλει η μπαταρια ειδικα με το p20 pro 14 ώρες πριν, kp1 είπε Άδικο δν έχεις φίλε μάλλον δεν θα το αλλάξω λογω κάμερας μπαταρίας και ραμ οθόνης 13 ώρες πριν, kp1 είπε MΙκρη μπαταρία για μένα.. Μεταξύ Nokia 7 plus VS Sony xz1 ποιο θα έπαιρνες και γτ; Για maate 10 pro γνώμη; Στο ενα σχολιο λες οτι δεν θα το αλλαξεις το P20pro και μετα απο 1 ωρα ρωτας για αλλα κινητα. Μετα απορεις με τα σχολια που παιρνεις σαν απαντηση οτι δινεις τετοιες αφορμες? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kp1 είπε Και είναι εύκολο να το βάλεις; γτ δν έχω μεγάλη σχέση.. Μπορώ να πάω κάπου να μου το κάνουν; και πόσο πάει; Μπορω να έχω και την έκδοση 9 pie όταν την πάρω και το launcher μαζί; ευχαριστώ 😂 Εφαρμογή του Play store ειναι. Όταν την κατεβάσεις πας στις ρυθμίσεις εφαρμογές προεπιλεγμένες και εκεί επιλέγεις τον launcher. Δεν χάνεις τίποτα την έκδοση που έχει το κινητό θα έχεις. 1
SalPad Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε φιλαράκι μου έχεις ένα κινητό TOP ναυαρχίδα με την νούμερο 1 κάμερα αυτή την στιγμή στην αγορά. Λες ότι έχεις λίγο lag, οκ πες είναι απ το κωλοskin της Huawei! Βάλε ένα luncher να στρώσει και κρατα το κινητάκι σου! Γιατί να το δώσεις για οτιδήποτε άλλο κατώτερο? Απ την άλλη σου είπαν τόσα κινητά και έκαναν τόσες συγκρίσεις εδώ μεσα... S9+ OP6 iPhone και και και... Τα εξαντλήσαμε όλα! Αν θες απλά να αλλάξεις γιατί βαρέθηκες οκ πάω πάσο και δεν ξαναμιλάω αλλά αν απλά δεν ξέρεις τι θες και ενώ σου έχουν προτείνει τόσα εδώ μέσα εσύ ακόμα ψάχνεσαι, κράτα απλά αυτό που έχεις τώρα που είναι τουμπανάκι και άραξε να το χαρείς... Δεν έχει νόημα όλο αυτό δηλαδή... Δεν στην μπαίνω, καλοπροαίρετα στο λέω, αν θες ακούμε! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από SalPad 1 1
HALF EVIL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Και πήρε και την έκδοση 9 χθες. Είναι πιο smooth πλέον.
Netr0nic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, SalPad είπε Ρε φιλαράκι μου έχεις ένα κινητό TOP ναυαρχίδα με την νούμερο 1 κάμερα αυτή την στιγμή στην αγορά. Λες ότι έχεις λίγο lag, οκ πες είναι απ το κωλοskin της Huawei! Βάλε ένα luncher να στρώσει και κρατα το κινητάκι σου! Γιατί να το δώσεις για οτιδήποτε άλλο κατώτερο? Απ την άλλη σου είπαν τόσα κινητά και έκαναν τόσες συγκρίσεις εδώ μεσα... S9+ OP6 iPhone και και και... Τα εξαντλήσαμε όλα! Αν θες απλά να αλλάξεις γιατί βαρέθηκες οκ πάω πάσο και δεν ξαναμιλάω αλλά αν απλά δεν ξέρεις τι θες και ενώ σου έχουν προτείνει τόσα εδώ μέσα εσύ ακόμα ψάχνεσαι, κράτα απλά αυτό που έχεις τώρα που είναι τουμπανάκι και άραξε να το χαρείς... Δεν έχει νόημα όλο αυτό δηλαδή... Δεν στην μπαίνω, καλοπροαίρετα στο λέω, αν θες ακούμε! Έχει ένα point, συμφωνώ! Ότι σου έλεγα κι εγώ χθες τα μεσάνυχτα παραπάνω. Καλύτερα να το κρατήσεις και δοκιμάσεις επαναφορά η έναν luncher (τον Nova luncher πχ) παρά να ψάχνεις άλλο! Θέλω να πω πως έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα πολύ δυνατό smartphone με μια απ τις καλύτερες κάμερες και με καλή μπαταρία, ποιος ο λόγος να πας αλλού? Αν πάλι επιμένεις γιατί δεν σου αρέσει πια αυτό που έχεις για τους δικούς σου λόγους, εγώ σου είπα την γνώμη μου για το που πιστεύω πως πρέπει να πας! Update: Όπως λέει και ο @HALF EVIL πήρε και ενημέρωση, για κοίταξε το λίγο μήπως και έστρωσε! Κάνε και ένα reset στην τελική αφού πήρε νεα έκδοση... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic 1
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν έχει πάρει ενημέρωση εμενα μόλις πάρω θα κάνω reset και στην τελική θα βάλω launcher μέσω playstore ευχαριστώ ολους. Αν κάνω επαναφορά reset δλδ δν πρέπει να ξαναβάζω εφαρμογές; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από kp1
newton91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/12/2018 στις 9:34 ΜΜ, HateMe είπε Δεν είναι για όλους το iOS. Είναι αυτοί που δεν έχουν θέμα, αλλά είναι και αυτοί που δεν μπορούν να φύγουν από android για τους δικούς τους λόγους. Γι'αυτό σου λέω τράβα δες το. Θα το βρεις σε όλα τα μαγαζιά και μπορείς να το δουλέψεις όσο γουστάρεις. Βασικά το Android δεν είναι για όλους αφού συνήθως χρειάζεται πολλές παραμετροποίησεις να το φέρεις στα μέτρα σου ενώ το iOS είναι πολύ πιο εύκολο από την αρχή στην χρήση του.
HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, newton91 είπε Βασικά το Android δεν είναι για όλους αφού συνήθως χρειάζεται πολλές παραμετροποίησεις να το φέρεις στα μέτρα σου ενώ το iOS είναι πολύ πιο εύκολο από την αρχή στην χρήση του. Έχω φίλο που έφυγε από android και πήγε σε iOS και απλά δεν μπορούσε να το συνηθίσει επειδή είχε μάθει με android και τελικά γύρισε πίσω. Έχω επίσης φίλο που από iOS πήγε σε android και γύρισε πίσω σε iOS μετά από μια βδομάδα. Είναι όπως μάθει κανείς. Για μένα είναι τα ίδια επειδή έχω μάθει και με τα 2 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Ακόμα δεν έχει πάρει ενημέρωση εμενα μόλις πάρω θα κάνω reset και στην τελική θα βάλω launcher μέσω playstore ευχαριστώ ολους. Αν κάνω επαναφορά reset δλδ δν πρέπει να ξαναβάζω εφαρμογές; Άμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει να "στήσεις" το κινητό από την αρχή. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα backup σε έναν υπολογιστή.
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Άμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει να "στήσεις" το κινητό από την αρχή. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα backup σε έναν υπολογιστή. Επαφές φώτο τις κάνω back up.. Αλλά πρέπει να περάσω ξανά 40 εφαρμογές και 5 games που έχω μέσα αναγκαστικά πάλι από την αρχή σωστά; Αν απλά πάρω την νεα έκδοση και κάνω επανεκινηση είμαι οκ;
Netr0nic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kp1 είπε Επαφές φώτο τις κάνω back up.. Αλλά πρέπει να περάσω ξανά 40 εφαρμογές και 5 games που έχω μέσα αναγκαστικά πάλι από την αρχή σωστά; Αν απλά πάρω την νεα έκδοση και κάνω επανεκινηση είμαι οκ; Μπορείς μετά την επαναφορά αν βάλεις το ίδιο google account να στις εγκαταστήσει αυτόματα (τις κρατάει στην βιβλιοθήκη στο playstore). Δεν ξέρω αν σου κρατάει τα save από τα games σου όμως... Νομίζω όχι... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Επαφές φώτο τις κάνω back up.. Αλλά πρέπει να περάσω ξανά 40 εφαρμογές και 5 games που έχω μέσα αναγκαστικά πάλι από την αρχή σωστά; Αν απλά πάρω την νεα έκδοση και κάνω επανεκινηση είμαι οκ; Άμα πάρεις την αναβάθμιση επανεκκίνηση κάνεις έτσι και αλλιώς. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεις τα πάντα. Τα παιχνίδια μπορείς να τα σώσεις μέσω FB η με κάποιο λογαριασμό αν έχουν .
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Netr0nic είπε Μπορείς μετά την επαναφορά αν βάλεις το ίδιο google account να στις εγκαταστήσει αυτόματα (τις κρατάει στην βιβλιοθήκη στο playstore). Δεν ξέρω αν σου καταστεί τα save από τα games σου όμως... Νομίζω όχι... Το ξέρω φίλε από Google account στα κραταει αλλα όχι τα games...θα βάλω την 9 και βλέπουμε.. Άρα με το launcher αλλάζεις ταξινόμηση στις εφαρμογές φόντα και αυτά σωστά;
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Netr0nic είπε Μπορείς μετά την επαναφορά αν βάλεις το ίδιο google account να στις εγκαταστήσει αυτόματα (τις κρατάει στην βιβλιοθήκη στο playstore). Δεν ξέρω αν σου κρατάει τα save από τα games σου όμως... Νομίζω όχι... Τα save τα κρατάει εφόσον έχεις κάποιο λογαριασμό όπως είπα πριν. 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Άρα με το launcher αλλάζεις ταξινόμηση στις εφαρμογές φόντα και αυτά σωστά; Ότι θες κάνεις. Ο Nova μέχρι στιγμής είναι ο κορυφαίος με πολλές παραμέτρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα