Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Σίγουρα την μπαταρία του P20 Pro δεν την πιάνει αλλά παραπάνω αναφέρεις ότι σε έψηναν και συσκευές όπως το iPhone, Oneplus 6/6T κ.α. Το 6 έχει μικρότερη μπαταρία απ το S9+ και το 6T λίγο μεγαλύτερη, επίσης το 6Τ μπορεί να έχει fingerprint scanner στην οθόνη αλλά να ξες ότι είναι αργός σε σχέση με το δακτυλικό που έχει το 6, όσο για τις κάμερες κατά την γνώμη μου του S9 είναι καλύτερες! 

Οπότε απ την στιγμή που σκέφτηκες και τέτοιες συσκευές σου προτείνω το S9+ με κλειστά μάτια. Τώρα αυτό με την διαφορά ναι οκ δεκτό, θα παίξεις πάνω κάτω σε τέτοιες περιπτώσεις όπως και να έχει...

Πάντως αν δεν σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα αυτό το ψιλοlag που λες στο P20 Pro μην το αλλάξεις κατά την γνώμη μου, κάνε επαναφορά η βάλε έναν άλλο luncher έστω... Υπάρχουν τρόποι. Γιατί να δώσεις ένα καινούργιο ουσιαστικά κινητό με καλή μπαταρία και top κάμερα τόσο εύκολα? 

Βέβαια γούστα είναι αυτά στην τελική, you know better 😎

Άδικο δν έχεις φίλε μάλλον δεν θα το αλλάξω λογω κάμερας μπαταρίας και ραμ οθόνης.. Ελπίζω με την έκδοση 9 να γίνει ποιο smooth. Thanks πάντως αν και δν είμαι υπέρ κινητό με πολλά λεφτά σκέψου εμένα μ βγήκε 330€ σφραγισμένο άξιζε η υπέρβαση αλλιώς θα έδινα Μαξ 240€

Επεξ/σία από kp1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Άδικο δν έχεις φίλε μάλλον δεν θα το αλλάξω λογω κάμερας μπαταρίας και ραμ οθόνης.. Ελπίζω με την έκδοση 9 να γίνει ποιο smooth

Σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου! 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου! 😉

Ελπίζω να είναι σωστή εσύ ποιο Κιν έχεις; ευχαριστημένος; 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ελπίζω να είναι σωστή εσύ ποιο Κιν έχεις; ευχαριστημένος; 

Εγώ έχω το Galaxy S8 αυτόν τον καιρό (έχω δουλέψει και S9+ και G7, G6 Mate10 Pro και διαφορά άλλα γι'αυτό και σου είπα την γνώμη μου) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Εγώ έχω το Galaxy S8 αυτόν τον καιρό (έχω δουλέψει και S9+ και G7, G6 Mate10 Pro και διαφορά άλλα γι'αυτό και σου είπα την γνώμη μου) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! 

Α.. Ωραία ωραίο το s8 οθοναρα αλλά. Ικρη μπαταρία για μένα.. Μεταξύ Nokia 7 plus VS Sony xz1 ποιο θα έπαιρνες και γτ; Για maate 10 pro γνώμη; 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Α.. Ωραία ωραίο το s8 οθοναρα αλλά. Ικρη μπαταρία για μένα.. Μεταξύ Nokia 7 plus VS Sony xz1 ποιο θα έπαιρνες και γτ; Για maate 10 pro γνώμη; 

Καλά κινητά και τα 2! Κοίταξε το XZ1 φοράει SD 835, δυνατός επεξεργαστής (τον ίδιο φοράει και το S8 μου) και εχει πιστοποίηση IP 68 (αδιάβροχο). Το Nokia απ την άλλη έχει τον SD 660 που είναι κατώτερος αλλά δεν είναι κακός, επίσης έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία στα 3800mah και το βασικότερο τρέχει stock android (τσακ μπαμ οι αναβαθμίσεις και smooth ui). 

Κάμερα έχει καλύτερη το XZ1 πιστεύω! Του Nokia δεν είναι κακή πάντως, αντίθετα πολύ καλή για την κατηγορία και τα λεφτά του!

Στο εμφανισιακό κομμάτι αν δεν έχεις θέμα με τα bezels του XZ1 τότε κομπλέ, το Nokia απ την άλλη ακολουθεί άλλο σχεδιαστικό (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο).

Εν τέλη αν θες κάτι αδιάβροχο με δυνατό επεξεργαστή και καλή κάμερα  XZ1. Αν θες stock android, μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία πας Nokia.

Το Mate10 Pro μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις απ όσο το δούλεψα, πολύ καλή μπαταρία, ωραία οθόνη, δεν μου κόλλαγε γενικότερα, καλή κάμερα (πλέον υπάρχουν και καλύτερες αλλά συνεχίζει να παίζει ψηλά).

Πάντως να ξέρεις ΟΛΑ τα παραπάνω κινητά τα βάζω ΚΑΤΩ απ το P20 Pro που έχεις τώρα! Μην κάνεις κάνα αστείο και δώσεις το P20 Pro για κάποιο απ τα παραπάνω... Εκτός αν το θες τόσο 😋 αλλά δεν στο προτείνω αν ρωτάς!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Netr0nic είπε

Καλά κινητά και τα 2! Κοίταξε το XZ1 φοράει SD 835, δυνατός επεξεργαστής (τον ίδιο φοράει και το S8 μου) και εχει πιστοποίηση IP 68 (αδιάβροχο). Το Nokia απ την άλλη έχει τον SD 660 που είναι κατώτερος αλλά δεν είναι κακός, επίσης έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία στα 3800mah και το βασικότερο τρέχει stock android (τσακ μπαμ οι αναβαθμίσεις και smooth ui). 

Κάμερα έχει καλύτερη το XZ1 πιστεύω! Του Nokia δεν είναι κακή πάντως, αντίθετα πολύ καλή για την κατηγορία και τα λεφτά του!

Στο εμφανισιακό κομμάτι αν δεν έχεις θέμα με τα bezels του XZ1 τότε κομπλέ, το Nokia απ την άλλη ακολουθεί άλλο σχεδιαστικό (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο).

Εν τέλη αν θες κάτι αδιάβροχο με δυνατό επεξεργαστή και καλή κάμερα  XZ1. Αν θες stock android, μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία πας Nokia.

Το Mate10 Pro μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις απ όσο το δούλεψα, πολύ καλή μπαταρία, ωραία οθόνη, δεν μου κόλλαγε γενικότερα, καλή κάμερα (πλέον υπάρχουν και καλύτερες αλλά συνεχίζει να παίζει ψηλά).

Πάντως να ξέρεις ΟΛΑ τα παραπάνω κινητά τα βάζω ΚΑΤΩ απ το P20 Pro που έχεις τώρα! Μην κάνεις κάνα αστείο και δώσεις το P20 Pro για κάποιο απ τα παραπάνω... Εκτός αν το θες τόσο 😋 αλλά δεν στο προτείνω αν ρωτάς!

Εννοείται δν το αλλάζω για αυτά... Το s9 + πως και το έδωσες; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kp1 είπε

Εννοείται δν το αλλάζω για αυτά... Το s9 + πως και το έδωσες; 

Το δούλεψα για κανα μηνά οσο ήμουν χωρις συσκευή από στενό μου φίλο. Δεν υπήρχε περίπτωση να το είχα και να το έδινα!  

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 2:17 ΜΜ, saruman123 είπε

Το είχαμε πει από την αρχή ότι το skin τις Huawei είναι λίγο περίεργο.

Η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.

Έτσι είναι και τις Xiaomi .

Σωστος. Microsoft launcher. και τέλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη δεν 3χω ιδέα αν κάνεις αλλαγή της launcher χάνεις εγγύηση; και τι είναι αυτό ακριβώς; Και που βοηθαει; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kp1 είπε

Eπειδη δεν 3χω ιδέα αν κάνεις αλλαγή της launcher χάνεις εγγύηση; και τι είναι αυτό ακριβώς; Και που βοηθαει; 

Όχι δεν χάνεις την εγγύηση.

Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!
Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου(βλ.Play Store).

Οι ποιο δημοφιλείς είναι αυτοί εδώ https://gr.gizchina.com/2018/09/23/top-android-launchers-for-your-smartphone/

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν χάνεις την εγγύηση.

Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!
Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου(βλ.Play Store).

Οι ποιο δημοφιλείς είναι αυτοί εδώ https://gr.gizchina.com/2018/09/23/top-android-launchers-for-your-smartphone/

Κατάλαβα αλλά δν σ. Κάνει ποιο smooth το κινητό ε; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kp1 είπε

Κατάλαβα αλλά δν σ. Κάνει ποιο smooth το κινητό ε; 

Με το Nova υπάρχει μεγάλη βελτίωση.

Ιδικά στις ρυθμίσεις που έχει ρύθμιση με πόση ταχύτητα να τρέχει.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ρυθμίσεις γιατί έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Με το Nova υπάρχει μεγάλη βελτίωση.

Ιδικά στις ρυθμίσεις που έχει ρύθμιση με πόση ταχύτητα να τρέχει.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ρυθμίσεις γιατί έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια.

Και είναι εύκολο να το βάλεις; γτ δν έχω μεγάλη σχέση.. Μπορώ να πάω κάπου να μου το κάνουν; και πόσο πάει; Μπορω να έχω και την έκδοση 9 pie όταν την πάρω και το launcher μαζί; ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kp1 είπε

Για maate 10 pro γνώμη; 

Παρε οποιο κινητο θελεις αγαπητε.

Ελεος δηλαδη σε λιγο θα μας ρωτησεις αποψη για ολα τα κινητα της αγορας.

Τι γνωμη να σου πουμε για το mate 10 pro πχ που ρωτας που ειναι το ιδιο με το p20 pro αλλα με χειροτερη καμερα?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...