kp1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα huawei p20 pro τo twilight με τι πιστεύετε θα αξίζει να το ανταλλάξω? (και να με συμφέρει προφανώς). Σκεφτόμουν για Google pixel 2xl αλλά με προβληματίζει κάποια θέματα που έχει βγάλει έχει εγγύηση έξω και αν είναι αλλού μην.μπλεξω..ακουω γνωμες. Μου αρέσει το κινητο πάνω από όλα να έχει καλή μπαταρία,ανάλυση οθονης, να είναι smooth(όπως τα ios +stock android), και καλή κάμερα...! Το πήρα να ξέρετε ευκαιρεία το κινητό καινούριο από Γερμανό. Σκεφτόμουν και για one plus 6 8/128 τι λέτε; Ακούω γνωμες..! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πρόσφατα το πήρες και θες να το αλλάξεις? 🤔 Τι δεν σου αρέσει και θες να το δώσεις? 1
kp1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πρόσφατα το πήρες και θες να το αλλάξεις? 🤔 Τι δεν σου αρέσει και θες να το δώσεις? Φίλε saruman απλά δεν είναι τόσο smooth όσο θα ήθελα.. Απλά μια σκέψη κάνω δεν είναι κάτι οριστικό.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το είχαμε πει από την αρχή ότι το skin τις Huawei είναι λίγο περίεργο. Η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Έτσι είναι και τις Xiaomi . 1
vargas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το είχαμε πει από την αρχή ότι το skin τις Huawei είναι λίγο περίεργο. Η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Έτσι είναι και τις Xiaomi . Καλά το emui είναι τραγικό σε σχέση με το miui .Μόνο εμφάνιση έχουν ίδια κατά τα άλλα είναι πολύ laggy το emui
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα huawei p20 pro τo twilight με τι πιστεύετε θα αξίζει να το ανταλλάξω? (και να με συμφέρει προφανώς). Σκεφτόμουν για Google pixel 2xl αλλά με προβληματίζει κάποια θέματα που έχει βγάλει έχει εγγύηση έξω και αν είναι αλλού μην.μπλεξω..ακουω γνωμες. Μου αρέσει το κινητο πάνω από όλα να έχει καλή μπαταρία,ανάλυση οθονης, να είναι smooth(όπως τα ios +stock android), και καλή κάμερα...! Το πήρα να ξέρετε ευκαιρεία το κινητό καινούριο από Γερμανό. Σκεφτόμουν και για one plus 6 8/128 τι λέτε; Ακούω γνωμες..! Ευχαριστώ. Αν θες smooth στα 500 κατι ευρω πας αναγκαστικα σε oneplus. Pixel 2xl αξιζει μονο αν αγοραστει απο amazon.
kp1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Nαι παιδιά έχει lags και με χαλαει λίγο αυτό.. Σκεφτόμουν για oneplus 6 8/128 δεν ξέρω.. Ειμαι προβλημαρισμενος..
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αν πας σε 1+6 θα είναι δύσκολο να το βρεις σχετικά καινούργιο γιατί ήδη έχει κλείσει εξάμηνο. Αν το βρεις μεταχειρισμένο με κανένα μήνα άντε δύο χρήση τότε να ξέρεις ότι δεν θα είναι από επίσημο site αλλά από Σκρουτζάδικο ή από έξω.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, tinapo είπε από μπαταρία πως πάνε τα 1+6 &6t ? Σε νορμάλ χρήση το 1+6 βγάζει άνετα τη μέρα (ανάλογα τη χρήση του καθενός). Για το 1+6Τ δεν γνωρίζω.
kp1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν πας σε 1+6 θα είναι δύσκολο να το βρεις σχετικά καινούργιο γιατί ήδη έχει κλείσει εξάμηνο. Αν το βρεις μεταχειρισμένο με κανένα μήνα άντε δύο χρήση τότε να ξέρεις ότι δεν θα είναι από επίσημο site αλλά από Σκρουτζάδικο ή από έξω. Saruman λες με συμφέρει ανταλαγη με Oneplus 6T 8/128 από επίσημο site το λες; ;Πόσο χειρότερο είναι από το oneplus 6; ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Saruman λες με συμφέρει ανταλαγη με Oneplus 6T 8/128 από επίσημο site το λες; ;Πόσο χειρότερο είναι από το oneplus 6; ευχαριστώ Δεν είναι χειρότερο απλά είναι κοροϊδία. Το μόνο καλό που έχει το 1+6Τ είναι η μπαταρία και το Gorilla glass 6. Αν δεν σε ενδιαφέρει που δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά είναι ακόμη πιο μεγάλο από το 1+6, το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι μπροστά, ειδοποιήσει led δεν εχει και πάλι δεν είναι αδιάβροχο τότε τη να πω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν είναι χειρότερο απλά είναι κοροϊδία. Το μόνο καλό που έχει το 1+6Τ είναι η μπαταρία και το Gorilla glass 6. Αν δεν σε ενδιαφέρει που δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά είναι ακόμη πιο μεγάλο από το 1+6, το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι μπροστά, ειδοποιήσει led δεν εχει και πάλι δεν είναι αδιάβροχο τότε τη να πω. Άρα φιλε εσύ στην θέση μ θα πήγαινες σε oneplus 6 8/128 σωστά;; Μεταξύ oneplus 6 VS Google pixel 2xl ποιο από τα 2 και γτ;
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Άρα φιλε εσύ στην θέση μ θα πήγαινες σε oneplus 6 8/128 σωστά;; Μεταξύ oneplus 6 VS Google pixel 2xl ποιο από τα 2 και γτ; Pixel δεν έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
kp1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Pixel δεν έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Εσύ θα έκανες τράμπα op 6 8/128 με p20 pro +διαφορά από άλλον ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα