Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A2 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό (εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε*) και απλά θέλω να ρωτήσω αν έχουμε και μ αυτό το θέμα του Redmi με τη global version ή έχει μόνο μία έκδοση, το παραγγέλνω και δε με νοιάζει τίποτα χωρίς να παίρνω τηλέφωνα να ζητάω για κάτι συγκεκριμένο; (έχετε κάποιο μαγαζί κατα νου πιο έμπιστο/εγγυήση;)

Ευχαριστώ

*Το ξέρω υπάρχουν λίγο καλύτερα απ αυτό αλλά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα του μεγέθους, ήδη με αυτό έχω περάσει τα "όριά" μου. Αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο στο ίδιο μέγεθος (και μικρότερο) είμαι όλος αυτιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Hommer είπε

Καλά τα λες, αλλά χρυσό ρε γαμώτο....

Είναι το μόνο με 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.

Εγγυημένο 💯

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή.

Έρχεται με καθαρή έκδοση Android δέν έχει Miui όπως οι υπόλοιπες συσκευές της Xiaomi.

Το θετικό είναι οτι αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο στο κώδικα ασφαλείας αλλά και στο λογισμικό.

Αυτή τη στιγμή έχω έκδοση 8.1.0

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή.

Έρχεται με καθαρή έκδοση Android δέν έχει Miui όπως οι υπόλοιπες συσκευές της Xiaomi.

Το θετικό είναι οτι αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο στο κώδικα ασφαλείας αλλά και στο λογισμικό.

Αυτή τη στιγμή έχω έκδοση 8.1.0

Ευχαριστημένος δηλαδή; Από που το πήρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Hommer είπε

Ευχαριστημένος δηλαδή; Από που το πήρες;

Ευχαριστημένος και από την ταχύτητα του αλλά και από την διάρκεια της μπαταρίας.

Το είχα αγοράσει από το Banggood πρίν 4 μήνες 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

το κινητο εχει ραδιοφωνο? γιατι σκεφτομαι και γω για αγορα. γιατι καπου διαβασα σε σχολιο οτι δεν εχει αλλα θα παρει οταν κανει αναβαθμιση. ισχυει? κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητο με μικρο sar στο κεφαλι, πολυ καλη μπαταρια και καλη ταχυτητα. και αυτα απο σχολια και κριτικες τα διαβασα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bebis4 είπε

το κινητο εχει ραδιοφωνο? γιατι σκεφτομαι και γω για αγορα. γιατι καπου διαβασα σε σχολιο οτι δεν εχει αλλα θα παρει οταν κανει αναβαθμιση. ισχυει? κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητο με μικρο sar στο κεφαλι, πολυ καλη μπαταρια και καλη ταχυτητα. και αυτα απο σχολια και κριτικες τα διαβασα.

δες παραπάνω τι έγραψα για το ράδιο. Το αν θα πάρει σε επόμενη αναβάθμιση δεν το ξέρω. Αλλά αφού έχει την ικανότητα για FM ράδιο πιστεύω πως θα το φέρουν σε κάποια στιγμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bebis4 είπε

Πρός το παρόν δεν το έχει εμφανές στο μενού του.

Πρέπει να μπείς στο Hardware Test Mode και σου δινει τη δυνατοτητα.

Μονο αυτό ειναι το μειονέκτημα , ελπίζω σε επόμενη αναβάθμιση να το ενεργοποιήσουν και να μήν χρειάζεται η συγκεκριμένη διαδικασία.

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ουσία τα ίδια τηλέφωνα είναι, η διαφορά είναι στο ότι το ένα προορίζεται για την αγορά της Κίνας και το άλλο για τα δικά μας δίκτυα, το sar που έβαλες είναι για USA δεν έχει καμία σχέση με τη EU μέτρηση, μην ασχολείσαι με αυτά τα νούμερα.

Επεξ/σία από chios
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...