Tasosp22 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ένα ακόμα μηχανικό πληκτρολόγιο https://www.mediamarkt.gr/el/product/_trust-gtx-890-1205341.html https://www.skroutz.gr/s/12750156/Trust-GXT-890.html
Ultron Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίο πληκτρολόγιο το έχω, τα RGB lightning όμως είναι λίγο απογοητευτικά για εμένα δεν ειναι τοσο δυνατά κλπ Τα πλήκτρα είναι σχετικά αθόρυβα όσο γίνεται σε μηχανικά πληκτρολόγια
JoannisV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έχω από BF. Γενικά ακούω συνέχεια πως οι outemu διακόπτες μετά από καιρό βγάζουν θέματα. Σε ένα Genesis που είχα πάρει μου είχαν όντως βγάλει σε κάποια πλήκτρα και πήγε για αντικατάσταση. Αυτό μέχρι τώρα (δεν το έχω όμως ούτε καν μήνα) είναι κομπλέ. Όπως λέει και ο φίλος τα RGB είναι όντως λίγο "αδύναμα" παρόλα αυτά έχουν ωραία effects να διαλέξεις. Για 45ε και από τέτοια αλυσίδα καταστημάτων δεν είναι κακό (αν πάθει κάτι το γυρίζεις πίσω χωρίς πολλά τρεχάματα σε σχέση με κινεζομαγαζα). Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από JoannisV 1
astral7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το είχα πάρει 39 ευρώ τον Φεβρουάριο, Πολύ καλό και τίμιο πληκτρολόγιο, δεν έχει πάθει κάτι ενώ παίζω σχεδόν κάθε μέρα και είναι στιβαρή σαν κατασκευή! Το μόνο θεματακι που έχει είναι η ποιότητα βαψίματος των πλήκτρων, δεν είναι και η καλύτερη αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αυτό.
JoannisV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, astral7 είπε Το είχα πάρει 39 ευρώ τον Φεβρουάριο, Πολύ καλό και τίμιο πληκτρολόγιο, δεν έχει πάθει κάτι ενώ παίζω σχεδόν κάθε μέρα και είναι στιβαρή σαν κατασκευή! Το μόνο θεματακι που έχει είναι η ποιότητα βαψίματος των πλήκτρων, δεν είναι και η καλύτερη αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αυτό. Το διάβασα και από άλλους αυτό. Αν κάποιον τον ενοχλεί (πιθανόν εμένα όταν θα ξεβαψουν) μπορείς να βρεις εύκολα και φθηνά καινούρια καπάκια σε ebay, Ali κτλπ
ChimairaX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μετά από έναν χρόνο μαζί του έχω να πω ότι: 1. Τα κουμπιά δεν ξεβάφουν έτσι απλά. 2. Μου έχουν χαλάσει τα: W+A+S+D+Q+E+Space + Tab + Shift, δηλαδή όλα τα κουμπιά τα οποία χρησιμοποιούσα περισσότερο όλο αυτό το διάστημα. Δεν χάλασαν τελείως δηλαδή, αλλά ενώ τα κρατάς πατημένα ξαφνικά "ξεπατιεται" από μόνο του. 'Η καμια φορά δεν πατιούνται ενω τα πατάς. Παρήγγειλα από το ebay ανταλλακτικούς διακόπτες και το έφτιαξα και λειτουργεί σαν καινούριο. Αλλά δεν ξέρει όλος ο κόσμος το κολλητήρι και να αποσυναρμολογεί. Ένα όμορφο και φθηνό πληκτρολόγιο που δεν θα ξαναγόραζα όμως.
maxdore217 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το Προϊόν αυτό για κάποιο λόγο έχει μια εξωπραγματική αρχική τιμή , που μετά την μείωση φαίνεται να είναι καλή ευκαιρία. Ωστόσο το motospeed ck104 κάνει σταθερά κάτω από 40€ όπως και το φθηνότερο Genesis του eshop με κάτι λιγότερα από 30€ που κοστίζει και με ίδιους διακόπτες! 1
benign Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια,αυτες τις ημερες εχει προσφορα το e-shop ενα μηχανικο Thermaltake με cherry διακοπτες απο 100 ευρω, στην τιμη των 57. Πρεπει να ειναι η καλυτερη προσφορα στην αγορα αυτη τη στιγμη. https://www.e-shop.gr/pliktrologio-thermaltake-meka-pro-lite-cherry-mx-p-PER.644193 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Το Προϊόν αυτό για κάποιο λόγο έχει μια εξωπραγματική αρχική τιμή , που μετά την μείωση φαίνεται να είναι καλή ευκαιρία. Ωστόσο το motospeed ck104 κάνει σταθερά κάτω από 40€ όπως και το φθηνότερο Genesis του eshop με κάτι λιγότερα από 30€ που κοστίζει και με ίδιους διακόπτες! Τα ξαναβαλε τα Genesis σε τιμες χωμα το e-shop, για οποιον ενδιαφερεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα