Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ενα CRYPTO MOVIE TIME 100 ANDROID TV BOX κυρίως για να βλέπω netflix σε μια 2η παλαιότερη τηλεόραση που έχω στο υπνοδωμάτιο. το συγκεκριμένο είχε προεγκατεστημένο το netflix. Όταν όμως το πάτησα μου έβγαλε ότι το app θελει αναβάθμιση. Με πέταξε στο play όμως γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση στη συσκευή μου γιατί δεν υποστηρίζεται......Κατέβασα τελικά το από τον υπολογιστή σε ενα usb και έκανα την αναβαθμιση από εκεί όμως πλέον δεν λειτουργούσε καθόλου λέγοντας πάλι ότι δεν υποστηρίζεται.... Τελικά αναγκάστικα να το επαναφέρω στις εργοστασιακές και πλέον το δουλεύω από εκεί. Ομως έχει κάποια θέματα. πχ όταν παω να δω κάποια σειρά μου είναι αδύνατο να σκρολάρω την λίστα τν επεισοδίων προς τα κάτω και μπορώ να επιλέξω μόνο αυτά που βλέπω.....Μπορώ να κάνω κάτι ή απλά πέταξα τα λεφτά μου ?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, imichal74 είπε

χμμ...δεν το ειχα σκεφτει αυτο....εχεις δικιο....θα το δω....

Το θεμα του update της εφαρμογης του νετφλιξ λύνεται ?

συμφωνα με προηγουμενες συζητησεις που αναφερουν για netflix και android box ,  απο θεμα update κτλ δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι . απλα θα σου παιζει sd ποιοτητα με αυτο το netflix που εχει.

17 λεπτά πριν, npil είπε

συμφωνα με προηγουμενες συζητησεις που αναφερουν για netflix και android box ,  απο θεμα update κτλ δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι . απλα θα σου παιζει sd ποιοτητα με αυτο το netflix που εχει.

1 ώρα πριν, imichal74 είπε

χμμ...δεν το ειχα σκεφτει αυτο....εχεις δικιο....θα το δω....

Το θεμα του update της εφαρμογης του νετφλιξ λύνεται ?

μπορεις να το επιστρεψεις το μηχανημα ?

Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎12‎/‎2018 στις 12:05 ΜΜ, imichal74 είπε

υποτιθεται ότι ειναι 4Κ......απο το eshop ειναι αγορασμένο....Με τι αιτιολογικο να το επιστρεψω ?

https://www.e-shop.gr/crypto-movie-time-100-android-tv-box-p-PER.603864

οτι δεν δουλευει "επισημα" το netflix οπως σου αναφερει η εταιρεια crypto οταν .

αν εισαι στο διαστημα 7 ημερων νομιζω το επιστρεφεις χωρις προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Αφου το θες για netflix τοτε πας σε mi box στα ιδια χρηματα.https://www.skroutz.gr/c/893/TV_Box.html?keyphrase=mi&o=mi+box

Tο εχω παρει το mi..... το εχω στην αλλη τηλεοραση...... Το θεμα ειναι οτι δεν εχει θυρα ethernet και ειναι μονο με wifi....και με το wifi εχω διαφορα θεματα.....παρεμβολες, κολληματα παρολο που το σημα ειναι φουλ (εχω βαλει ap διπλα)

Εχετε καποιο να μου προτείνεται που να εχει ομως θυρα ethernet ? (και που να δουλευει επισημα netflix)

Επεξ/σία από imichal74

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...