@topos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνει φίλος για έναν καινούργιο hdd γιατί ο παλιός τον αφήνει-υπαρχει ssd, για "αποθήκη" τον θέλει.. Εγώ δεν το έχω ψάξει πρόσφατα αλλά μαλλων στην θέση του θα επαιρνα-> *https://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-dt01aca300-3tb-35-sata3-p-PER.333634 Υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον προτιμήσει και να πάει σε wd/Seagate κοκ? *Γενικά βολεύει και το e-shop. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 πριν λιγες μερες μου χαλασε ενας toshiba 3τβ ... να κοιταξει για wd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 5:27 ΠΜ, crash banticoot είπε πριν λιγες μερες μου χαλασε ενας toshiba 3τβ ... να κοιταξει για wd Και εμένα wd χάλασε πριν μέρες. Να πάρει Seagate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Και εμένα wd χάλασε πριν μέρες. Να πάρει Seagate. Έχουν περάσει αρκετοί σκληροί από τα χέρια μου, δεν μπορείς να ακυρώνεις μια εταιρία επειδή κάποιος δίσκος "έσκασε" στα χέρια. Το θέμα είναι να κοιτάς εξαρχής για το συγκεκριμένο μοντέλο που σε ενδιαφέρει εάν έχουν βγει αναφορές ότι είναι "ευαίσθητο". Επίσης ταχύτητες και specs. Αλλά δεν βλέπω κίνηση στο forum...Ίσως οι περισσότεροι έχουν στραφεί σε ssd η μεγαλύτερους πλέων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Από διάφορα στατιστικά που ανακοινώνονται ανά τακτικά διαστήματα μπορείς να δεις ποιοι δίσκοι είναι αξιόπιστοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρκετά ακριβοί. Από τους προσιτούς δίσκους που είναι σε αυτές τις λίστες είναι και ο WD RED 3 TB αλλά έχει γύρω στα 100 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα που να έχει πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία των δίσκων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τους 15 εξωτερικούς σκληρούς που έχω μόνο Seagate μου έχουν χαλάσει (4). Να σημειώσω ότι όλοι (όποιοι χρησιμοποιούνται) συνδέονται πάνω σε πολύμπριζο που είναι συνδεδεμένο σε UPS. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Dragonlordcv2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα