Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Κατά τη γνώμη μου στα προβλήματα όλες οι εταιρίες με τον ίδιο τρόπο ανταποκρίνονται(εκτός από cosmote που δεν έχω άποψη). Εγώ προτείνω να μείνεις στο φθηνότερο. Τώρα αν στη cyta έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με αποσυνδεσεις και συνεπώς δεν έχεις αυτά που πληρώνεις τότε δοκίμασε αλλαγή μπας και στο διορθώσει άλλη εταιρία...

το θεμα ειναι οτι cyta ειναι μεχρι τον ιουλιο μετα αυτοματα θα παμε vodafone, στην wind βλεπω ενα προγραμα με 19€ τον μηνα μια χαρα ειναι, αλλα το θεμα ειναι οταν εχει προβλημα θα το λυνουν; γιατι βλεπω καποια παραπονα απο wind  δεν ξερω πραγματικα 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panos0100 είπε

το θεμα ειναι οτι cyta ειναι μεχρι τον ιουλιο μετα αυτοματα θα παμε vodafone, στην wind βλεπω ενα προγραμα με 19€ τον μηνα μια χαρα ειναι, αλλα το θεμα ειναι οταν εχει προβλημα θα το λυνουν; γιατι βλεπω καποια παραπονα απο wind  δεν ξερω πραγματικα 

Για εμένα Η wind είναι η χειρότερη όλων. 

Επίσης τι εννοείς ότι μέχρι τον Ιούλιο η cyta? Έχει βγει ανακοίνωση για το τι θα γίνει μετά; Τα συμβόλαια κλπ;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Για εμένα Η wind είναι η χειρότερη όλων. 

Επίσης τι εννοείς ότι μέχρι τον Ιούλιο η cyta? Έχει βγει ανακοίνωση για το τι θα γίνει μετά; Τα συμβόλαια κλπ;

Ναι εμαθα απο πολλους οτι οσοι ειχανε cyta τους πηρε η voda για να τους κάνει προσφορά για να τους κρατήσει οποτε και με μένα το ίδιο θα γίνει το καλοκαίρι  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...