Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, alex999 είπε Από ποια καταστήματα παραλάβατε ; Απο αυτο που λεει ο τιτλος ισως?????
alex999 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Απο αυτο που λεει ο τιτλος ισως????? Ο τίτλος αναφέρει mediamarkt.gr τα παιδιά παρέλαβαν από κάποιο υποκατάστημα της εν λόγω εταιρείας αυτό ρωτάω να μάθω .Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο από το υποκατάστημα του Σταθμου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας μου ότι έχουν μόνο εκθεσιακά.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, alex999 είπε Ο τίτλος αναφέρει mediamarkt.gr τα παιδιά παρέλαβαν από κάποιο υποκατάστημα της εν λόγω εταιρείας αυτό ρωτάω να μάθω .Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο από το υποκατάστημα του Σταθμου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας μου ότι έχουν μόνο εκθεσιακά. Α εννοεις συγκεκριμενα απο ποιο καταστηματα mediamarkt,λαθος μου τοτε. 1
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μενα ακυρο μου ειχαν ριξει τηλεφωνικως,και μετα απο 1 μηνα κοντα μ εστειλαν παω να το παρω.Ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα. Δεν εχει σημασια ο τροπος παραλαβης , αλλα η παραγγελια. Το πληκτρολογιο πολυ καλο,στιβαρο,δεν ειναι ουτε θορυβωδες αλλα ουτε και αθορυβο. Ειναι κατι στην μεση. Το κανει καλο και ιδανικο πιστευω. Πριν ειχα ενα θορυβωδες,coolermaster.αυτο μου αρεσει περισσοτερο. Να ηταν rgb θα ηθελα, και τιποτα αλλο. Καλωδιο πολυ καλο. Βγαινει κιολας απο το keyboard για να μπορεις ευκολα να το καθαριζεις. Ειναι πολυ VFM! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από alexakos89 1
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ωραίοι μάγκες, χαίρομαι που σας έστειλαν και τα δικά σας, ένιωθα άσχημα για το αρχικό άκυρο. Τέλος καλό, όλα καλά με πληκτρολόγιο ✓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα