Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Απο αυτο που λεει ο τιτλος ισως?????

Ο τίτλος αναφέρει mediamarkt.gr τα παιδιά παρέλαβαν από κάποιο υποκατάστημα της εν λόγω εταιρείας αυτό ρωτάω να μάθω .Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο από το υποκατάστημα του Σταθμου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας μου ότι έχουν μόνο εκθεσιακά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alex999 είπε

Ο τίτλος αναφέρει mediamarkt.gr τα παιδιά παρέλαβαν από κάποιο υποκατάστημα της εν λόγω εταιρείας αυτό ρωτάω να μάθω .Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο από το υποκατάστημα του Σταθμου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας μου ότι έχουν μόνο εκθεσιακά.

Α εννοεις συγκεκριμενα απο ποιο καταστηματα mediamarkt,λαθος μου τοτε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μενα ακυρο μου ειχαν ριξει τηλεφωνικως,και μετα απο 1 μηνα κοντα μ εστειλαν παω να το παρω.Ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα. Δεν εχει σημασια ο τροπος παραλαβης , αλλα η παραγγελια. 

Το πληκτρολογιο πολυ καλο,στιβαρο,δεν ειναι ουτε θορυβωδες αλλα ουτε και αθορυβο. Ειναι κατι στην μεση. Το κανει καλο και ιδανικο πιστευω. Πριν ειχα ενα θορυβωδες,coolermaster.αυτο μου αρεσει περισσοτερο. Να ηταν rgb θα ηθελα, και τιποτα αλλο. Καλωδιο πολυ καλο. Βγαινει κιολας απο το keyboard για να μπορεις ευκολα να το καθαριζεις. 

Ειναι πολυ VFM!

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίοι μάγκες, χαίρομαι που σας έστειλαν και τα δικά σας, ένιωθα άσχημα για το αρχικό άκυρο.

Τέλος καλό, όλα καλά με πληκτρολόγιο ✓

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...