Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο το vectoring αλλα δεν σημαινει οτι θα λυσει ολα τα θεματα.ειναι μια παραμετρος απο ολες. η δευτερη ειναι η αποσταση μεχρι το dslam που δεν αλλαζει και η τριτη παραμετρος η σωστη καλωδιωση που το 90 τις 100 δεν την εχει σωστα.οι περισσοτεροι εχουν bridge taps.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

καλο το vectoring αλλα δεν σημαινει οτι θα λυσει ολα τα θεματα.ειναι μια παραμετρος απο ολες. η δευτερη ειναι η αποσταση μεχρι το dslam που δεν αλλαζει και η τριτη παραμετρος η σωστη καλωδιωση που το 90 τις 100 δεν την εχει σωστα.οι περισσοτεροι εχουν bridge taps.

Το γνωρίζω πολύ καλά φίλε Pouline!
Για να σε ενημερώσω: 
1) Έχω περίπου 230m καλωδιακή απόσταση από το DSLAM (KV)
2) Παίζω με καλωδίωση full CAT.6 και διπλή πρίζα για επιστροφή της VoIP τηλεφωνίας χωρίς bridge taps από όταν πρωτοέβαλα VDSL.

Αυτό που περίμενα τόσο καιρό είναι το vectoring ώστε σε fastpath να έχω attainable > 100Mbps για να μπορώ στο μέλλον να πάρω 100άρι πακέτο.
Άντε, με το καλό να μπουν και 35b κάρτες στην καμπινούλα! :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Θα καταπιώ την ζήλια μου και θα πω ένα καλοδούλευτη και απροβλημάτιστη Rafa :)

Σώτο γίγαντα σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε!
Άντε, τι θα γίνει με το ρημαδοηράκλειο πια;
Ως πότε παλικάρια θα ζείτε με ADSL2+; :(

Δημοσ.

Μωρε αν ειχα και 4G καλο σημα θα εβαζα και την μπουρδα της Cosmote γιατι απο την στιγμη που δεν εχουν αλλαχτει καν τα καφαο αν βαλεις και την ηλεκτροδοτηση τους κλπ καλο 2020 :)

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Μωρε αν ειχα και 4G καλο σημα θα εβαζα και την μπουρδα της Cosmote γιατι απο την στιγμη που δεν εχουν αλλαχτει καν τα καφαο αν βαλεις και την ηλεκτροδοτηση τους κλπ καλο 2020 :)

Καλό χρυσό το 4G αλλά με την ανάγκη που έχεις για μηνιαίο data traffic ούτε για ζήτω δε φθάνει...
Όπως και να έχει εύχομαι σύντομα να τελειώσει τούτο το μαρτύριο και να έρθεις επιτέλους στο 2019. :D

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, rafa1919 said:

Καλό χρυσό το 4G αλλά με την ανάγκη που έχεις για μηνιαίο data traffic ούτε για ζήτω δε φθάνει...

Και να είχες τεράστιο data traffic κάθε μήνα, δεν ειναι αξιόπιστο, όλο και κάτι θα γίνει και θα πέσει σε 3G/2G. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Και να είχες τεράστιο data traffic κάθε μήνα, δεν ειναι αξιόπιστο, όλο και κάτι θα γίνει και θα πέσει σε 3G/2G. 

Εξυπακούεται.
Τίποτα δε συγκρίνεται με την αξιοπιστία των καλών καλωδιακών δικτύων.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Sotosgl είπε

εδω (καπου στις τελευταιες σελιδες) αναφερεται οτι δουλευει και με εξωτερικη κεραια. Ακομα και με weak σημα στο 4g, το speedbooster αποδιδει αρκετα καλα (αν δεν πεσεις σε ελλατωματικη συσκευη ha35, υπαρχει βεβαια το "καλο" router της cosmote με 1,5€/μηνα οπου ειναι απροβληματιστο).

Tip: Στην Ικτινου εχω 2-3 γνωστους που το δουλευουν χωρις προβληματα με 1-2 γραμμες.

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 3:42 ΠΜ, poulinos είπε

Εγώ δηλαδή που είμαι 15 μέτρα από το mini dslam είμαι τυχερός;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, skiabox είπε

Εγώ δηλαδή που είμαι 15 μέτρα από το mini dslam είμαι τυχερός;

Εμ τι είσαι αγαπητέ συμφορουμίτη; :P 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rafa1919 είπε

Εμ τι είσαι αγαπητέ συμφορουμίτη; :P 

Αντε να δούμε πότε θα δώσουν και υπηρεσίες.

Εχει πάρει ρεύμα η καμπίνα και έχει συνδεθεί και με οπτικές ίνες!

Είχε κατασκευαστεί τον περασμένο Μάρτιο και μόλις τώρα τελείωσαν όλες οι συνδέσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...