LeonV12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια.Εχω σπασει το κεφαλι μου και δε βρισκω ακρη.Εβαλα το pc μου πανω στην τηλεοραση και οταν το ξαναβαλα στο μονιτορ δε το βλεπει και αν το δει μου δειχνει 2 αναλυσεις μονο.Επαναφορα εκανα και τιποτα.Μονο στη τηλεοραση δουλευει.Και τωρα κατηργησα και τη καρτα γραφικων εβγαλα και το προγραμμα οδηγησης και δε ξεκιναει καν.Κανει συνεχεια restart και μπαινει σε διαγνωση.Πειτε καμμια ιδεα ρε παιδια.Και συμπληρωνω πως εβαλα καινουριο δισκο πανω να νανω format και παρ ολα αυτα παλι δε βλεπει την οθονη. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από LeonV12
LeonV12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, LeonV12 είπε Καλησπερα παιδια.Εχω σπασει το κεφαλι μου και δε βρισκω ακρη.Εβαλα το pc μου πανω στην τηλεοραση και οταν το ξαναβαλα στο μονιτορ δε το βλεπει και αν το δει μου δειχνει 2 αναλυσεις μονο.Επαναφορα εκανα και τιποτα.Μονο στη τηλεοραση δουλευει.Και τωρα κατηργησα και τη καρτα γραφικων εβγαλα και το προγραμμα οδηγησης και δε ξεκιναει καν.Κανει συνεχεια restart και μπαινει σε διαγνωση.Πειτε καμμια ιδεα ρε παιδια.Και συμπληρωνω πως εβαλα καινουριο δισκο πανω να νανω format και παρ ολα αυτα παλι δε βλεπει την οθονη. Λοιπον απλα ηταν μια συμπτωση και τα εφτυσε το μονιτορ.Παιζει σε πολυ μεγαλη αναλυση,η καρτα γραφικων του δινει μικρη αναλυση και αυτο δε το δεχεται και συμπεριφερεται ως 480p οθονη.Τεσπα δε πειραζει εμπειρια ειναι και ισωςκαποτε βοηθηθει καποιος απο αυτο.
LeonV12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 9:41 ΜΜ, LeonV12 είπε Λοιπον απλα ηταν μια συμπτωση και τα εφτυσε το μονιτορ.Παιζει σε πολυ μεγαλη αναλυση,η καρτα γραφικων του δινει μικρη αναλυση και αυτο δε το δεχεται και συμπεριφερεται ως 480p οθονη.Τεσπα δε πειραζει εμπειρια ειναι και ισωςκαποτε βοηθηθει καποιος απο αυτο. Και συνεχιζω λοιπον λεγοντας οτι η οθονη δεν εχει προβλημα.Αλλα το θεμα ειναι με τις ιδιες τις οθονες και το σημα που παιρνουν απο την καρτα γραφικων.Δε μπορω να βγαλω ακρη ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα