Leo97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια! Έχω ενα Laptop HP stream το οποίο έχει μικρή μνήμη και γενικά κολλάει πολυ... Σκέφτομαι να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να γίνει πιο γρήγορο... Είναι καλή ιδέα ή χρειάζεται κάτι άλλο;
sstratos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ο εξωτερικός δίσκος δεν θα σε βοηθησει σε ταχύτητα. Ο επεξεργαστής είναι αδύναμος και η μνήμη πολύυυ λιγη. Βλέποντας κάποια βίντεο για το μοντέλο σου , δεν μπορείς να προσθέσεις άλλη μνήμη ή εσωτερικό σκληρό. Γνώμη μου , για αρχή άλλαξε τις πάστες στον επεξεργαστή και κανε ενα καλο καθαρισμα απο σκόνες. Μπορεί να throtlαρει απο θερμοκρασία. Εαν δεν βελτιωθεί (μην περιμενεις να πετάει) καθόλου , βάλε καποια ελαφριά διανομή linux (mint , lubuntu κα.) για windows είναι αδύναμο μηχάνημα πλέον 1
Leo97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ωχ κατάλαβα... Μάλλον αξίζει να πάρω άλλον γιατί το συγκεκριμένο το θέλω πιο πολύ για εργασίες... Σκεφτόμουν ότι μήπως βοηθήσει τη κατάσταση ο εξωτερικός σκληρός δίσκος... Σημείωση: Το συγκεκριμένο έχω
sstratos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Εαν το έχεις πάνω από χρόνο , κάνε ενα καθαρισμό εσωτερικό απο σκόνες και άλλαξε τις πάστες... δοκίμασε το για καμιά εβδομάδα και εάν δεν δεις βελτίωση , βάλε lubuntu. Μια χαρά προγράμματα έχει για να κάνεις την δουλειά σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα