gregdais Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έχω κάρτα γραφικών GTX 970 κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για ότι μου προσφέρει, καθώς κ το υπόλοιπο μου σύστημα, επομένως δεν έχω σκοπό να αλλάξω οτιδήποτε σε θέμα Hardware. Θέλω απλά να μου προτείνει κανένα έξυπνο κεφάλι τι οθόνη να κοιτάξω. Η οθόνη που έχω τώρα είναι μια LG Flatron W2486L την οποία την έχω πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν αγάπησα σ'αλήθεια. Όταν τη πήρα είχε θετικά σχόλια παρολαυτα βλέπω ότι κ στο browsing, κ στο photoshop, κ στα games να μου καίει τα χρώματα, να είναι λίγο μουντά κ δεν έχω καταφέρει ποτέ να βρω ένα combo wombo στις ρυθμίσεις για να είμαι οκ! οι Freesync είναι φθηνές αλλά δεν κάνουν για τη κάρτα μου, σωστά; δεν θα ήθελα να πάω σε gsync γιατί είναι αρκετά ακριβές κ δεν είμαι κ high end gamer. Θέλω όμως οι τίτλοι που παίζω (όχι AAA τίτλοι) να παίζουν όμορφα. Μήπως αντί να ασχοληθώ λοιπόν με την μόδα των HZ να κοιτάξω τίποτα άλλο στα χαρακτηριστικα της οθόνης που θα επιλέξω; (πχ 2k? γιατί όχι, δεν έχω 4K καρτουλα... αλλά ένα lolaki στα 2k η ένα Fifa δεν θα ήταν καθόλου άσχημη υπόθεση) Με ενδιαφέρει οποιαδήποτε πρόταση αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια από θέμα τιμής, λιγότερο από 250€. Δεν είμαι μόνο Gamer, κάνω τα πάντα στο PC μου. ευχαριστω για τον χρονο σας!
LeonV12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μια ωραια που βρηκα αλλα δε την ειχαν στο Πλαισιο στα 250 ευρω 1440p της Dell.Ψαξε λιγο το μοντελο της.Πολυ καλη για τα λεφτα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα