μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα στην εφαρμογη της shell και μου έβγαλε μια προσφορά που λέει ότι αν ασφαλιστω στη hellas direct μέχρι 31/12 παίρνω 20 ευρώ κουπόνι για να βάλω βενζινη και 3000 πόντους. Δεν βρήκα λεπτομερειες.Δηλαδη μπαίνω στη σελίδα της hellas direct βάζω όπου λέει κουπονι προσφορας τον 15ψηφιο κωδικό της κάρτας μου και μετά μπαινουν αυτόματα 3000 πόντοι και μου στέλνουν στο μέιλ κουπόνι για βενζίνη; Δηλαδή αν κάνω μηνιαία ασφάλεια που έχει 20 ευρώ θα μου δώσουν τα 20 ευρώ πίσω; Τι παγιδα κρύβει; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από μπιπ μπιπ
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, μπιπ μπιπ είπε Μπήκα στην εφαρμογη της shell και μου έβγαλε μια προσφορά που λέει ότι αν ασφαλιστω στη hellas direct μέχρι 31/12 παίρνω 20 ευρώ κουπόνι για να βάλω βενζινη και 3000 πόντους. Δεν βρήκα λεπτομερειες.Δηλαδη μπαίνω στη σελίδα της hellas direct βάζω όπου λέει κουπονι προσφορας τον 15ψηφιο κωδικό της κάρτας μου και μετά μπαινουν αυτόματα 3000 πόντοι και μου στέλνουν στο μέιλ κουπόνι για βενζίνη; Δηλαδή αν κάνω μηνιαία ασφάλεια που έχει 20 ευρώ θα μου δώσουν τα 20 ευρώ πίσω; Τι παγιδα κρύβει; Κάτι τέτοιο έκανε και η anytime με τον 16 ψηφίο κωδικό Έστελνε μια κάρτα σπίτι για 20 ευρώ καύσιμα. Είχα πάρει 3 για 3 αυτοκίνητα. Θεωρώ ότι θα ισχύει για ασφάλειες πάνω από 20 ευρώ Κάνε μια δοκιμή.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δε μπορώ να κάνω δοκιμή η ασφάλεια μου λήγει 6 Ιανουαρίου,μπορώ να κάνω από τώρα συμβόλαιο;
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην Hellas Direct ναι, μπορείς να ασφαλιστείς έως και 30 ημέρες πριν. Αν πας στο site και βάλεις στοιχεία, στην ημερομηνία έναρξης θα δεις το εξής: "Διάλεξε την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου σου, το συντομότερο 2 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την αγορά έως και 30 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που θέλεις να είσαι ασφαλισμένος" Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Joshua21
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Δε μπορώ να κάνω δοκιμή η ασφάλεια μου λήγει 6 Ιανουαρίου,μπορώ να κάνω από τώρα συμβόλαιο; Φυσικά και μπορείς. Για ασφάλεια σε hellas direct μετά από πρόσκληση φίλου που έχει εκεί συμβόλαιο κερδίζεις σε ευρώ έκπτωση 20 ευρώ 45 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Δε μπορώ να κάνω δοκιμή η ασφάλεια μου λήγει 6 Ιανουαρίου,μπορώ να κάνω από τώρα συμβόλαιο; Τωρα που ξαναβλεπω την εικονα δεν ειδα κατι για Hellas direct .Ειναι για μελη του smart club οπως εγω. Διορθωση: Μπηκα στη σελιδα και γραφει για hellas direct . Τα 20 ομως ευρω σε καυσιμα μπορεις να τα παρεις και σε εκπτωση συμβολαιο απ ευθειας απο Hellas direct με προταση ασφαλισης απο φιλο που ειναι ηδη ασφαλισμανος. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
μπιπ μπιπ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αλλά το έξτρα που κερδίζεις είναι οι 3000 πόντοι στη κάρτα Επίσης για να πάρεις τη δώρο επιταγή πρέπει να κάνεις ασφάλιση για πάνω από 180 μέρες
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Ναι αλλά το έξτρα που κερδίζεις είναι οι 3000 πόντοι στη κάρτα Επίσης για να πάρεις τη δώρο επιταγή πρέπει να κάνεις ασφάλιση για πάνω από 180 μέρες Οι 3000 πόντοι ανταποκρίνονται σε προϊόν περίπου 9-10€ για εξαργύρωση όποτε έχεις πες 10+20 καύσιμα (όταν έρθει η δωροεπιταγή)=30€ έκπτωση αλλά εξάμηνη ελάχιστη υποχρέωση σε σχέση με την τρίμηνη που είναι η ελάχιστη για χρήση άλλου κωδικού.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, paylidis είπε Οι 3000 πόντοι ανταποκρίνονται σε προϊόν περίπου 9-10€ για εξαργύρωση όποτε έχεις πες 10+20 καύσιμα (όταν έρθει η δωροεπιταγή)=30€ έκπτωση αλλά εξάμηνη ελάχιστη υποχρέωση σε σχέση με την τρίμηνη που είναι η ελάχιστη για χρήση άλλου κωδικού. Ειναι και δυο πλυσιματα μεσα εξω.Καπου στα 20 ευρω.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ λέει από 30 μέρες .ίσως τελικά δεν ισχύει το 180;
DrNick Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή είναι 2 εναλλακτικές προσφορές; - ή μέσω smartclub όπως φαίνεται παραπάνω - ή μετά από πρόσκληση ασφαλισμένου; Είστε ευχαριστημένοι από την hellas direct?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, DrNick είπε Δηλαδή είναι 2 εναλλακτικές προσφορές; - ή μέσω smartclub όπως φαίνεται παραπάνω - ή μετά από πρόσκληση ασφαλισμένου; Είστε ευχαριστημένοι από την hellas direct? Ετσι ...Ναι εχω 4 αυτοκινητα με μικτη και πολυ καλο κοστος .Οδικη βοηθεια χρειαστκε 2 φορες και ηταν μια χαρα .Εχω δωσει την πινακιδα μου και σε 3-4 φιλους που ειναι ο κωδικος για τα 20 ευρω . Για συμβολαια πανω απο 140 ευρω αξια συμφερει πιο καλα να βαζουμε σαν κωδικο την λεξη Praktiker που δινει 15% εκπτωση στο συμβολαιο .Κανει και μηνιαια συμβολαια για καποιον που θελει . Μικτή με κλοπή 10000 ευρώ για 2000 κυβικά 120 ευρώ το τρίμηνο. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα