matia_apo_nyxta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 για σας και χρονια πολλα . προσφατα αγορασα 1 usb kingston το προβλημα μου ειναι οτι ενω εβαζα ταινιες και τραγουδια και επεζε κανονια στο αμαξι μου καποια στιγμη το χρειαστικα να περασω windows στον υπολογιστη μου . οποτε του εκανα διαμορφοση με το rufus περασα τα windows που ηθελα και μετα ξανα παλι διαμορφοση και εβαλα τα τραγουδια πισω . πλεον δεν παιζει στο αμαξι μου . δεν βλεπει τιποτα . τη εχω κανει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Όταν τον ετοίμασες για τα windows τον έκανες με gpt ή με mbr ? Αν είναι gpt, λογικό να μην παίζει στο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matia_apo_nyxta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση . βεβαια δεν καταλαβα τιποτα . υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα η να τα πεταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε θα το πετάξεις!!. Ευκαιρία να μάθεις δυο πράγματα. Θα πρέπει να αλλάξεις το gpt σε mbr. Εδώ εξηγεί πολύ απλά τα βήματα: https://www.tenforums.com/tutorials/85757-convert-gpt-disk-mbr-disk-windows-10-a.html Δοκίμασε πρώτα αυτό που λέει στο Option Three και αν δεν πιάσει θα πρέπει να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά της γραμμής εντολών (option four) Στα ελληνικά διάβασε αυτό που έχει κάποιες γενικές πληροφορίες για να μπεις στο πνεύμα: https://electricalnews.gr/texnologia/ypologistes/hardware/item/670-mbr-gpt-morfopoiisi-diskon-diaxeirisi-syrriknosi Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από fujitsuA530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, matia_apo_nyxta είπε για σας και χρονια πολλα . προσφατα αγορασα 1 usb kingston το προβλημα μου ειναι οτι ενω εβαζα ταινιες και τραγουδια και επεζε κανονια στο αμαξι μου καποια στιγμη το χρειαστικα να περασω windows στον υπολογιστη μου . οποτε του εκανα διαμορφοση με το rufus περασα τα windows που ηθελα και μετα ξανα παλι διαμορφοση και εβαλα τα τραγουδια πισω . πλεον δεν παιζει στο αμαξι μου . δεν βλεπει τιποτα . τη εχω κανει ??? Στον υπολογιστη με τι συστημα αρχειων εμφανιζεται NTFS ή FAT32; Μπορει το στερεο του αυτοκινητου να μην μπορει να δει NTFS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matia_apo_nyxta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΤ 32 ΚΑΙ NTFS & EXFAT32 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΩ WINDOWS ME RUFUS ΕΠΕΖΕ ΣΤΟ ΛΕΦΩΡΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ WINDOWS ME RUFUS ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ . ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ 4 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟΤΟ . ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΙΝΦΟ ΚΟΥΕΣΤ . ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ . ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Όταν το έφτιαξες με το Rufus είχε μια επιλογή που έγραφε GPT ή MBR. Ακολούθησε τις οδηγίες που σου έδωσα παραπάνω και μετάτρεψέ το σε MBR με FAT32 και θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ αγόρασα φλασάκι μεγάλου μεγέθους (128ΜΒ) και δεν το αναγνώριζε η τηλεόραση διετίας που έχω και ούτε ένα σύγχρονο σχετικά ASUS router-modem! Τί να φταίει τελικά; Όπως ειπώθηκε παραπάνω, τα μεγάλης χωρητικότητας φλασάκια έρχονται πλέον σε σύστημα αρχείων exFAT και έπρεπε να του κάνω διαμόρφωση σε FAT32 ή NTFS για να το αναγνωρίσει η τηλεόραση μου! https://www.pcsteps.gr/888-σύστημα-αρχείων-ntfs-fat/ Το πρόβλημα βέβαια του πρώτου που άνοιξε το θέμα θα λύνεται με την αλλαγή σε MBR με FAT32. Μια φορά με τα partitions είχα καταφέρει κατά λάθος ένα φλασάκι 8GB να φαίνεται ως 4GB συνολικά και μόνιμα μέχρι που εκτέλεσα κάποιες εντολές στην γραμμή εντολών των Windows. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα