Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Έχω βγάλει ότι βίδα υπάρχει στο τροφοδοτικό ώστε να βγάλω το καπάκι και να έχω πρόσβαση ώστε να αντικαταστήσω τον υπάρχων ανεμιστήρα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα.. Το τροφοδοτικό είναι το corsair cx750m.. Κάποια ιδέα κανείς? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Παιδιά καλησπέρα.. Έχω βγάλει ότι βίδα υπάρχει στο τροφοδοτικό ώστε να βγάλω το καπάκι και να έχω πρόσβαση ώστε να αντικαταστήσω τον υπάρχων ανεμιστήρα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα.. Το τροφοδοτικό είναι το corsair cx750m.. Κάποια ιδέα κανείς? 

Δες κάτω απο κάποιο αυτοκολλητο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Περιμετρικά 4 βίδες..

_20181218_205426.JPG

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Περιμετρικά έχει μόνο 2 βιδες

Ανέβασε μια φώτο για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε...

Δημοσ.

giannisag17 , επειδή θέλω να αλλάξω και εγω ανεμειστηρα σε ένα παρόμοιο τροφοδοτικό (tx750m) κύριος για να μη κάνεις θόρυβο.

Τι ανεμιστήρα έβαλες? Και πώς βάζεις τον νέο? Κάνω στο τροφοδοτικό γίνετε κάποια κολλιση ή στη μητρική/molex του τροφοδοτικου?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην ξεχνάτε να αδειάζετε το τροφοδοτικό πριν το ανοίξετε. βγάλτε το απο την πρίζα και πατήστε το κουμπί εκκίνησης του pc μερικές φορές.

για την αλαγή του fan μπορεί να χρειαστεί να κοψετε καλώδια.

Επεξ/σία από ZAFIRIOSNT
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...