Nionios1996 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά εχει βγει εδω και καιρο το lg v40 στα trailer, στην Αμερική νομίζω κυκλοφορεί κανονικά, ξερει κανεις ποτε θα ερθει απο τα μέρη μας? Φαίνεται πολύ τιμιο κινητό και ίσως οτι καλύτερο έχει βγαλει η Lg σε smartphone.
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Η μπαταρία του από ότι διαβάζω είναι τραγική, δεν θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή, μόνο με χαμηλή τιμή μπορεί κάτι να κάνει.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Τιμιο κινητο απο που και ως που.Εγω μονο κραξιμο εχω δει να τρωει,ακομα και για τις πολλες καμερες που εχει που σαν αποτελεσμα απλα δεν.
Nionios1996 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγω πάντως ειχα g2 mini το οποιο ακομα δουλεύει άψογα (αν εξαιρέσεις μπαταρια) 😂 Ειχα το g3 για κάποιο διάστημα και ηταν παρα πολυ τίμιο. Τωρα δουλεύει ως pda σε μαγαζι εδω και 2 χρόνια Αυτη την στιγμή εχω το g5, μετα απο 600 πτώσεις, καινουριο τζαμακι καμερας (10 ευρω) και καινούρια οθόνη (ε ποσο να αντέξει και αυτη) ειμαι ευχαριστημένος. Το λαγκ για την χρήση και τα χρονια του ειναι σχεδόν μηδενικό. Συμφωνώ ως προς την μπαταρία, σε ολα τα κινητά της Lg. Αλλα αφου μεσα σε 20 λεπτα πλεον ολα τα κινητα φορτίζουν στο 50% τότε το ισοδυναμεί. Εγω πάντως μιλησα για οτι καλύτερο ως προς την LG. Δεν εκανα καμια σύγκριση με αλλα κινητά και αλλες εταιρίες. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα και χειρότερα απο αυτο. Αναμένουμε τιμή και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα