Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω μια οθόνη που κάθεται και λέω έτσι για δοκιμή να την μετατρέψω σε tv. Πήρα έναν αποκωδικοποιητή Mpeg4 και έκανα την σύνδεση. Η οθόνη έχει DVI, ο δέκτης HDMI, οπότε έβαλα ένα καλώδιο HDMI--->DVΙ για να συνδέσω δέκτη με οθόνη. Όταν το ανάβω μου βγάζει μαύρη οθόνη με το μήνυμα που είναι στην φωτό. Δεν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση, παρά μόνο η μαύρη οθόνη με αυτό το μήνυμα. Να αναφέρω ότι ο δέκτης και η οθόνη είναι πλήρως λειτουργικά χωρίς πρόβλημα. Κάποιο θέμα με την συχνότητα ίσως? Τι μπορεί να φταίει? Οθόνη = LG FLATRON W2253TQ Mpeg4 = F&U MPF3574HU
vbutterfly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την ίδια οθόνη, υπάρχει κάποια λύση;
nikos16717 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από nikos16717
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 βαλέ τον αποκωδικοποιητή στη Τηλεόραση και σεταρε τον στην χαμηλότερη ανάλυση, Μέτα ξαναδοκίμασε στο monitor
vbutterfly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ρύθμισα την ανάλυση στα 720p και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ!!!
sakisvele Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 ..ριχτε το λινγκ νΑ παρει κανενας χριστιανος ρε μαγκες..Τοσο μυστικο ειναι αυτος ο μετατροπεας που δουλεψε/ Εμενα μου ζητανε να παιξει το πλαισιο και το ψομοdata 30 euro ..Πολλα τα ευρω..
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 ο μόνος μετατροπέας που αναφέρθηκε εδώ είναι ο HDMI to DVI. Το πλαίσιο έχει καλώδιο με 8 ευρω https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv-accessories/audio-video-cables-kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-DVI-D-M-M-1-8M-1747053.htm σκέτος ανταπτορας ακόμα ποιο φτηνά https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=dvi+to+hdmi Εσύ τι ψάχνεις και έχει 30 ευρώ
sakisvele Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ρε παλικαρι εσυ ποιο χρησιμοποιεις?> τωρα τι εχει το πλαισιο και το σκρουτζ το βλεπω.. τι παιζει αποδεδειγμενα δεν μου λες.. εγω κοιτΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ hdmi > dvi Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από sakisvele
smpt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 τον πρώτο που βρήκα μπροστά μου. Ούτε από που τον πήρα θυμάμαι. και εγώ HDMI to DVI έχω. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είναι σωστά τα βύσματα (αρσενικό-θηλυκό). Αλλιώς ηλεκτρικά, το DVI είναι συμβατό με το HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα