splanis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχετε κατά νου κάποιον οδηγό για τελείως αρχάριους(τελευταία επαφή με προγραμματισμό είχα στο ΕΠΑΛ πριν κάτι χρόνια) στην γλώσσα C? Θα προτιμούσα αρχικά να είναι σε μορφή βίντεο για να τα καταλαβαίνω καλύτερα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από splanis
MitsarasAth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=hx9ddaIyi6k με κλειστα ματια ψουνη θα σου προτεινα 2
Asevastos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και το κανάλι του thenewboston. Για βιβλίο, (στα Ελληνικά) εμένα μου άρεσε το "Η γλώσσα C σε βάθος". Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Asevastos 1
splanis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Asevastos είπε Τσέκαρε και το κανάλι του thenewboston. Για βιβλίο, (στα Ελληνικά) εμένα μου άρεσε το "Η γλώσσα C σε βάθος". Το έχω το βιβλίο αλλά λέω να αρχίσω με κάποιο βίντεο.
Asevastos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Τσέκαρε το channel που σου είπα, είναι καλός. 1
meletis_m Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Για το κανάλι συμφωνώ που προαναφέρθηκε , για βιβλίο δές επίσης το εξής Απο τη θεωρία στην εφαρμογή είναι του Τσελικα 1
splanis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά έχω δει τα βιντεάκι του ψούνη και διαβάζω και απ το βιβλίο, υπάρχει κάτι πιο πρακτικό, πχ καποιο σαιτ που να σε μαθαινει διαδραστικά, να κάνεις ασκήσεις κλπ;
splanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 update Τελικά το μάθημα το πέρασα , με την βοήθεια του Ψούνη και διάβασμα απ το "Η γλώσσα C σε βάθος" Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο προγραμματισμός και θέλω να ασχοληθώ με τα Δίκτυα αλλά καλώς ή κακώς ο προγραμμτισμός είναι μεγάλο μέρος της σχολής μου. Τώρα που έχω προχωρήσει στο επόμενο εξάμηνο, στην C++, έχουμε κάνει 4-5 θεωρίες δηλαδή, μια εισαγωγή στην αντικειμενοστρέφεια-κλάσεις κλπ κλπ. Έχει μπει σαν project να κατασκευάσουμε ένα σκάκι και έχω πελαγώσει τελείως. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το υλοποιήσω. Καμιά βοήθεια πάλι όσο αφορά την C++? (youtube ή κάποια courses?)
Bloodskin Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 για C θες η γενικα ? αν θες για C υπαρχει αυτος ο τυπος https://www.youtube.com/watch?v=hx9ddaIyi6k&list=PLkBHuaIcmDo-ah4aNtJvoJaYru6-XswFD
killertol Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ο Ψουνης τα έχει τελειώσει τα tutorials ή τα εκοψε;;
splanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bloodskin είπε για C θες η γενικα ? αν θες για C υπαρχει αυτος ο τυπος https://www.youtube.com/watch?v=hx9ddaIyi6k&list=PLkBHuaIcmDo-ah4aNtJvoJaYru6-XswFD πλεον θελω για c++, οπως εγραψα την c την περασα ο Ψουνης δεν τα τελειωσε ποτε τα βιντεο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από splanis
Bloodskin Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Σε ενα παραλληλο συμπαν ο Ψουνης μαθαινει C τον 45χρονο Linus Torvalds. Και δυο χρονια μετα τελιοποιει τον πυρηνα του linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα