Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας αν έφευγα από τον ΟΤΕ με 24 adsl και εκανα μια νέα σύνδεση στη wind με vdsl??? Μένω Πάτρα σχετικά κεντρικά και χρησιμοποιώ ίντερνετ τόσο για παιχνίδια online όσο και για κατέβασμα 

Δημοσ.
On 18/12/2018 at 16:44, odisand said:

Ποια είναι η γνώμη σας αν έφευγα από τον ΟΤΕ με 24 adsl και εκανα μια νέα σύνδεση στη wind με vdsl??? Μένω Πάτρα σχετικά κεντρικά και χρησιμοποιώ ίντερνετ τόσο για παιχνίδια online όσο και για κατέβασμα 

οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις ιντερνετ απο το kv του παροχου που εχει το dslam και απο τον χαλκο που θα παιρνες ανεξαρτητως παροχου.απο εκει και περα μενει το θεμα backbone και εξοπλισμος

Δημοσ.
On 19/12/2018 at 03:56, poulinos said:

οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις ιντερνετ απο το kv του παροχου που εχει το dslam και απο τον χαλκο που θα παιρνες ανεξαρτητως παροχου.απο εκει και περα μενει το θεμα backbone και εξοπλισμος

Μου κανει εντυπωση παντως, χωρις προθεση προσβολης του φιλου που ανοιξε το θεμα, που στο 2018-2019 ακομα γινεται αυτη η ερωτηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chsam είπε

Μου κανει εντυπωση παντως, χωρις προθεση προσβολης του φιλου που ανοιξε το θεμα, που στο 2018-2019 ακομα γινεται αυτη η ερωτηση.

Τι θέλεις να πεις ???? Ρωτάω χωρίς κάποιο θυμό η οτιδήποτε τέτοιο 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, odisand είπε

Τι θέλεις να πεις ???? Ρωτάω χωρίς κάποιο θυμό η οτιδήποτε τέτοιο 

Όπως είπα δεν στοχοποιησα εσένα.Απλα είναι από τα πολλά ερωτήματα που τίθενται εδώ στο φόρουμ (κ όχι μόνο εδώ) τα οποία είναι χιλιοαπαντημενα και κοινή γνώση πια θα έλεγα και απλά μου κάνει εντύπωση που ακόμα τίθονται. Οι υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν,στην δικιά σου περίπτωση για την χρήση του vdsl, από τον εκάστοτε χρήστη, είναι οι ίδιες σε όποιον πάροχο και να πας.

Και πάλι φιλικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chsam είπε

Όπως είπα δεν στοχοποιησα εσένα.Απλα είναι από τα πολλά ερωτήματα που τίθενται εδώ στο φόρουμ (κ όχι μόνο εδώ) τα οποία είναι χιλιοαπαντημενα και κοινή γνώση πια θα έλεγα και απλά μου κάνει εντύπωση που ακόμα τίθονται. Οι υποδομές που θα χρησιμοποιηθούν,στην δικιά σου περίπτωση για την χρήση του vdsl, από τον εκάστοτε χρήστη, είναι οι ίδιες σε όποιον πάροχο και να πας.

Και πάλι φιλικά.

Δεν σε ρώτησα επιθετικά απλά ήθελα να εξηγήσεις τι εννοείς για να καταλάβω.. είμαι καινούριος στο forum 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, odisand είπε

Δεν σε ρώτησα επιθετικά απλά ήθελα να εξηγήσεις τι εννοείς για να καταλάβω.. είμαι καινούριος στο forum 

Μην αγχωνεσαι...καταλαβα οτι δε ρωτησες επιθετικα. Απλα και μεις οι παπουδες (τεχνολογικα και ηλικιακα) γινομαστε καπου καπου περιεργοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/12/2018 at 14:36, chsam said:

ειναι πολλοι που δεν ξερουν καν πως παιζει το ιντερνετ .εδω παλια ερχοταν η Hol και ελεγε οτι εμεις παιζουμε με οπτικη και θα εχετε καλυτερη ταχυτητα απο τον χ παροχο ,και ο κοσμος τους πιστευε.γενικως ειμαστε στην εποχη που απο την μια ειναι παρα πολλα αυτα που γινονται για να εισαι σε ολα ενημερωμενος και απο την αλλη που ο καθενας παει να σου πει οτι ψεμα του ερθει προκειμενου να σε πεισει να ερθεις στην εταιρεια του.εγκυκλοπαιδεια θα φτιαξουμε αμα βαλουμε κατω το τι ατακες εχουν ακουστει για να παρουν πελατη. το μονο καλο οτι πολλα ατομα ρωτανε σε forums ή ρωτανε γενικως αλλα ατομα πριν πιστευψουν την βλακεια που λεει ο καθενας για να σε παρει πελατη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...