κκρκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ποντίκι και έχω χάσει το usb που συνδέεται με το πσ. ξέρει κάποιος/α να μου πεί αν μπορώ να βρω κάποιο universal ας πούμε και να δουλεύει με το ποντίκι μου? ευχαριστώ
chsam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, κκρκ είπε Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ποντίκι και έχω χάσει το usb που συνδέεται με το πσ. ξέρει κάποιος/α να μου πεί αν μπορώ να βρω κάποιο universal ας πούμε και να δουλεύει με το ποντίκι μου? ευχαριστώ Αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι δεν γινεται, η microsoft το κανει ετσι ωστε να δουλευει μονο με τον "δικο" του.Κατι που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να καλεσεις την υποστηριξη και να πεις οτι δεν λειτουργει.Η microsoft, τουλαχιστον πιο παλια, στην τοτε εργασια μου που εκανα επιστροφες για καταστημα λιανικης, δεν ζητουσε να στειλεις πισω το χαλάσμενο προιον.Φυσικα ολα αυτα ΑΝ ειναι στην εγγυηση.
κκρκ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ για την απάντηση. όχι δεν έχω εγγύηση. αυτό που βρήκα ψάχνοντας είναι ένα usb το οποίο ειναι bleutooth 4.0 ( csr 4.0 λέγετε) και παρουσιάζεται ως Universal το οποίο μπορεί να δουλέψει με ποντίκια. τύπου έχει ένα λογισμικό και κάνει conect με το ποντίκι. αλλοι επίσης λένε ότι δεν τους έχει δουλέψει. αυτό κοστίζει από Ελλάδα 7 ευρό και αμά δεν κάνει θα πάει τσάμπα η μίση τιμή από ένα ποντίκι. γι αυτό ψάχνομαι! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από κκρκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα