Προς το περιεχόμενο

CHUWI Hi10 Air 4/64gb 10" Win10 2-1 tablet + Keyboard + Stylus (218€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Καλά χρυσά αυτά τα κινεζάκια αλλά πάσχουν σε χαζά πράγματα σε σημείο να τα σουτάρεις...έχω 1 Teclast X80 pro....σαν μηχανάκι αξιοπρεπές..τρέχω visual studio/eclipse για μικρά Project....εκεί που χρειάζεται απλώς να ρίξεις μια ματιά...άλλά όταν υποφέρει στο Wifi εκεί είναι που σκέφτεσαι να το σουτάρεις στο τοιχο...και όχι τίποτα άλλο δοκίμασα και με έξτρα USB Wifi ....κουμπωμένα πάνω του σερνόντουσαν....σε άλλο μηχάνημα απλώς πετούσαν...κάτι η κακή κεραία...κάτι το "κομμένο" bus του USB...κάτι κάποιες διαρρέουσες παρεμβολές που εμποδίζουν και τα άλλα να παίξουν με κάνουν σοβαρά να σκέφτομαι για μεταχειρισμένο επώνυμο..μπας και...

Σε συγκεκριμένες μάρκες μπορεί να ισχύει... είχα και εγώ στο παρελθόν προβλήματα...

Αλλά στα 3 Chuwi που έχω (Hi8 & Hi9 Pro)..... το WiFi είναι πολύ δυνατό.... δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Σε συγκεκριμένες μάρκες μπορεί να ισχύει... είχα και εγώ στο παρελθόν προβλήματα...

Αλλά στα 3 Chuwi που έχω (Hi8 & Hi9 Pro)..... το WiFi είναι πολύ δυνατό.... δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Ενδιαφέρον....θα το έχω στα υπόψιν...δηλαδή...για να έχουμε καλό ρώτημα...αν βάλεις το κινητό σου και το κινητό βρίσκεις τον ίδιο αριθμό AP...το ξέρω ακούγεται πάντως...αλλά με το κινεζοκινητό μου βρίσκω τα πάντα και σφαιράτα ...με το tabletακι και δύσκολα βρίσκω και σέρνεται σαν την άδικη κατάρα...(μιλάμε για τράβηγμα αρχείων απο το δίκτυο με το ζόρι χτυπάει 1MB)

Νομίζω πάντως ότι αυτό είναι καλυτερη περίπτωση

Δημοσ.
5 ώρες πριν, masteripper είπε

Καλά χρυσά αυτά τα κινεζάκια αλλά πάσχουν σε χαζά πράγματα σε σημείο να τα σουτάρεις...έχω 1 Teclast X80 pro....σαν μηχανάκι αξιοπρεπές..τρέχω visual studio/eclipse για μικρά Project....εκεί που χρειάζεται απλώς να ρίξεις μια ματιά...άλλά όταν υποφέρει στο Wifi εκεί είναι που σκέφτεσαι να το σουτάρεις στο τοιχο...και όχι τίποτα άλλο δοκίμασα και με έξτρα USB Wifi ....κουμπωμένα πάνω του σερνόντουσαν....σε άλλο μηχάνημα απλώς πετούσαν...κάτι η κακή κεραία...κάτι το "κομμένο" bus του USB...κάτι κάποιες διαρρέουσες παρεμβολές που εμποδίζουν και τα άλλα να παίξουν με κάνουν σοβαρά να σκέφτομαι για μεταχειρισμένο επώνυμο..μπας και...

Εσύ άντεξες. Εγώ όχι. Έσπασε η οθόνη, χάλασε το touch αλλά βελτιώθηκε το wifi. Τρελα!!!!!!!!!!!!#@@**

• Like 1
Δημοσ.

Είναι που φυσάνε οι συγκεκριμένες μάρκες και είναι άψογες και αξιόπιστες ...... 

Εγώ πάντως απο κατι teclast,chuwi κτλπ έχω δει ότι είναι πρόχειρες κατασκευες και υπάρχουν άπειρα παράπονα και έτσι δεν είναι να τα αγοράζεις. (Το να είναι 1-2 μοντέλα αξια και 20 για πέταμα,δεν μου λέει κάτι εμένα,εκτός ότι είναι εταιρίες χωρίς κανένα quality control και μόνο κόπο και ταλαιπωρία θα προσφέρουν με τα πήγεν-ελα Κίνα και το ανάποδο μέχρι να βγάλεις άκρη με δαυτους)

Πάσχουν σε wifi,οθόνες,touch και πολλές ακόμα περιπτώσεις που έχω δει.

Δημοσ.

Υπερβολές. Όταν δουλέψεις τέτοιο μηχανάκι θα αποκτήσεις και δική σου άποψη.

Chuwi hi10pro δουλεύει ως βασικό PC δύο χρόνια. Δεν έχει κάνει κιχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...