Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ROG-X είπε

Μιλανεζε, εχεις δει 27αρι IPS 4K απο κοντα ?

Σε ρωταω γιατι το dot pixel του AHVA τουλαχιστον σε 2 μονιτορ που το εχω δει, MG279Q και PG279Q ειναι απλα τραγικο! 

Το monitor μου είναι ips. 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Το monitor μου είναι ips. 

AU Optronics AHVA (IPS-type)

IPS type... οχι IPS.

Mπορεις να βρεις ενα IPS 4k (πχ LG) και να το βαλεις διπλα διπλα και να δεις το dot ? Σε κειμενο.... αλλα εισαι με πολυ υψιλο ppi εσυ...

Eγω ετσι το ειδα, και εβλεπα εφιαλτες μετα. Ειχα IPS 10BIT 1440P 60HZ, και αγοραζω το ASUS ΑHVA 8BIT 1440P 144ΗΖ τα βαζω διπλα διπλα για multi monitor και ειπα παναγια μου. 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ROG-X είπε

AHVA δεν ειναι ? IPS type... οχι IPS.

Είναι ips.  Υπάρχουν υποκαρηγοειες του ips πχ PLS, Ah-Ips. 

Τι δεν σου αρέσει; 

Ασε καταλαβα. Και η οθόνη μου μάπα είναι όπως και η κάρτα γραφικών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Είναι ips.  Υπάρχουν υποκαρηγοειες του ips πχ PLS, Ah-Ips. 

Τι δεν σου αρέσει; 

Ασε καταλαβα. Και η οθόνη μου μάπα είναι όπως και η κάρτα γραφικών. 

Tεσταρε εαν μπορεις αυτο που σου ειπα...γιατι ειναι νεα σειρα και με ενδιαφερει. Λογικα μπορει να το διορθωσε....

Πριν 4 χρονια που εβγαλε τα AHVA 1440p 144HZ ηταν ετσι.  Εσυ εχεις κατι φρεσκο...

Δεν ξερω και κανεναν αλλο που να εχει φρεσκο AHVA με πολλα HZ.  

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ROG-X είπε

Tεσταρε εαν μπορεις αυτο που σου ειπα...γιατι ειναι νεα σειρα και με ενδιαφερει. Λογικα μπορει να το διορθωσε....

Πριν 4 χρονια που εβγαλε τα AHVA 144HZ. Εσυ εχεις κατι φρεσκο...  

Όταν λες σε dot; δηλαδή αν φαίνονται καθαρά τα γράμματα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Όταν λες σε dot; δηλαδή αν φαίνονται καθαρά τα γράμματα; 

Δεν μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις, θα πρεπει να τα δεις διπλα διπλα. Ειναι ασαφες dot θα ελεγα.... Δεν ειχε το clarity του LG IPS. 

Αν σου δοθει η ευκαιρια τσεκαρε το...

Το κλεινουμε εδω. 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Δεν μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις, θα πρεπει να τα δεις διπλα διπλα. Ειναι ασαφες dot θα ελεγα.... Δεν ειχε το clarity του LG IPS. 

Έχω το Asus mx27uc που είναι AH-IPS 

μήπως απλά ήταν κακό πάνελ; δεν σημενει ότι όλα τα IPS είναι ίδια. 

Και γιατί κανουμε αυτήν τη συζήτηση εδώ; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Σε αυτα τα δυο μοντελα που ανεφερα ειναι ιδια χαλια. 

Απιστευτο! Bαλτες διπλα διπλα, και προσεξε το κειμενο. Αναμενω νεα σου στο inbox. 

Για SLI Turing, GTA 5 σε 4Κ + ULTRA + ULTRA GRASS + NVIDIA PCSS + X2MSAA + X2MSAA ΣΤΑ REFLECTIONS με vsync on στο πιο βαρυ σημειο του παιχνιδιου, που αλλου ? Στα grass! 

GTA5-2019-01-25-01-13-57-310.jpg

SLI! Good Job! 😎

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε ρογκακια 200 χρονια τα ιδια κανεις δεν βαρεθηκες???

Οτιδηποτε πας και αγοραζεις ειναι το τοπ και ολα τα υπολοιπα ειναι για πεταμα... Που ξεθαψες τωρα image clarity στα asus 1440p@144hz στα γραμματα απορω ρε!!! Χαχαχαχαχ.

Καλα εδω πας και κανεις resurection απο τους νεκρους το sli, ενα πραγματικα ελεεινο setup που το εχεις κραξει αβερτα στο παρελθον. Ιστοριες απο την κρυπτη.

Εχεις 60fps στο grass με τις καρτες τερμα load. Προσεχε ομως μην γυρισεις λιγο την καμερα και πεσεις στα 58fps γιατι ξερεις εκει τι αποτελεσμα θα δεις.... Με sli+vsync on+ sub 60fps+input lag 56κ dial up= δραμαμινη για να μην εχουμε τιποτα αναγουλες. Χαχαχαχ

Επεξ/σία από csaris
  • Sad 1
Δημοσ.

Κατι παιρνει αυτος, αλλα τι?

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εσυ απο τη Ναουσα γραφεις οτι εισαι. Γιατι σε λεει Μιλανεζο; Εχεις ριζες και απο Μιλανο; :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, csaris είπε

Ρε ρογκακια 200 χρονια τα ιδια κανεις δεν βαρεθηκες???

Οτιδηποτε πας και αγοραζεις ειναι το τοπ και ολα τα υπολοιπα ειναι για πεταμα... Που ξεθαψες τωρα image clarity στα asus 1440p@144hz στα γραμματα απορω ρε!!! Χαχαχαχαχ.

Καλα εδω πας και κανεις resurection απο τους νεκρους το sli, ενα πραγματικα ελεεινο setup που το εχεις κραξει αβερτα στο παρελθον. Ιστοριες απο την κρυπτη.

Εχεις 60fps στο grass με τις καρτες τερμα load. Προσεχε ομως μην γυρισεις λιγο την καμερα και πεσεις στα 58fps γιατι ξερεις εκει τι αποτελεσμα θα δεις.... Με sli+vsync on+ sub 60fps+input lag 56κ dial up= δραμαμινη για να μην εχουμε τιποτα αναγουλες. Χαχαχαχ

Τα καλύτερα τα έχει πει στο thelab ως sebastian..Μυθικές παπαριές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ROG stable 60 fps....haters gonna hate 😎

60αρακι σε 4Κ στο Anthem και στο Metro Exodus βλεπω, και με μαλλια και μπουκλες της πρασινης! 😁

Haters.JPG.3092fe34f27fbfc3367cae57ee6523af.JPG

Επομενο game δοκιμης το DEUS EX MANKIND DEVIDED που ειναι ταφος σε 4Κ με ολα Ultra. Για να δουμε... 😁 

Επεξ/σία από ROG-X
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...