Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέχρι που θα πάει το offtopic του rog;
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέχρι να ορίσουν moderator που θα ενδιαφέρεται να κρατάει την τάξη όπως ο Ailuros. 1
Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 ξέρουμε αμα το RE2 θα εχει RTX στο launch ?
BabisTs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μέχρι που θα πάει το offtopic του rog; Μέχρι να βάλεις dlss και να τον προσπεράσεις....
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Μέχρι να βάλεις dlss και να τον προσπεράσεις.... To παιδάκι χαίρεται που την έχει πιο....γρήγορη Ας τον αφήσουμε να πανηγυρίζει. 1
ktf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει πουθενά κάποιος καλός οδηγός για overclocking κάρτας γραφικών? Αξίζει να ασχοληθεί κανείς? Έχω μια ROG STRIX RTX2080 OC και με πιάνει φαγούρα να δοκοιμάσω
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ktf είπε Υπάρχει πουθενά κάποιος καλός οδηγός για overclocking κάρτας γραφικών? Αξίζει να ασχοληθεί κανείς? Έχω μια ROG STRIX RTX2080 OC και με πιάνει φαγούρα να δοκοιμάσω Τέτοιες κάρτες γραφικών (ιδίως τα μεγάλα μοντέλα σαν αυτό που πήρες) επιβάλλεται να την κάνεις OC.
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν βαριέται ας βάλει τέρμα το power limit, φανακια οσο πιο ψηλά μπορεί και κάνει μόνη της boostαρισμα Πλέον με τα κλειδωματα που έχει ρίξει ο "It Just Works" δεν παίρνεις τόσο +% όσο παλαιοτερα. Στη τελική ας δει και το cross bios.flashing Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
andreas443 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μιας που έγραψε ο φίλος πιο πάνω για το πως να γίνει το OC έχει κανείς δοκιμάσει την καινούρια λειτουργία του Msi Afterburner λέγεται OC Scanner αξίζει? είναι μόνο για τις καινούριες rtx κάρτες και κάνει ένα test 30 λεπτά και σου βρίσκει τα κατάλληλα νούμερα
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, andreas443 είπε Μιας που έγραψε ο φίλος πιο πάνω για το πως να γίνει το OC έχει κανείς δοκιμάσει την καινούρια λειτουργία του Msi Afterburner λέγεται OC Scanner αξίζει? είναι μόνο για τις καινούριες rtx κάρτες και κάνει ένα test 30 λεπτά και σου βρίσκει τα κατάλληλα νούμερα Γίνεται και έτσι. Αλλά το πιθανότερο είναι να σου κάνει μέτριο overclock, με manual πας στα όρια
ktf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Κανέναν οδηγό (tutorial) καλό έχει κανείς να μου προτείνει? Το MSI Afterburner το έχω περασμένο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά. Λέει + πόσα mhz να το ρυθμίσεις αλλά που βλέπεις πόσα είναι συνολικά?
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ktf είπε Κανέναν οδηγό (tutorial) καλό έχει κανείς να μου προτείνει? Το MSI Afterburner το έχω περασμένο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά. Λέει + πόσα mhz να το ρυθμίσεις αλλά που βλέπεις πόσα είναι συνολικά? Πρώτα από όλα ανεβάζεις τερμα το power limit και το temp limit Μέτα ανεβάζεις λίγο λίγο το Core clock. Ξεκίνα με +70, τρέχεις κάποιο benchmark πχ 3dmarks και το βλέπεις πως πάει. Μετά ανεβαινεις σιγά σιγά. Πχ +80 μέχρι να δεις να κρασαρει η να δεις artifacts. Αφού βρεις το όριο κάνεις το ίδιο και στο memory clock. Εκεί ξεκινάς από τα +500 και ανεβαίνεις κατά 100 η 50. Συνήθως πάνε από 700-950 Αυτά πολύ περιληπτικά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2 1
csaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ROG-X είπε Για στριπτιζ θα παω....με το σωβρακο θα μεινω στο τελος! 😁 Eβαλα την EVGA που ειναι two slot πανω για να εχω ενα slot κενο για κινηση αερα. Η Aorus ειναι triple slot! Απο SLI αλλο τιποτα, 580GTX Tripple SLI, 2X780GTX SLI και απο AMD εχω περασει απο CF. Aπλα τραγικο το CF! Επ! Ενας φιλος ηρθε αποψε απο τα παλια! 😂 Και το SLI εμετικο ειναι σαν το CF, microstuttering με το τσουβαλι και vsync on μονιμα για να μην πινεις ζαναξ, input lag σαν να κανει buffering παλια τσοντα με 56κ modem. Nεκρανασταστησες το SLI/CF. 😃 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις