Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γελάνε οι περισσότεροι από κάτω με τις ανύπαρκτες διαφορές..Πληρώνουμε κάρτες σαν γίδια, τέτοια έβλεπα και δεν άλλαζα την GTX1070..Έχε χάρη που έχω 144Hz monitor, αλλιώς παρέα με τους φτωχομπινέδες θα 'μουν..

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Μπηκε και η renault στο παιχνιδι.. 🤣

image.png.3d8d127e8645cfa01cf61f5305c131e9.png

Με rtx off είναι πάντως. Αν ήταν με rtx on, ο σωστός αριθμός θα ήταν ο 666.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γελάνε οι περισσότεροι από κάτω με τις ανύπαρκτες διαφορές..Πληρώνουμε κάρτες σαν γίδια, τέτοια έβλεπα και δεν άλλαζα την GTX1070..Έχε χάρη που έχω 144Hz monitor, αλλιώς παρέα με τους φτωχομπινέδες θα 'μουν..

Δυστηχως μόνο για παραπάνω fps τα σκάμε εδώ και χρόνια 

Δημοσ.

Επειδή η περιγραφή στο caseking.de  μπερδεύει πήρα απάντηση για την 2060 και τα free games

Spoiler

thank you very much for your e-mail. When purchasing a 2060RTX you would receive either Anthem or Battlefield V.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εχω παρει cpu απο εκει ,μου εστειλαν το δεμα αλλα χωρις αποδειξη αγορας. Τους εστειλα mail και μου απαντησαν τηλεφωνικως αμεσως μπορω να πω. Μου εστειλαν την αποδειξη ηλεκτρονικα.

Και πάλι μιλάμε για κατάστημα με ζήτημα να έχει ζωή κάποιους μήνες. Ας επιλέξει ο καθένας ότι θέλει αλλά θα προτιμούσα να δώσω λίγα παραπάνω για καλύτερη αντιμετώπιση, σίγουρη εγγύηση και παιχνίδι δώρο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Επειδή η περιγραφή στο caseking.de  μπερδεύει πήρα απάντηση για την 2060 και τα free games

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

thank you very much for your e-mail. When purchasing a 2060RTX you would receive either Anthem or Battlefield V.

Εδω και μια βδομάδα που τους έστειλα μαιλ στο caseking για την RTX 2060 Gaming OC,απάντηση δεν πήρα...Παρήγειλες απο εκεί τελικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Και πάλι μιλάμε για κατάστημα με ζήτημα να έχει ζωή κάποιους μήνες. Ας επιλέξει ο καθένας ότι θέλει αλλά θα προτιμούσα να δώσω λίγα παραπάνω για καλύτερη αντιμετώπιση, σίγουρη εγγύηση και παιχνίδι δώρο

Σιγουρα δεν θα αγοραζα κατι απο εκει που δεν θα μπορουσα να το κανω απευθειας rma στον κατασκευαστη του (amd cpu)

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sibir είπε

Εδω και μια βδομάδα που τους έστειλα μαιλ στο caseking για την RTX 2060 Gaming OC,απάντηση δεν πήρα...Παρήγειλες απο εκεί τελικά;

Ναι. Χτες πήρα tracking. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sibir είπε

Η προσφορά ισχύει. Στο γερμανικό site της nvidia αναφέρεται στα partner μαγαζιά.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Ναι. Χτες πήρα tracking. 

Ποιά πήρες τελικά.;Όταν παραλάβεις το παιχνίδι κανε μια ενημέρωση,να έχουμε και εμεις το νου μας.

8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η προσφορά ισχύει. Στο γερμανικό site της nvidia αναφέρεται στα partner μαγαζιά.

Αυτό το λινκ τους εστειλα και εγω,αλλα με μπερδεψε αυτο που αναφερανε για steam card 20 ευρω για 2060 και οχι παιχνιδι.Αν ισχυει και παρει καποιος το Anthem και το πουλήσει (αν δεν θέλει να το παίξει) είναι -35 ευρω πάνω-κάτω...

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν έχουν ανανεώσει την σελίδα που το προμοταρει να λέει και την 2060. 

Πήρα την 

Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G, 6144 MB GDDR6

Είχε και ακριβότερα μοντέλα με μεγαλύτερους χρονισμους αλλά για 20 η και παραπάνω ευρώ να πάρω ένα μικρό ποσοστό δύναμης λέω άστο. Στην τελική κλοκαρετε και αυτή. 

Αν δεν κάνω λάθος σε κάποια φάση θα μου στείλουν ένα κωδικό. Θα πρέπει να πάω στο site της Nvidia και να κάνω register το προϊόν και μετά να πάω στο reward πρόγραμμα της Nvidia με το κωδικό και ακολουθώντας κάποια βήματα διαλέγεις το παιχνίδι που θες

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...