Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι το 11% μόνο η διαφορά 2060-2070, είναι και τα +2GB VRAM της 2070. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Γελάνε οι περισσότεροι από κάτω με τις ανύπαρκτες διαφορές..Πληρώνουμε κάρτες σαν γίδια, τέτοια έβλεπα και δεν άλλαζα την GTX1070..Έχε χάρη που έχω 144Hz monitor, αλλιώς παρέα με τους φτωχομπινέδες θα 'μουν.. 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Μπηκε και η renault στο παιχνιδι.. 🤣 Με rtx off είναι πάντως. Αν ήταν με rtx on, ο σωστός αριθμός θα ήταν ο 666.
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γελάνε οι περισσότεροι από κάτω με τις ανύπαρκτες διαφορές..Πληρώνουμε κάρτες σαν γίδια, τέτοια έβλεπα και δεν άλλαζα την GTX1070..Έχε χάρη που έχω 144Hz monitor, αλλιώς παρέα με τους φτωχομπινέδες θα 'μουν.. Δυστηχως μόνο για παραπάνω fps τα σκάμε εδώ και χρόνια
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Επειδή η περιγραφή στο caseking.de μπερδεύει πήρα απάντηση για την 2060 και τα free games Spoiler thank you very much for your e-mail. When purchasing a 2060RTX you would receive either Anthem or Battlefield V.
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εχω παρει cpu απο εκει ,μου εστειλαν το δεμα αλλα χωρις αποδειξη αγορας. Τους εστειλα mail και μου απαντησαν τηλεφωνικως αμεσως μπορω να πω. Μου εστειλαν την αποδειξη ηλεκτρονικα. Και πάλι μιλάμε για κατάστημα με ζήτημα να έχει ζωή κάποιους μήνες. Ας επιλέξει ο καθένας ότι θέλει αλλά θα προτιμούσα να δώσω λίγα παραπάνω για καλύτερη αντιμετώπιση, σίγουρη εγγύηση και παιχνίδι δώρο
sibir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, virginkiller είπε Επειδή η περιγραφή στο caseking.de μπερδεύει πήρα απάντηση για την 2060 και τα free games Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου thank you very much for your e-mail. When purchasing a 2060RTX you would receive either Anthem or Battlefield V. Εδω και μια βδομάδα που τους έστειλα μαιλ στο caseking για την RTX 2060 Gaming OC,απάντηση δεν πήρα...Παρήγειλες απο εκεί τελικά;
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω δεν απαντάνε πάντα στα Αγγλικά. Δες μήπως είναι σε κανα spam box.
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και πάλι μιλάμε για κατάστημα με ζήτημα να έχει ζωή κάποιους μήνες. Ας επιλέξει ο καθένας ότι θέλει αλλά θα προτιμούσα να δώσω λίγα παραπάνω για καλύτερη αντιμετώπιση, σίγουρη εγγύηση και παιχνίδι δώρο Σιγουρα δεν θα αγοραζα κατι απο εκει που δεν θα μπορουσα να το κανω απευθειας rma στον κατασκευαστη του (amd cpu) Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 1
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, sibir είπε Εδω και μια βδομάδα που τους έστειλα μαιλ στο caseking για την RTX 2060 Gaming OC,απάντηση δεν πήρα...Παρήγειλες απο εκεί τελικά; Ναι. Χτες πήρα tracking.
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, sibir είπε Εδω και μια βδομάδα που τους έστειλα μαιλ στο caseking για την RTX 2060 Gaming OC,απάντηση δεν πήρα...Παρήγειλες απο εκεί τελικά; Η προσφορά ισχύει. Στο γερμανικό site της nvidia αναφέρεται στα partner μαγαζιά. 1
sibir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, virginkiller είπε Ναι. Χτες πήρα tracking. Ποιά πήρες τελικά.;Όταν παραλάβεις το παιχνίδι κανε μια ενημέρωση,να έχουμε και εμεις το νου μας. 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η προσφορά ισχύει. Στο γερμανικό site της nvidia αναφέρεται στα partner μαγαζιά. Αυτό το λινκ τους εστειλα και εγω,αλλα με μπερδεψε αυτο που αναφερανε για steam card 20 ευρω για 2060 και οχι παιχνιδι.Αν ισχυει και παρει καποιος το Anthem και το πουλήσει (αν δεν θέλει να το παίξει) είναι -35 ευρω πάνω-κάτω... 1
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απλά δεν έχουν ανανεώσει την σελίδα που το προμοταρει να λέει και την 2060. Πήρα την Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G, 6144 MB GDDR6 Είχε και ακριβότερα μοντέλα με μεγαλύτερους χρονισμους αλλά για 20 η και παραπάνω ευρώ να πάρω ένα μικρό ποσοστό δύναμης λέω άστο. Στην τελική κλοκαρετε και αυτή. Αν δεν κάνω λάθος σε κάποια φάση θα μου στείλουν ένα κωδικό. Θα πρέπει να πάω στο site της Nvidia και να κάνω register το προϊόν και μετά να πάω στο reward πρόγραμμα της Nvidia με το κωδικό και ακολουθώντας κάποια βήματα διαλέγεις το παιχνίδι που θες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις