Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 3:50 ΜΜ, Arkin είπε

Εχει και pcss ultra αν θυμαμαι καλα και msaa4x. Παιχνιδαρα και πολυ πιο optimize απο το σαπιο unity. Oπου δουλευει καλα το sli γενικα δινεις πονο.

Αμα τα βαλω και αυτα παω για μπουγατσες! 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 3:58 ΜΜ, ROG-X είπε

Αμα τα βαλω και αυτα παω για μπουγατσες! 

Τουλαχιστον να ειναι Θεσσαλονικης. Με αυτα ουτε η 3080ti δεν θα τα βγαζει περα. Αν δουλευε σωστα το sli πιθανως να τα ειχε και αυτα τα settings. Μετα το 2x να σου πω ομως μικρες διαφορες υπαρχουν. Τα pcss κανουν καλη δουλεια τα ultra απλα γινονται πιο εντονα. 

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 10:37 ΠΜ, birel-motosport είπε

Τελικά o arkin πρέπει να είναι ο σωτήρας του forum έχει λύση για όλα

Είναι ο guru του forum και ειναι ο μόνος που έχει το ιδανικό σύστημα. 

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:00 ΜΜ, Arkin είπε

Τουλαχιστον να ειναι Θεσσαλονικης. Με αυτα ουτε η 3080ti δεν θα τα βγαζει περα. Αν δουλευε σωστα το sli πιθανως να τα ειχε και αυτα τα settings. Μετα το 2x να σου πω ομως μικρες διαφορες υπαρχουν. Τα pcss κανουν καλη δουλεια τα ultra απλα γινονται πιο εντονα. 

Λοιπον με αυτα τα gfx sets ειμαι μεταξυ 45-55 fps...

Eνω με τα αλλα ειμαι rock 60 fps. 

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:28 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Είναι ο guru του forum και ειναι ο μόνος που έχει το ιδανικό σύστημα. 

Προφανως για τον καθενα αυτο που εχει ειναι το ιδανικο. Δεν νομιζεις? Η σου εφαγε η γατα την περιφανεια και δεν μπορεις να δεχτεις οτι διαβαζεις? Ειναι τοσο δυσκολο επειδη εσυ εδωσες 4500 και εγω 2500 να εχω καλυτερη εμπειρια gaming λογω ultrawide? Oταν διωξεις τα κομπλεξ σου μιλαμε. Και δουλεψε και καμια UW για να εχεις σφαιρικη αποψη και μου λες. Και εγω σαν εσενα θα ημουν αν εσκαγα τοσα χρηματα.

Στις 21/1/2019 στις 4:31 ΜΜ, ROG-X είπε

Λοιπον με αυτα τα gfx sets ειμαι μεταξυ 45-55 fps...

Eνω με τα αλλα ειμαι rock 60 fps. 

Τρελο performance hit ε. Διαφορες βλεπεις ομως ολα φουλ με pcss/msaa2x?

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:32 ΜΜ, Arkin είπε

Ειναι τοσο δυσκολο επειδη εσυ εδωσες 4500 και εγω 2500 να εχω καλυτερη εμπειρια gaming λογω ultrawide?

Καλά εσύ που ξέρεις πως έχεις καλύτερη εμεπιρία gaming από αυτόν? Σόρυ κιόλας ,έχεις παίξει στο pc του για να έχεις άποψη?

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά θα πρέπει να καταργηθούν όλες οι άλλες αναλογίες. 16:9 πρέπει να σταματήσουν να βγαίνουν σε παραγωγή. 

Τι διαβάζουμε.... 

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:36 ΜΜ, mcrae13 είπε

Καλά εσύ που ξέρεις πως έχεις καλύτερη εμεπιρία gaming από αυτόν? Σόρυ κιόλας ,έχεις παίξει στο pc του για να έχεις άποψη?

Εγω δεν εγραψα κατι τετοιο. Αυτος εγραψε οτι αν παιζεις σε 1080 ειναι χαλια η οτι το ultrawide δεν εχει διαφορα με 16:9. Εγω εχω παιξει σε 4k 60p και σε monitor και σε 65αρα oled.

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:37 ΜΜ, Arkin είπε

Εγω δεν εγραψα κατι τετοιο. Αυτος εγραψε οτι αν παιζεις σε 1080 ειναι χαλια η οτι το ultrawide δεν εχει διαφορα με 16:9. Εγω εχω παιξει σε 4k 60p και σε monitor και σε 65αρα oled.

Που το έγραψα εγώ αυτό;;;;;;;;;;; 

Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 3:50 ΜΜ, Arkin είπε

Εχει και pcss ultra αν θυμαμαι καλα και msaa4x. Παιχνιδαρα και πολυ πιο optimize απο το σαπιο unity. Oπου δουλευει καλα το sli γενικα δινεις πονο.

το Unity ομως εχει ανωτερα γραφικα αλλα απο optimization ιδικα στην αρχη ηταν μακραν το χειροτερο assasins creed μετα το στρωσανε καπως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που να σας καουν τα μόνιτορ ρε να ηρεμησετε και να παίζετε σε 720p 24hz για απόλυτη cinematic εμπειρία.💪😂

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
  Στις 21/1/2019 στις 4:42 ΜΜ, nikos5800 είπε

το Unity ομως εχει ανωτερα γραφικα αλλα απο optimization ιδικα στην αρχη ηταν μακραν το χειροτερο assasins creed μετα το στρωσανε καπως 

Δεν νομιζω οτι ειχε ανωτερα γραφικα. Καλυτερο φωτισμο ναι αλλα γραφικα δεν ξερω. Με το τελευταιο patch που το τελειωσα ειχε σημεια πχ μεσα στο καφε που γινοταν χαμος μολις εβγαινες εξω ολα κομπλε. 2 3 σημεια σε ολο το gaming ειχε τερμα unoptimized. Το syndicate ηταν υποδειγμα πιο smooth δεν γινοταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...