nikos5800 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ας ανοίξουμε ένα θέμα να βάλουμε εκεί τα benchmark. Έχω πρόχειρο το shadow και primal. Στο pc μου έχω τώρα shadow of the tomb raider και assasins creed odyssey ,battlefield 5,Darksider 3 και φιφα 19 , θα κατεβάσω και το 3d mark και ας τα συγκρίνουμε να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το τοπίο
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε Στο pc μου έχω τώρα shadow of the tomb raider και assasins creed odyssey ,battlefield 5,Darksider 3 και φιφα 19 , θα κατεβάσω και το 3d mark και ας τα συγκρίνουμε να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το τοπίο Θα βάλω και το odyssey τα υπόλοιπα δεν τα έχω. Γενικά είναι ανάλογα τη μηχανή παιχνιδιού. Άλλες δίνουν 2 3fps σε Nvidia άλλες σε AMD. Τώρα με το freesync δεν έχουν καμία σημασία αυτά θεωρώ. Απλά να χουμε να λέμε.
nikos5800 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα βάλω και το odyssey τα υπόλοιπα δεν τα έχω. Γενικά είναι ανάλογα τη μηχανή παιχνιδιού. Άλλες δίνουν 2 3fps σε Nvidia άλλες σε AMD. Τώρα με το freesync δεν έχουν καμία σημασία αυτά θεωρώ. Απλά να χουμε να λέμε. Άνοιξα νέο θέμα 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Άνοιξα νέο θέμα Ωραίος θα τρέξω 2 τεστ σε 1080p από shadow και primal και επανέρχομαι.
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Arkin είπε Για πιο κατάστημα λες? Digital Master? Οχι ρε συ. Ενα αλλο που δεν θυμάμαι την ονομασια του. Ηταν το πρωτο που εμφανιζε στο σκρουτ,το πιο φθηνο. Περα απο το-τα μαγαζια που κανανε την κομπινα. Ελπιζω μην υπαρχουν και μελοι-πωλητες εδω στο φορουμ που πουλαγαν τις συγκεκριμένες κλεμμένες κάρτες
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Οχι ρε συ. Ενα αλλο που δεν θυμάμαι την ονομασια του. Ηταν το πρωτο που εμφανιζε στο σκρουτ,το πιο φθηνο. Περα απο το-τα μαγαζια που κανανε την κομπινα. Ελπιζω μην υπαρχουν και μελοι-πωλητες εδω στο φορουμ που πουλαγαν τις συγκεκριμένες κλεμμένες κάρτες Τα ίδια τα μαγαζιά λες ότι έκαναν τη κομπίνα?
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Τα ίδια τα μαγαζιά λες ότι έκαναν τη κομπίνα? Ναι υποθέτω. Οτι κάποιοι απο αυτους που συνελήφθησαν ισως να ειχαν σχεση με καποια απο τα "φθηνα" αγνωστα μαγαζια του σκρουτζ . 2
ilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Wait διαβάζουμε απίστευτα πράγματα εδώ. Που είναι το reference για αυτό που λέτε για πωλήσεις κλεμμένων? Το ότι τα σκρουτζομάγαζα συνήθως δεν αποδίδουν ΦΠΑ ή κάνουν παραεισαγωγές (οι οποίες είναι νόμιμες) είναι κοινές πρακτικές, αλλά απέχουν παρασάγγας από την κλεπταποδοχή και μεταπώληση που είναι ποινικό και όχι φορολογικό αδίκημα.
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ilos είπε Wait διαβάζουμε απίστευτα πράγματα εδώ. Που είναι το reference για αυτό που λέτε για πωλήσεις κλεμμένων? Το ότι τα σκρουτζομάγαζα συνήθως δεν αποδίδουν ΦΠΑ ή κάνουν παραεισαγωγές (οι οποίες είναι νόμιμες) είναι κοινές πρακτικές, αλλά απέχουν παρασάγγας από την κλεπταποδοχή και μεταπώληση που είναι ποινικό και όχι φορολογικό αδίκημα. Υποθέσεις κανω. Δεν είπα οτι βαζω και το χερι μου στην φωτια. Αλλη μια υπόθεση που κανω ειναι: Οτι οι κλεμμένες καρτες μπορει να ειχαν πουληθει απο μελος της σπειρας σε καποιο καταστημα εις γνώση του η εν αγνοίας του καταστήματος Η μπορει να τα μέλη της σπειρας ακομα να ειχαν φτιάξει και λογαριασμούς σε διαφορα φορουμ,οπως εδω στο δικο μας και να πουλαγαν αβέρτα. Ολα υποθέσεις ειναι. Ελπιζω να μην εχει συμβει σε καποιον απο εδω καμια στραβη. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από azazil1190 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Πέτρο, θα σε παρακαλέσω να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ποιοι είναι ο "ένας και ο άλλος"; Για την 64άρα LC μιλάμε. Αυτήν έχει ο συμφορουμίτης. Δεν μίλησε κανείς για την απλή 64. Το κάνεις κι εσύ ο ίδιος 2-3 σελίδες πριν (εκ παραδρομής, ίσως?), το κάνουν κι άλλοι. (σελ. 78) 46 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Στα παιχνίδια που η Vega 56 περνάει την 1080 είναι κανα δυο και αυτό σε χαμηλές αναλύσεις όταν βάλεις σε 4κ και σε αυτά την αφήνει πίσω η 1080 θες να τρέξουμε κανα bench ? Έχω την gtx 1080 oc +80/500 πυρήνας/μνήμη Μέχρι και 1440 την περνά. Επιπλέον, ούτε τα V (πολύ περισσότερο το 56) ούτε η 1080 είναι για 4Κ. Σαν κανόνας, ξεκαθαρίζω πως το 56 είναι κάτω από την 1080. Απλά, είναι αρκετά/πολύ πάνω από την 1070 (την "αντίπαλο", υποτίθεται) αρκεί να στηθεί σωστά. Επιπλέον, συζητάμε για τη γενικοτερη πρόοδο των V σε σχέση με την παρουσίασή τους στα ίδια με τότε παιγνίδια αλλά και από τότε που εμφανίζονται νεότερα (DX12 κλπ). Μέχρι εδώ, λοιπόν, στο παρόν. Πάμε στο νέο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Πέτρος
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Κανένα παιχνίδι θα βγει τίποτα να χαρώ την κάρτα μου; πολύ ξεραιλα. Θα βγει το exodus . Μετά τίποτα;
HPPRO Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, ilos είπε Wait διαβάζουμε απίστευτα πράγματα εδώ. Που είναι το reference για αυτό που λέτε για πωλήσεις κλεμμένων? Το ότι τα σκρουτζομάγαζα συνήθως δεν αποδίδουν ΦΠΑ ή κάνουν παραεισαγωγές (οι οποίες είναι νόμιμες) είναι κοινές πρακτικές, αλλά απέχουν παρασάγγας από την κλεπταποδοχή και μεταπώληση που είναι ποινικό και όχι φορολογικό αδίκημα. Σε πληροφορω πως η κλοπη ΦΠΑ ειναι ποινικο αδικημα κακουργηματικου χαρακτήρα κιολας!
firepc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κανένα παιχνίδι θα βγει τίποτα να χαρώ την κάρτα μου; πολύ ξεραιλα. Θα βγει το exodus . Μετά τίποτα; τα χεις παιξει ολα δλδ? 😮 btw, βγαζεις πανω απο 100fps με αυτο το μονιτορ?
ilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, HPPRO είπε Σε πληροφορω πως η κλοπη ΦΠΑ ειναι ποινικο αδικημα κακουργηματικου χαρακτήρα κιολας! Μεχρι τι ποσά μιλάμε?
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, firepc είπε 😮 btw, βγαζεις πανω απο 100fps με αυτο το μονιτορ? Χλωμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις