Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι 20 ευρώ για steam εννοούσα αντί για ένα από τα 2 game που έχουν σε promo. Είχα κάνει και εγώ παραγγελία την 2060 από caseking και ενώ έλεγε ότι έχει διαθέσιμοτητα μ έστειλαν mail μετά από μια μέρα κ μ έλεγαν οτι δεν ξέρουν πότε και αν θα έχουν διαθεσιμότητα σύντομα, έκανα refund και παραγγειλα από evga κατευθείαν στα ίδια χρήματα. Επίσης τους είχα ρώτησει αν θα εδιναν το bfv η anthem και μ είπαν μόνο για 2070 και πάνω είναι η προσφορά ενώ στην evga στο δίνουν και στην 2060 όπως κ σε άλλα eShop του εξωτερικού. 

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, billeiros είπε

Εχω ενα σωσμενο στο κινητό.highest preset 1080p.στα 4.8 η cpu με avx 2

Screenshot_2019-01-21-04-54-03-486_com.miui.gallery.png

Spoiler

Καλό θα ήταν και ένα screen πληρέστερο που να δείχνει και τα settings από δίπλα όπως αυτό.....

1.png.b97a9c916fb4883a5d70e166839e5ad2.png

Για να μην χαλάμε το νήμα ρίχτο εδώ ........

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?page=1360

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Ναι 20 ευρώ για steam εννοούσα αντί για ένα από τα 2 game που έχουν σε promo. Είχα κάνει και εγώ παραγγελία την 2060 από caseking και ενώ έλεγε ότι έχει διαθέσιμοτητα μ έστειλαν mail μετά από μια μέρα κ μ έλεγαν οτι δεν ξέρουν πότε και αν θα έχουν διαθεσιμότητα σύντομα, έκανα refund και παραγγειλα από evga κατευθείαν στα ίδια χρήματα. Επίσης τους είχα ρώτησει αν θα εδιναν το bfv η anthem και μ είπαν μόνο για 2070 και πάνω είναι η προσφορά ενώ στην evga στο δίνουν και στην 2060 όπως κ σε άλλα eShop του εξωτερικού. 

Οπότε το case δίνει 20 ευρώ αντί για ένα απο τα 2 παιχνίδια στην 2060 ενώ η evga είναι κανονικά στο πρόγραμμα. Όποιο παιχνίδι και να πάρεις πάντως λάθος επιλογή δεν πρόκειται να κάνεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

@BabisTs δεν υπάρχει περίπτωση με όλα τέρμα να βγάζει 116 FPS με την Vega 

Το πολύ 100fps και πολύ του είναι ;)

Εδώ δεν ξέρει να τραβάει screenshot. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Μια χαρά ξέρει απλά κορόιδα δεν είμαστε 

Ακόμα περιμένω να στείλει benchmark από origins και odyssey παιχνίδια 200 ωρών και τα 2 μαζί αλλά τίποτα. Όπως και να έχει έχει την πλάκα του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία τα λέτε μεταξύ σας...

Ο ένας 15 σελίδες μετά γράφει για την 64, όταν μιλάμε για την LC.

Ο άλλος ότι η 64ρα ούτε την 1080 δεν πιάνει-περνάει...το 56ρι Νano να είναι 10% πίσω από υδρόψυκτο τερματισμένο 1080 (ναι, σε εκείνο το bench-δείγμα που έχουμε), το παραβλέπετε...όπως και τα BF, όπου περνάει το 56ρι τις 1080 κλπ.

Ότι πείτε, μην χαλάμε την κοσμοθεωρία...άντε, ας βάλουμε τώρα και benches από τα ref-blower κόντρα σε custom, να ολοκληρωθεί η σούπα.

Είναι γνωστό, ότι ότι κάνει 1η μέρα μια GPU στην παρουσίαση, μέχρι εκεί.

Όσο για RTR-Assasins κλπ, το ξέρουμε...πίσω είναι οι V.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πλέον μια EVGA 2080 Ti.

Αν θέλετε benchmark πείτε μου ποιο σας ενδιαφέρει.

Στις 15/1/2019 στις 1:38 ΜΜ, BabisTs είπε

Εντάξει γύρω στο 350ρι -400ρι αργότερα θα τις βρίσκεις και από skroutzoκαταστήματα ......

Τα σκρουτζοκαταστήματα θέλουν προσοχή. Ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση.

Παίζουν κομπίνες, κάποιοι ανοίγουν μια επιχείρηση, εισάγουν από ΕΕ χωρίς ΦΠΑ, πουλάνε με ΦΠΑ σε σκοτωμένη τιμή αλλά δεν αποδίδουν το ΦΠΑ στο κράτος.

Σε μερικούς μήνες κλείνει η επιχείρηση λόγω φορολογικών προστίμων και ο "ιδιοκτήτης" ανοίγει άλλη στο όνομα κάποιου άλλου θύματος. Το κράτος το έχει καταλάβει και γι'αυτό κινητά, φορητοί, κονσόλες και τάμπλετ δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ για τους επαγγελματίες.

Άντε βρες μετά άκρη με την εγγύηση. Για να στείλεις στο εργοστάσιο την κάρτα θες 50€~80€ με κούριερ.

Επεξ/σία από StavrosD
  • Like 1
Δημοσ.

Μετα την ιστορία με τις κλεμμένες καρτες γραφικων, λειπει κατάστημα απο σκρουτζ η ειναι ιδεα μου.

Καταστημα που ειχε τις πιο χαμηλες τιμες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μετα την ιστορία με τις κλεμμένες καρτες γραφικων, λειπει κατάστημα απο σκρουτζ η ειναι ιδεα μου.

Για πιο κατάστημα λες? 

8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Για πιο κατάστημα λες? 

Digital Master? 

18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ο άλλος ότι η 64ρα ούτε την 1080 δεν πιάνει-περνάει...το 56ρι Νano να είναι 10% πίσω από υδρόψυκτο τερματισμένο 1080 (ναι, σε εκείνο το bench-δείγμα που έχουμε), το παραβλέπετε...όπως και τα BF, όπου περνάει το 56ρι τις 1080 κλπ.

Ότι πείτε, μην χαλάμε την κοσμοθεωρία...άντε, ας βάλουμε τώρα και benches από τα ref-blower κόντρα σε custom, να ολοκληρωθεί η σούπα.

Πρέπει να συγκρίνουμε ίδια παιχνίδια και όχι απλά ξερά νούμερα. Εγώ σε λίγο καιρό θα παίξω το odyssey δηλαδή 100 ώρες gameplay. Τι να την κάνω τη VEGA? Άλλος μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο που ευνοεί τις AMD κάρτες. Γενικά τα real life gaming benchmark ειναι αυτά που μετράνε για μένα τα benchmarks πχ time spy firestrike superposition δεν λένε όλη την αλήθεια. Με το φίλο nofear συγκρίναμε 1080 1070ti στα shadow με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και έχουμε μία διαφορά 3fps. 2080 αυτός 2139 εγώ. Το τι γράφει το κάθε site λίγη σημασία έχει όταν έχω τεστάρει πολλά παιχνίδια και δεν βλέπω τα νούμερα που γράφουν. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πέτρο, θα σε παρακαλέσω να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ποιοι είναι ο "ένας και ο άλλος";

Για την 64άρα LC μιλάμε. Αυτήν έχει ο συμφορουμίτης. Δεν μίλησε κανείς για την απλή 64.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Στα παιχνίδια που η Vega 56 περνάει την 1080 είναι κανα δυο και αυτό σε χαμηλές αναλύσεις όταν βάλεις σε 4κ και σε αυτά την αφήνει πίσω η 1080 

θες να τρέξουμε κανα bench ? Έχω την gtx 1080 oc +80/500 πυρήνας/μνήμη 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

Στα παιχνίδια που η Vega 56 περνάει την 1080 είναι κανα δυο και αυτό σε χαμηλές αναλύσεις όταν βάλεις σε 4κ και σε αυτά την αφήνει πίσω η 1080 

θες να τρέξουμε κανα bench ? Έχω την gtx 1080 oc +80/500 πυρήνας/μνήμη 

Ας ανοίξουμε ένα θέμα να βάλουμε εκεί τα benchmark. Έχω πρόχειρο το shadow και primal. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...