Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο site ... αααραγε 🤔; 😛

Στη συνέχεια τις πουλούσαν μέσω γνωστής ιστοσελίδας όπου καθημερινά οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναζητούν κάρτες γραφικών πληρώνοντας όσο - όσο, αν και η σπείρα φρόντιζε να πουλά σε… ανταγωνιστικές τιμές.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επειδή ζορίζεστε άδικα και οι μεν και οι δε, ο Azazil που είχε V64 LC αλλά και 1080Ti, έγραψε ξεκάθαρα ότι ακόμα και με UV + OC ΔΕΝ φτάνει την 1080Ti. Περνάει οποιαδήποτε 1080(Απλή) σε οποιαδήποτε έκδοση αλλά το Ti δεν το αγγίζει.

Ή μήπως είναι κι' αυτός NV fanboy ; Δηλαδή έλεος με το κάθε RTG boy εδώ μέσα..Κουράσατε..

Κατά τα άλλα συνεχίστε να γράφετε όλα τα άσχετα στo Turing θέμα.

Εγω ειμαι και fun και boy.

Δλδ funboy οχι απλα fanboy😂.

23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όταν κάνεις τα πάντα για να παίξεις το τελευταίο ΑΑΑ παιχνίδι σε 4K 144hz ultra 

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/448207/speira-poy-eklebe-kartes-grafikwn-exarthrwthhke

Γιατι δεν λενε και το κατάστημα η σκρουτζομαγαζο.Θέλουν ξεβρακωμα οι γύφτοι.

Αντε να εχεις αγοράσει καρτα απο κει και να χρειαστείς rma...

Αγορα μονο απο Evga eu,amazon,caseking κτλ και αγιος ο θεος.

Απο Ελλαδα μονο πλαισιο και ας μου πιανουν κωλο παραπανω.Το προτιμώ  απο το να κλαιω μετα γιατι θα βαλω την καρτα μην πω που...( φαντασου msi gaming x trio)πονος😅

Στην τσεπη ε??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Απο Ελλαδα μονο πλαισιο και ας μου πιανουν κωλο παραπανω.Το προτιμώ  απο το να κλαιω μετα γιατι θα βαλω την καρτα μην πω που...( φαντασου msi gaming x trio)πονος😅

Στην τσεπη ε??

Η MSI δινει εγγυηση απευθειας και χωρις αποδειξη απλα αναγνωριζει το ξεκινημα της εγγυησης απο την στιγμη που εφυγε απο αυτους (απο το S/N). Ασχετα με το ποτε εφτασε στον τελικο καταναλωτη...

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2019 στις 4:50 ΜΜ, billeiros είπε

το ηθος μου ομως πλεον μου απαγορευει τετοιες συμπεριφορες. ανεβασα bench τις προαλλες. 115 fps η καρτα μου σε 1080p στο νεο tomb raider. οσα ακριβως δινει τεχνολογικο site για την αποδοση της 1080ti.εκει ξερεις ποσο δινει το site για τη vega 64? 90.

Μιας και το ανάφερες εσύ ο ίδιος.........

4 ώρες πριν, billeiros είπε

Και η 1060 ειναι καλυτερη. 

Καις μιας και η ειρωνεία σου δεν έχει όριο........Αναφέρομαι σε σένα (μιας και είσαι ο μόνος κάτοχος 64lc )..... όποτε μπορείς σήκωσε ένα bench με ρυθμίσεις από εδώ έστω σε 1080P για να δούμε την lc πως έρχεται κοντά σε 1080ti?

Στα υπόλοιπα πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους κυρίους που αναφερόμουνα....

Χωρίς τίτλο 1.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Καις μιας και η ειρωνεία σου δεν έχει όριο........Αναφέρομαι σε σένα (μιας και είσαι ο μόνος κάτοχος 64lc )..... όποτε μπορείς σήκωσε ένα bench με ρυθμίσεις από εδώ έστω σε 1080P για να δούμε την lc πως έρχεται κοντά σε 1080ti?

Στα υπόλοιπα πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους κυρίους που αναφερόμουνα....

Χωρίς τίτλο 1.png

Εχω ενα σωσμενο στο κινητό.highest preset 1080p.στα 4.8 η cpu με avx 2

Screenshot_2019-01-21-04-54-03-486_com.miui.gallery.png

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, virginkiller είπε

Μόλις τσίμπησα gigabyte 2060 oc από caseking.de 388€ με 20€ steam gift card.  Για να δούμε

Αντί για game θα σ δώσουν 20 ευρώ ;

Δημοσ.

Φτάνει με τον μπιλειρο βρε παιδιά που μόνο ειρωνικά γράφει. Αν θέλει να  είναι 10% κοντά στην 1080ti αφήστε τον να το πιστεύει. 

Η vega64 LC  ειναι μια κάρτα που παρόλο που είναι με νερό κάνει πολύ θόρυβο, ειναι πολυ θερμή, ανεβάζει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και είναι σε επιδόσεις ίδια με μια  GTX 1080 σε Overclocked. δηλαδή κανένα νόημα αγοράς πέρα του freesync (που και αυτό με τους τελευταίους drivers χάνεται). 

Με undervolt μπορεί και να είναι 10% επάνω από την 1080; αν μπορεί μπράβο της. Θα είχε ενδιαφέρον να την συγκρίνουμε πάντως με μια 1080 poseidon με τα ρολόγια στο τέρμα... 

Αυτή είναι η γνώμη μου για αυτήν την κάρτα και δεν συνεχίζω αλλο σε αυτό το topic. Είναι της turing εδώ. 

6 ώρες πριν, BabisTs είπε

Χωρίς τίτλο 1.png

Όχι Μπάμπη εισια άδικος. Γιατί σε 1080p;  cpu benchmark θα κάνουμε; 

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ ανανέωσε το Catalyst η AMD, εξαφάνισε τα 2/3 των ρυθμίσεων και κράζουν την NV που έχει κρατήσει το παλιό CP(Θα ήθελα νέο layout αλλά άμα είναι να εξαφανίσει κι' αυτή τα 2/3 των ρυθμίσεων, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω)..Γενικά δεν βλέπω τα RTG boys να αναφέρουν αρνητικά πράγματα για την αγαπημένη εταιρεία τους. Εγώ μπορώ να κατονομάσω ένα ένα τα αρνητικά της πράσινης από GeForce FX και μετά. Σημασία έχει ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και τα νούμερα λένε ότι απ' το Μaxwell και μετά, η AMD δεν υπάρχει στο high-end. Τώρα με την VII θα πλησιάσει, αλλά πάλι θα είναι ένα 30% πίσω από το μεγάλο της NV. Επίσης, υπάρχουν φήμες που λένε ότι το Navi πήγε παραπίσω γιατί δεν μπορεί να κοντράρει το μεγάλο της NV. Βλέπεις δηλαδή ότι η εταιρεία ζορίζεται και είναι λογικό, η NV όλους τους πόρους της, τους διαθέτει για γραφικά. Η AMD έχει και τα CPUs.

Και τέλος πάντων δεν έχουν θέση τα VS σ' αυτό το νήμα. Φτιάξτε νέο νήμα Vega vs Pascal και καλή τύχη.

• Like 5
Δημοσ.

Προσέξτε την παράκρουση του συμφορουμίτη

@billeiros: γράφουμε ότι η 64 είναι καλή κάρτα, αλλά δεν δικαιούται να υπερβάλλει για τη διαφορά της εν συγκρίσει με την ti (είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, θυμίζω) και χαρακτηριζόμαστε, συλλήβδην, fanboys.

Να γράφει, δηλαδή, ο καθένας τις ανακρίβειες που γουστάρει και να μην απαντάμε γιατί χαλάμε το νήμα/φιμώνουμε την αλήθεια-''διαδώσται'' που μόνο ο προαναφερόμενος συμφορουμίτης έχει ανακαλύψει. 

Μην ακούτε τους αργυρώνητους γραφιάδες-tech reviewers της πλάκας. Ίσα είναι η 64 με την ti, το λέει ο billeiros.

Αποφάσισε, λοιπόν, να έρθει και από το ''νήμα μας'', με σκοπό να μας διαφωτίσει και να κάνει ρόιδο το θέμα των turing. 

Είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τον κομπλεξισμό του, γιατί, σώνει και ντε, πρέπει η κάρτα του να είναι πρώτη και καλύτερη. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Να θυμίσω, τέλος, πώς η 64 υπερέχει της 1080, ήτοι μιας κάρτας που κυκλοφορούσε, κατά το launch της 64, στην αγορά πάνω από έναν χρόνο.

Δημοσ.

Εδώ διαβάζουμε μπούρδες του τύπου ''Η AMD έχει καλύτερα χρώματα''. Μιλάμε ότι μερικοί έχουν μείνει στις εποχές GeForce FX vs ATi Radeon 9800Pro κλπ..Τότε πράγματι η NV ήταν χειρότερη, από την 8800GTX και μετά τελείωσαν αυτά και στο μόνο που διαφέρουν πλέον είναι οι default ρυθμίσεις στους οδηγούς.

6 ώρες πριν, virginkiller είπε

Μόλις τσίμπησα gigabyte 2060 oc από caseking.de 388€ με 20€ steam gift card.  Για να δούμε

Πένα. Άντε σε λίγες μέρες βγαίνει το Resident Evil και γενικά παίρνει ροή το πράγμα από 'δω και πέρα με μπόλικα παιχνίδια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Metaksas είπε

Αντί για game θα σ δώσουν 20 ευρώ ;

Όχι βρε συ 20 ευρώ για αγορά παιχνιδιού του δίνουν. Καθόλου άσχημη τιμή 368 ευρώ θα του βγει με επιδόσεις 1070ti λιγότερη κατανάλωση και rtx dlss. Θα γίνει το Best seller του 2019 η 2060 να το θυμηθείτε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ROG-X είπε

ποιος ειναι κοντα σε 1080Ti ? Η RX VEGA ? 😂

Ανέκδοτο είναι απλά το γράφει σοβαρά καμια φορά έτσι για το χαβαλέ να χουμε να λέμε. Ας πιάσει η vii την 1080ti και βλέπουμε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...