Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Evga liquid ήταν αν θυμάμαι καλά..... Τώρα αν βγάζει 27000 η lc κλαι μαιν.....Δεν μιλάω για score αλλά για ουσιώδη Gaming απόδοση που θα εντοπίζεται σε 1-2fps....

Σου είπε κανένας Πέτρο ότι η 64ρα από την 56ρα έχουν καμία τρελή διαφορά μεταξύ τους???..... Το αυτό και για την 1080....

Εντάξει. ο, τι πεις. Η 64 liquid υπολειπεται και της 1070.Δε χαλαμε χατηρια. Μετα περιμενετε σοβαρη συζητηση

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Evga liquid ήταν αν θυμάμαι καλά..... Τώρα αν βγάζει 27000 η lc κλαι μαιν.....Δεν μιλάω για score αλλά για ουσιώδη Gaming απόδοση που θα εντοπίζεται σε 1-2fps....

Σου είπε κανένας Πέτρο ότι η 64ρα από την 56ρα έχουν καμία τρελή διαφορά μεταξύ τους???..... Το αυτό και για την 1080....

Στα ίδια ρολόγια πυρήνα? Ένα 12-15%, όσο προκύπτει από 64/56.

Να συζητήσουμε και πόσο παραπάνω ανεβάζει πυρήνα η LC? 1620 έγραψε max στο πέρασμα αυτό η δική μου. Τα 1750 περίπου που έχει ένα LC (και δεν τα χρειάζεται...1720 περίπου είναι το βέλτιστο), όλο και "κάτι'' ακόμα θα της δώσουν.

Να πιάσουμε και τη μνήμη, που εκεί που τερματίζει στο 95% των περιπτώσεων η 56 (από 800 σε 950), ξεκινά η 64 να ανεβάζει? Τα V, όσο κι αν προσπάθησαν όλοι οι γνώστες της π.τσας να μας πείσουν για το αντίθετο, είναι mem b/w starved (όπως ήταν και τα Fury).

Να πιάσουμε το thermal throttle που λόγω LC είναι σαφώς λιγότερο (έως ελάχιστο...χώρια την καλύτερη ψήξη και στο ΗΒΜ που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ίσως)?

Μην ξεχνάς, γράφω για σωστά στημένη V, όχι για το default χάλι τους.

εδιτ: Αν από την Pulse είναι ένα 10% μπροστά μια τερματισμένη 1080...είμαι πολύ καλά.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Εντάξει. ο, τι πεις. Η 64 liquid υπολειπεται και της 1070.Δε χαλαμε χατηρια. Μετα περιμενετε σοβαρη συζητηση

Εσύ ο συγκεκριμένος ότι θες καταλαβαίνεις αν κατάλαβες αυτό από το οποίο μίλησα παραπάνω.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Εσύ ο συγκεκριμένος ότι θες καταλαβαίνεις αν κατάλαβες αυτό από το οποίο μίλησα παραπάνω.... 

Και η 1060 ειναι καλυτερη. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Σε gaming σε καποια που ειναι dx12 και amd friendly ριχνει αρκετά παραπανω απο 1-2 σε 1080.Σε καποια αλλα ειναι περιπου τα ιδια.Σε γενικες γραμμές ομως ειναι πολυ πιο γρήγορη απο την 1080.

Δεν μιλαω ουτε με συμπάθειες ουτε με καποιο αλλο σκοπο.

Απλα ειχα και τις 2 και η amd ξέφευγε αρκετα μπροστα σε ολα της.

Αλλα ολα τα παραπανω με uv-oc αλλιως παιζουν στα ισα η μενει πισω οπως ειπα σε σχεση με την 1080

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Στα ίδια ρολόγια πυρήνα? Ένα 12-15%, όσο προκύπτει από 64/56.

Να συζητήσουμε και πόσο παραπάνω ανεβάζει πυρήνα η LC? 1620 έγραψε max στο πέρασμα αυτό η δική μου. Τα 1750 περίπου που έχει ένα LC (και δεν τα χρειάζεται...1720 περίπου είναι το βέλτιστο), όλο και "κάτι'' ακόμα θα της δώσουν.

Να πιάσουμε και τη μνήμη, που εκεί που τερματίζει στο 95% των περιπτώσεων η 56 (από 800 σε 950), ξεκινά η 64 να ανεβάζει? Τα V, όσο κι αν προσπάθησαν όλοι οι γνώστες της π.τσας να μας πείσουν για το αντίθετο, είναι mem b/w starved (όπως ήταν και τα Fury).

Να πιάσουμε το thermal throttle που λόγω LC είναι σαφώς λιγότερο (έως ελάχιστο...χώρια την καλύτερη ψήξη και στο ΗΒΜ που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ίσως)?

Μην ξεχνάς, γράφω για σωστά στημένη V, όχι για το default χάλι τους.

Για αυτό αναφέρθηκα σε 1080 Liquid και τουμπανιασμενη σε μνήμες.... Μόνο με τέτοια συγκρίνεται η lc...Ανεξάρτητα αν βγαίνει.. Τώρα  μιας και μου αναφέρεται αυτές τις μεγάλες  διαφορές εσείς μου λέτε ότι φτάνει σε 1080ti stock για να καταλάβω? 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για αυτό αναφέρθηκα σε 1080 Liquid και τουμπανιασμενη σε μνήμες.... Μόνο με τέτοια συγκρίνεται η lc...Ανεξάρτητα αν βγαίνει.. Τώρα  μιας και μου αναφέρεται αυτές τις μεγάλες  διαφορές εσείς μου λέτε ότι φτάνει σε 1080ti stock για να καταλάβω? 

Ναι. Ο φαντασιόπληκτος φίλος μας αυτό λέει.

Ο γιατρός έχει συστήσει να λέμε ναι. 64=ti.

Μην χαλάμε χατίρια.....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ας το πάρουμε από την αρχή...

Όταν βγήκε η σειρά V, μάθαμε ότι η 56ρα ήταν σε κατηγορία 1070, η 64ρα με το ζόρι πίσω από 1080, η LC με το ζόρι λίγο μπροστά.

Λίγο μετά, η nVidia αποφάσισε να βγάλει την 1070Ti...για να κόψει πωλήσεις από την 1080 μάλλον.

Πάλι η 56 πίσω, αλλά από τη 1070Ti αυτή τη φορά, η 64ρα μπροστά από την Ti αλλά πάλι πίσω από την 1080 κλπ.

Από τότε μέχρι τώρα, με κάθε μαγικό τρόπο τα "στοιχεία" αυτά και τα "συμπεράσματα", παραμένουν ίδια...μόνο που τα νούμερα και τα πραγματικά στοιχεία τα διαψεύδουν.

Πραγματικά στοιχεία και νούμερα, είναι αυτά που κατά καιρούς σηκώνεις εσύ, αυτά που σηκώνω εγώ κλπ, τα δικά μας.

Όχι αυτά που μπορούμε να βρούμε σκόρπια εδώ και εκεί ή που παρουσιάζει κάθε "σοβαρό-αξιόπιστο" site (καλή ώρα τα ξεφτιλίκια του Θωμά με την 2060 και το Vega που έχασε 40% επιδόσεις από review σε review στο GTAV, έτσι βρε αδερφέ...για το καλό).

Παραδείγματα, πολλά, ξανά και ξανά.

Τώρα, μόλις τώρα σου έδειξα τι κάνει πλέον (εδώ μπαίνουν οδηγοί) ένα Nano(PCB) 56ρι με στοιχειωδώς σωστό στήσιμο (όχι με extreme καταστάσεις, πειραγμένα BIOSs, νερό απάνω του κλπ) απέναντι σε μια τερματισμένη υδρόψυκτη 1080...η 2η είναι 10% μπροστά.

Το 64ρι, στα ιδια ρολόγια, θα πάει 12-15% πάνω, έτσι απλά. Στα ίδια ρολόγια, όχι παραπάνω. Το LC, πολύ απλά θα πιάσει ακόμα υψηλότερα max ρολόγια, αλλά θα τα κρατήσει και πολύ πιο ψηλά σε μ.ο., αφού το boost του δεν θα πέφτει από θερμοκρασίες.

Αμφισβητείς κάτι από όλα αυτά?

Δεν έχω ούτε 64ρι, ούτε πολύ περισσότερο LC (ή ακόμα καλύτερα loop) για να ξέρω που μπορεί να φτάσει.

Ξέρω ότι η 1080Ti είναι μπροστά από την 1080 30%, όσο προβλέπεται από τη διαφορά στα specs τους. Ξέρω ότ προφανώς και η 1080Ti σηκώνει tuning/oc...αλλά περιορίζεται από hardlock power limit (έτσι δεν είναι?) Κάπου 12-15% παίρνει το πολύ χωρίς "εξωτικές" λύσεις?

Σου φαίνεται παράξενο να την πλησιάζει επικίνδυνα η LC64 σωστά στημένη, εκεί που οι V έτσι κι αλλιώς έχουν πλεονέκτημα (ως προς τα Pascal)? Δες BFV (και όλα τα Frostbite) σε DX12...το 56ρι ρίχνει στα αυτιά σε 1080...(όχι στα αυτιά, 3-4% μόνο,  αλλά είναι λιγάκι "κάπως" να το βλέπεις μπροστά...όταν ήταν κατηγορίας 1070...). Δες γενικότερα DX12. Δες Vulkan.

Τί διάλο? Ξέρεις και 1-2 πράγματα παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Τόσο κόλλημα , πια?

Benches σε παιγνίδια DX11_0 (όχι _1/2), παιγνίδια 5ετίας, παιγνίδια που συζητάμε αν σε SP έχουν 120 ή 140fps, παιγνίδια τόσο ξεκάθαρα nVidia friendly (βλ. Frostpunk...ανάθεμα κι αν....), benches που τα νούμερα "αλλάζουν" ως δια μαγείας...

Εκεί, με το ζόρι...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ζορίζεστε άδικα και οι μεν και οι δε, ο Azazil που είχε V64 LC αλλά και 1080Ti, έγραψε ξεκάθαρα ότι ακόμα και με UV + OC ΔΕΝ φτάνει την 1080Ti. Περνάει οποιαδήποτε 1080(Απλή) σε οποιαδήποτε έκδοση αλλά το Ti δεν το αγγίζει.

Ή μήπως είναι κι' αυτός NV fanboy ; Δηλαδή έλεος με το κάθε RTG boy εδώ μέσα..Κουράσατε..

Κατά τα άλλα συνεχίστε να γράφετε όλα τα άσχετα στo Turing θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Σε gaming σε καποια που ειναι dx12 και amd friendly ριχνει αρκετά παραπανω απο 1-2 σε 1080.Σε καποια αλλα ειναι περιπου τα ιδια.Σε γενικες γραμμές ομως ειναι πολυ πιο γρήγορη απο την 1080.

Δεν μιλαω ουτε με συμπάθειες ουτε με καποιο αλλο σκοπο.

Απλα ειχα και τις 2 και η amd ξέφευγε αρκετα μπροστα σε ολα της.

Αλλα ολα τα παραπανω με uv-oc αλλιως παιζουν στα ισα η μενει πισω οπως ειπα σε σχεση με την 1080

Μιας και ειχες και τις 2 ποια ειναι η διαφορα της lc με την 1080 ti average???

Ειναι 30% η λιγοτερο ????Στο dx12 ποσο ειναι ???

Δημοσ.

Έλεος γενικότερα, με τον κάθε παρωπιδοφόρο.

Μια χαρά συζητάμε με τον Μπάμπη και με κάποιους ακόμα. Τις εξελίξεις βλέπουμε και το πως αλλάζουν τα πράγματα σε βάθος χρόνου.

Αν δηλαδή είναι η 64LC 10% πίσω από μια 1080Ti στα τέρματά τους, κάτι έγινε...

• Like 2
Δημοσ.

Από περιέργεια, μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση σχετικά με το πότε θα πέσουν οι τιμές στις καλές υλοποιήσεις RTX 2060 στα 450 € στην Ελληνική αγορά ;

Φαίνεται τρομερό VfM η RTX 2060, αλλά οι τιμές μέχρι στιγμής είναι απαγορευτικές...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όταν κάνεις τα πάντα για να παίξεις το τελευταίο ΑΑΑ παιχνίδι σε 4K 144hz ultra 

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/448207/speira-poy-eklebe-kartes-grafikwn-exarthrwthhke

"Επίσης τσαλάκωναν την συσκευασία για να αφαιρέσουν τα αντικλεπτικά συστήματα κάθε συσκευασίας και έτσι δεν χτυπούσε ο συναγερμός του προϊόντος. Στη συνέχεια τις πουλούσαν μέσω γνωστής ιστοσελίδας..."  🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...