Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Μπόνους ναι και αρκετα μεγαλο αν χρησιμοποιηθει ευρυτατα. Αλλα οχι απολυτο κριτηριο αγορας gpu αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου. Βρισκεται μαλιστα σε βρεφικο σταδιο και δεν αποδιδει καλο αριθμο fps

Εντάξει η Vega 56 (10tf gpu )είναι 5fps μπροστά σε directx12/Vulcan από την ρτχ2060 (6.5tf)

Μπορείς να μας πεις με ποσσα FPS τρέχει η Vega το battlefield 5 με ray tracing?

Επισεις ακόμα περιμένω να ανεβάσεις το benchmark του shadow of the tomb raider με όλα τέρμα τα γραφικά σε 4κ που φτάνει την 1080τι 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Εντάξει η Vega 56 (10tf gpu )είναι 5fps μπροστά σε directx12/Vulcan από την ρτχ2060 (6.5tf)

Επισεις ακόμα περιμένω να ανεβάσεις το benchmark του shadow of the tomb raider με όλα τέρμα τα γραφικά σε 4κ που φτάνει την 1080τι 

οσον αφορα το ray tracing αναφερθηκα πιο πανω. οσον αφορα το δευτερο κομματι ειμαι εκτος πολης οποτε δεν εχω προσβαση στον υπολογιστη. μολις επιστρεψω θα το ποσταρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Η 2060 τι νουμερα βγαζει με rtx on στο bfv ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η 2060 τι νουμερα βγαζει με rtx στο bfv ?

Έχει τεσταρει ο Jay2cents στο overview της 2060

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

εχω uw monitor και δε μου βγαζει εγγενη αναλυση 4κ μεσω dsr.! αλλιως θα το χα τρεξει. θα το συνδεσω με την tv και θα το τρρξω και σε 1440p και σε 4κ

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έχει τεσταρει ο Jay2cents στο overview της 2060

Ειμαι με κινητο και μου τα σπαει για να δω το βιντεο ,δεν υπαρχει κανενα review αλλο απο bfv της 2060 με rtx on? Tι σκατα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Η 1080ti είναι μπροστά από την VEGA64. Το έχουμε πει πολλές φορές.

Σε 4K από 15-35% πιο γρήγορη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

VEGA 56 launch date = 14 Aug 2017

RTX 2060 launch date = 09 Jan 2019

Με λίγα λόγια η RTX 2060 βγήκε ενάμιση χρόνο μετά και σε καλύτερη τεχνολογία κατασκευής, λογικό είναι να έχει καλύτερη απόδοση ανά tf.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειμαι με κινητο και μου τα σπαει για να δω το βιντεο ,δεν υπαρχει κανενα review αλλο απο bfv της 2060 με rtx on? Tι σκατα?

Αν θυμάμαι καλά αντέχει RTX.MEDIUM + max οι κλασικές ρυθμίσεις 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η 1080ti είναι μπροστά από την VEGA64. Το έχουμε πει πολλές φορές.

Σε 4K από 15-35% πιο γρήγορη 

Για τη liquid δεν ισχυουν τα νουμερα πoυ παραθετεις. Μαλλιασε η ή γλωσσα μου να το λεω. Ελληνικα μιλαμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Δες και το βιντεάκι παραπάνω. 

Θα το δω οταν παω σπιτι τωρα στο κινητο με το σημα που εχω εδω θα μου παρει καναν αιωνα να το δω !

Επεξ/σία από akoinonitos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...