Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Ναι άλλη όρεξη δεν είχα να τσακώνομαι για τις κάρτες γραφικών. Εγώ λέω τη γνώμη μου απλά. Τα άλλα είναι περιττά... Και πολύ καλά κάνεις. Αλλά αφού από νέα+τεχνολογία η ενημέρωση τείνει προς το 0, τουλάχιστον να ανάβουν λίγο τα αίματα.
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Σε division και hitman κερδίζει άνετα σε σχέση με την nvidia και ξαφνικά λέμε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα η nividia... Στα υπόλοιπα είναι σχεδόν στα ίδια. Να μην μιλήσω για forza motorsport... αξίζει η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΉ Vega 56 για αυτούς τους λόγους σε σχέση με την 2060 που κερδίζει σε ΟΛΑ τα Dx11 παιχνίδια; και με bonus το RT; 1
ilos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Μίλησε κανείς από το πηγάδι???Μπουγάτσα ή τυρόπιτα αυτή την φορά ?
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ilos είπε Μου ανοιξατε την ορεξη ρε
billeiros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Σε division και hitman κερδίζει άνετα σε σχέση με την nvidia και ξαφνικά λέμε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα η nividia... Στα υπόλοιπα είναι σχεδόν στα ίδια. Να μην μιλήσω για forza motorsport... αξίζει η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΉ Vega 56 για αυτούς τους λόγους σε σχέση με την 2060 που κερδίζει σε ΟΛΑ τα Dx11 παιχνίδια; και με bonus το RT πιο ακριβη?? ιδια τιμη παιζουν εξωτερικο. μη γραφεις ανακριβειες https://geizhals.de/?fs=rx+vega+56 και https://geizhals.de/?fs=rtx+2060 Ελλαδα βεβαια ξεκιναει απο 392 η 56 . Η 2060 περα απο πλαισιο που τη βαραει δεν την εχω δει οποτε δεν συγκρινω 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Μίλησες για το μέλλον ότι σε DX-12 θα περάσει μπροστά η NVIDIA και σου ανάφερα ότι στο μέλλον δεν θα μείνει στάσιμη η AMD. Και Μελλοντολογοι οι nvidia users. Μα μεχρι τωρα βασιζονταν σε ντοκουμεντα. τι? οχι? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από billeiros 1
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, billeiros είπε πιο ακριβη?? ιδια τιμη παιζουν εξωτερικο. μη γραφεις ανακριβειες https://geizhals.de/?fs=rx+vega+56 και https://geizhals.de/?fs=rtx+2060 Ελλαδα βεβαια ξεκιναει απο 392 η 56 . Η 2060 περα απο πλαισιο που τη βαραει δεν την εχω δει οποτε δεν συγκρινω Και Μελλοντολογοι οι nvidia users. Μα μεχρι τωρα βασιζονταν σε ντοκουμεντα. τι? οχι? Τα γεγονότα το έδειξαν. Είχε γίνει χαμός με το dx12 ότι θα έχει τρελές επιδόσεις σε AMD, θα είναι nvidia killer θα θα θα. Μετά από κάποιους drivers της nvidia χάθηκε και αυτό το θα...... Τα ίδια και στα 7nm. Θα θα θα θα... Και είδαμε την RADEON VI η οποία ναι μεν πολύ καλή κάρτα αλλά κατώτερη των προσδοκιών.
billeiros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τα γεγονότα το έδειξαν. Είχε γίνει χαμός με το dx12 ότι θα έχει τρελές επιδόσεις σε AMD, θα είναι nvidia killer θα θα θα. Μετά από κάποιους drivers της nvidia χάθηκε και αυτό το θα...... Τα ίδια και στα 7nm. Θα θα θα θα... Και είδαμε την RADEON VI η οποία ναι μεν πολύ καλή κάρτα αλλά κατώτερη των προσδοκιών. τα γεγονότα εδειξαν σαφη υπεροχη amd σε vulkan κ dx 12. Κατωτερη των προσδοκιων η vega 7 πριν κυκλοφορησει. χαμηλοτερη τιμη και ανωτερα specs και απο οσο εδειξαν τα πρωιμα bench κοντραρει την 2080 στα ισια. μαλιστα... το οτι ειναι στα 7 nm και δεν ξεσκιζει την 2080 τι μας νοιαζει δλδ. επρεπε σωνι και καλα? επιδοσεις θα συγκρινουμε. This card is meant to lower sales of the Quadro RTX5000($2,300), and the RTX Titan($2,500), that's why Jensen Huang was so pissed of when they asked him about the VEGA 2($700). The value of the VEGA 2 is so much better for the users who need these kind of cards (content creators, compositers, etc...). It's a content card in a gamers disguise... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από billeiros
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε τα γεγονότα εδειξαν σαφη υπεροχη amd σε vulkan κ dx 12. Κατωτερη των προσδοκιων η vega 7 πριν κυκλοφορησει. χαμηλοτερη τιμη και ανωτερα specs και απο οσο εδειξαν τα πρωιμα bench κοντραρει την 2080 στα ισια. μαλιστα... Ναι. Το ότι κοντράρει την 2080 με αυτήν την τιμή δεν είναι αρκετό. Μην μου πεις ότι αυτό περίμενες από τα 7nm; Και χωρίς RT. Όσο για την χαμηλότερη τιμή κράτα μικρό καλάθι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2
billeiros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Γνωμη σου και σεβαστη. Για ποιο λογο ομως δυο ισαξια προιοντα σε gaming(γιατι αν συγκριθουν οι δυο καρτες σε παραγωγικο τομεα υπερεχει ξεκαθαρα η vega) συγκρινονται με βαση hype και προσδοκιες? τιμη και αποδοση θα συγκρινουμε η vega 7 ηταν ενα προιον που επρεπε να βγει. να δειξει η amd οτι εχει τα 7nm και οτι ειναι ανταγωνιστικη της 2080.ειναι βασισμενο στην αρχιτεκτονικη της vega η οποια πλεον δεν εχει κατι αλλο να δωσει. τα 7nm στο navi λενε οτι θα ναι πολυ περισσοτερο ανταγωνιστικα και πολυ φθηνοτερα.Μια βιαστικη απαντηση ηταν η οποια για μενα ειναι τιμια με βαση τα τουμπανιασμενα specs και την αποδοση της (αν ειναι οπως φαινεται). Εγω την περιμενω ελαφρως κατωτερη απο 2080 overall perfomance μεσο ορο. Σε καποια θα περναει η βεγκα και σε καποια η 2080.Αλλα με uv oc θα ανεβει αρκετά πιστευω
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, billeiros είπε Γνωμη σου και σεβαστη. Για ποιο λογο ομως δυο ισαξια προιοντα σε gaming(γιατι αν συγκριθουν οι δυο καρτες σε παραγωγικο τομεα υπερεχει ξεκαθαρα η vega) συγκρινονται με βαση hype και προσδοκιες? τιμη και αποδοση θα συγκρινουμε Βάση αυτών συγκρίνουμε. Αν αλλάξουν τα πράγματα τότε θα έχουμε και άλλα αποτελέσματα
billeiros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 το rtx για μενα δε μπορει να συμπεριλαμβανεται ως ατου απο τη στιγμη που ειναι σε ενα game μονο. στα υπολοιπα games δλδ οταν θα υπερεχει η amd θα λεμε "ναι αλλα η nvidia υποστηριζει dxr"? 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια παρένθεση. Νομίζω, σύμφωνα με φήμες δεν αναμένονται ξεχωριστές custom Radeon 7. Ίσως αν βγει "gaming" έκδοση μαζί με τα μικρότερα Navi. Πιθανότατα δεν υπάρχει έτοιμος μεγάλος πυρήνας navi ώστε να χτυπήσει 2080/80Ti οπότε θα βγει ( όπως το καλοκαίρι του '16 βγήκε η 480 < 1060 > ) το μικρό naviακι ως ανταγωνιστής της 2060. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μια παρένθεση. Νομίζω, σύμφωνα με φήμες δεν αναμένονται ξεχωριστές custom Radeon 7. Ίσως αν βγει "gaming" έκδοση μαζί με τα μικρότερα Navi. Πιθανότατα δεν υπάρχει έτοιμος μεγάλος πυρήνας navi ώστε να χτυπήσει 2080/80Ti οπότε θα βγει ( όπως το καλοκαίρι του '16 βγήκε η 480 < 1060 > ) το μικρό naviακι ως ανταγωνιστής της 2060. Νομίζω το διέψευσε η AMD αυτό. 16 λεπτά πριν, billeiros είπε το rtx για μενα δε μπορει να συμπεριλαμβανεται ως ατου απο τη στιγμη που ειναι σε ενα game μονο. στα υπολοιπα games δλδ οταν θα υπερεχει η amd θα λεμε "ναι αλλα η nvidia υποστηριζει dxr"? Ατού μπορεί να μην είναι, είναι ένα bonus όμως 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που διέψευσε είναι το στοκ των 5000 κομματιών που λέγαν για μικρή ποσότητα κάποιες φήμες στο λανσάρισμα. Το άλλο δε ξέρω, θα το ψάξω μια στιγμή. Edit: Όντως θα βγουν και custom βέβαια ελπίζω μην επαναλάβει το Vega 1 λανσάρισμα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis
billeiros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Νομίζω το διέψευσε η AMD αυτό. Ατού μπορεί να μην είναι, είναι ένα bonus όμως Μπόνους ναι και αρκετα μεγαλο αν χρησιμοποιηθει ευρυτατα. Αλλα οχι απολυτο κριτηριο αγορας gpu αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου. Βρισκεται μαλιστα σε βρεφικο σταδιο και δεν αποδιδει καλο αριθμο fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις