Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Μέχρι τώρα το καλύτερο value for money έχει η Palit. Γενικώς πάνω απο 400.δε θα έδινα προσωπικά για 2060.

Μέχρι τώρα σχεδόν όλες micron chipακια στις  μνήμες για να μη κλοκαρουν τσιτες και φτάσουν στην εξώπορτα της 2070 :P

Γερμανία πάρα πολλά μοντέλα ξεκινάνε στα 369, την MSRP τιμή που έβγαλε η nvidia στο site της. Gigabyte Windforce OC στα 389. Επειδή εδώ το μόνο κατάστημα που έφερε έβαλε 150 ευρώ πάνω δε φταίει η nvidia - συγκεκριμένα η Windforce OC στο Πλαίσιο έχει 530. 140 ευρώ διαφορά, αν κάνω και την αναγωγή του ΦΠΑ η διαφορά είναι στα 125. Ε κάποιος να πει στο Πλαίσιο να βάλει τις κάρτες εκεί που ξέρει με τέτοια καπέλα.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μέχρι τώρα το καλύτερο value for money έχει η Palit. Γενικώς πάνω απο 400.δε θα έδινα προσωπικά για 2060.

Μέχρι τώρα σχεδόν όλες micron chipακια στις  μνήμες για να μη κλοκαρουν τσιτες και φτάσουν στην εξώπορτα της 2070 :P

https://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_RTX_2060_Gaming_Pro_OC/35.html

With manual overclocking, maximum overclock of our sample is 2090 MHz on the memory (19% overclock) and +145 MHz to the GPU's base clock, which increases maximum Boost from 2025 MHz to 2090 MHz (3% overclock).

micron φοράει και η palit στο review.......2090mhz είναι από τις top συχνότητες σε gddr6

• Like 1
Δημοσ.

Χμ ναι καλα Πλαισιο είναι αλλού. Εγώ που δε μένω σε μεγάλη πόλη αλλά σε νησί [ Κέρκυρα ], συμφέρει λίγο παραπάνω αγορά από εξωτερικό, καθώς αν γίνει κάτι, έτσι κι αλλιώς ταξιδεύει η κάρτα σε άλλη πόλη λόγω καταστήματος + μικρότερος χρόνος αναμονής + δε έχω το φόβο αμα κλείσει αύριο το μαγαζι στο Σκρουτζ ή ξεκινά να πουλά κατσαρόλες :P

7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Γερμανία πάρα πολλά μοντέλα ξεκινάνε στα 369, την MSRP τιμή που έβγαλε η nvidia στο site της. Gigabyte Windforce OC στα 389. Επειδή εδώ το μόνο κατάστημα που έφερε έβαλε 150 ευρώ πάνω δε φταίει η nvidia - συγκεκριμένα η Windforce OC στο Πλαίσιο έχει 530. 140 ευρώ διαφορά, αν κάνω και την αναγωγή του ΦΠΑ η διαφορά είναι στα 125. Ε κάποιος να πει στο Πλαίσιο να βάλει τις κάρτες εκεί που ξέρει με τέτοια καπέλα.

44 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το μικρό θηρίο boostarei 2000+mhz stock και max temp 55 βαθμούς.....Τεράστιο αρνητικό σημείο η τιμούλα της " ASUS we have been told the MSRP for this card is £455. ":shock: Πλησιάζει τιμές 2070......

1.png

2.png

Η πιο δροσερή 2060 αλλα πλησιάζει 2070 price. 

Να δούμε πώς θα κατασταλάξουν οι τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χμ ναι καλα Πλαισιο είναι αλλού. Εγώ που δε μένω σε μεγάλη πόλη αλλά σε νησί [ Κέρκυρα ], συμφέρει λίγο παραπάνω αγορά από εξωτερικό, καθώς αν γίνει κάτι, έτσι κι αλλιώς ταξιδεύει η κάρτα σε άλλη πόλη λόγω καταστήματος + μικρότερος χρόνος αναμονής + δε έχω το φόβο αμα κλείσει αύριο το μαγαζι στο Σκρουτζ ή ξεκινά να πουλά κατσαρόλες :P

Η πιο δροσερή 2060 αλλα πλησιάζει 2070 price. 

Να δούμε πώς θα κατασταλάξουν οι τιμές.

Δεν συμφέρει η strix oc στην rtx 2060 μιας και  από πρώτες τιμές πλησιάζει στα 470€....

1.png

Το καλύτερο vfm φαίνεται να το έχει η Palit GamingPro OC με καλά και δυνατά ρολόγια out of the box και με καλά temps.....

1.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι λίγο ανούσιο που με πείραξε είναι ότι δεν έχω συναντήσει κάποια 2060 στις "φθηνές" πχ Palit, με idle fan stop και είχα καλομαθει απο τη 1070 :P

Edit:

οι 3fan gigabyte το έχουν

evga xc ultra επίσης

Also

Gigabyte Gaming.OC 1x8.pin

Gigabyte Gaming.OC.Pro 1x8 pin

Ίδιες σε εμφάνιση. 10 ευρώ παραπάνω η 2η.

Τι διαφορά έχουν; στα ρολόγια ίδιες

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Λίγο που το τέσταρα με την δικιά μου AOC (φτηνό 1440p 48-75 Hz freesync panel) ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Flickering και σκόρπιο artifacting σε κάθε mini spike κάτω από τα 75, και αν για κάποιο λόγο έπεφτες κάτω και από τα 48 (πχ είχε cutscene ή κάποιο vid στα 24 ή 30) τότε άρχιζαν τα κλαρίνα. Κάποιος που δε ξέρει δηλαδή τι παίζει και το έβλεπε από μακριά θα έλεγε ότι πας για RMA.🤗

Όποιος δεν έχει panel με τουλάχιστον max range όsο 2.5 x min range και καλό pixel responsiveness να μην ασχοληθεί καν με λίγα λόγια. It just works (on AMD).🤩

Κρίμα, την ίδια οθόνη έχω και παίζω με rx 480 και με έχει σώσει το freesync, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα αντί για 48min να έχει 30-35 αλλά πέρα από αυτό μια χαρά. Δηλαδή έχει κάνει πατάτα η Nvidia στους drivers, έτσι; Αφού το monitor δουλεύει μια χαρά με AMD κάρτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Κάτι λίγο ανούσιο που με πείραξε είναι ότι δεν έχω συναντήσει κάποια 2060 με indle fan stop και είχα καλομαθει απο τη 1070 :P

Edit:

οι 3fan gigabyte το έχουν

Also

Gigabyte Gaming.OC 1x8.pin

Gigabyte Gaming.OC.Pro 1x8 pin

Ίδιες σε εμφάνιση. 10 ευρώ παραπάνω η 2η.

Τι διαφορά έχουν; στα ρολόγια ίδιες

Είναι λίγο μεγαλύτερο το cooler στην Pro.

Pro L=280.35 W=116.45 H=40.24 mm

OC L=280 W=116.7 H=40.4 mm

Επεξ/σία από sibir
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά οι strix δεν συμφέρουν σε καμία σειρά.... 

7 ώρες πριν, ilos είπε

Λίγο που το τέσταρα με την δικιά μου AOC (φτηνό 1440p 48-75 Hz freesync panel) ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Flickering και σκόρπιο artifacting σε κάθε mini spike κάτω από τα 75, και αν για κάποιο λόγο έπεφτες κάτω και από τα 48 (πχ είχε cutscene ή κάποιο vid στα 24 ή 30) τότε άρχιζαν τα κλαρίνα. Κάποιος που δε ξέρει δηλαδή τι παίζει και το έβλεπε από μακριά θα έλεγε ότι πας για RMA.🤗

Όποιος δεν έχει panel με τουλάχιστον max range όsο 2.5 x min range και καλό pixel responsiveness να μην ασχοληθεί καν με λίγα λόγια. It just works (on AMD).🤩

Με τι καλώδιο το δοκίμασες; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Το μικρό θηρίο boostarei 2000+mhz stock και max temp 55 βαθμούς.....Τεράστιο αρνητικό σημείο η τιμούλα της " ASUS we have been told the MSRP for this card is £455. ":shock: Πλησιάζει τιμές 2070......

1.png

2.png

Ημουν σιγουρος οτι θα εβαζες τα temps απο strix

Πρεπει να εχεις κολημα με τις strix,δεν λεω εχουν πολυ καλο cooling αλλα στην συγκεκριμενη σειρα 2060 δεν νομιζω να αξιζει.

Διοτι η 2060 ειναι πολυ δροσερη και οικονομικη(power consumption) τι να εχει 55 βαθμουσ τι 62?

Επεξ/σία από patsakos. D
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Ημουν σιγουρος οτι θα εβαζες τα temps απο strix

Πρεπει να εχεις κολημα με τις strix,δεν λεω εχουν πολυ καλο cooling αλλα στην συγκεκριμενη σειρα 2060 δεν νομιζω να αξιζει.

Διοτι η 2060 ειναι πολυ δροσερη και οικονομικη(power consumption) τι να εχει 55 βαθμουσ τι 62?

Για να δούμε επιδόσεις, να συγκρίνουμε μοντέλα το έβαλε ο Μπάμπης και να γίνει κουβέντα καλά έκανε και ανέβασε τις εικόνες με τα διαγράμματα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Για να δούμε επιδόσεις, να συγκρίνουμε μοντέλα το έβαλε ο Μπάμπης και να γίνει κουβέντα καλά έκανε και ανέβασε τις εικόνες με τα διαγράμματα

Ναι μαν μου!!!Πολυ καλως επραξε ο μπαμπης δεν ειπα το αντιθετο

Απλα οπως λες κουβεντα κανουμε

Δημοσ.

Yeap. Να δούμε που θα "αραξουν" οι τιμές κ ποια θα αποτελέσει τη χρυσή τομή γιατί πάνω από 400 μου φαίνεται κάπως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως είναι νωρίς ακόμα αλλά η Palit εμένα με έχει κερδίσει. Τα μόνα "αρνητικά" η απουσία backplate (χάνει σε εμφάνιση και καθαρισμό αλλά κερδίζει σε θερμοκρασίες) και το ότι σε idle δεν σταματούν τα ανεμιστήρια όχι όμως ότι κάνουν θόρυβο (σχεδόν αθόρυβα).

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ίσως είναι νωρίς ακόμα αλλά η Palit εμένα με έχει κερδίσει. Τα μόνα "αρνητικά" η απουσία backplate (χάνει σε εμφάνιση και καθαρισμό αλλά κερδίζει σε θερμοκρασίες) και το ότι σε idle δεν σταματούν τα ανεμιστήρια όχι όμως ότι κάνουν θόρυβο (σχεδόν αθόρυβα).

Τωρα σε κερδιζει ,αμα χρειαστεις rma να δεις τι θα τραβηξεις !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...