Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και όλο αυτό το brute-force πάει στο frame-rate..Τι να τα κάνω τα 100FPS αν βλέπω τα ίδια με το PS4 των 200 ευρώ ; Δώστε RT στο λαό και ας πέσω στα μισά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι και όλο αυτό το brute-force πάει στο frame-rate..Τι να τα κάνω τα 100FPS αν βλέπω τα ίδια με το PS4 των 200 ευρώ ; Δώστε RT στο λαό και ας πέσω στα μισά..

Δεν αντιλέγω. Πάει όντως στο fps boost. 

Παντως και τα 60fps vs 30fps δεν το λες και λίγο. 

Το κακο είναι ότι δεν δικαιολογεί την διαφορά χρημάτων 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάει στο FPS boost, αν μιλάμε για multiplayer που θες μπόλικα..Στο SP θέλω visuals..

60άρια έχουν και οι κονσόλες πλέον..

Τέτοιες διαφορές θέλω να βλέπω μεταξύ PC και consoles..

Console parity:

Weh4fmd.jpg

RT:

O9SVrdv.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Βασικά τα pc μας (20890/2080ti) είναι 2 με 2.5 φορές πιο γρήγορα σε απόδοση από το xbox one X. 

Και 2-2.5x φορές πιο ακριβά από το ps4 pro. Δυστυχώς το ps4 έχει rdr 2, God of War, horizon zero dawn, uncharted, the last of us και Spiderman και με διαολίζει. 

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

Και Detroit Become Human που το βλέπω σε live stream εδώ κ 2 Παρασκευές από γνωστό Έλληνα Streamer  και εχω κολλήσει με την ιστορία του παιχνιδιού.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Και 2-2.5x φορές πιο ακριβά από το ps4 pro. Δυστυχώς το ps4 έχει rdr 2, God of War, horizon zero dawn, uncharted, the last of us και Spiderman και με διαολίζει. 

Για τα cutscene simulators λες? :D

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BabisTs είπε

Φυσιολογικά όλη η σειρά rtx θα κάνει.....Αναμένουμε και το dlss patch για το BF V.....

Όταν βγει το patch που λες παρακαλώ ενημέρωσε αν μπορείς να κάνεις DLSS σε 1080p. Είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε 2070 ή κάποια φθηνή 2080 για RTX σε 1080p ultra settings χωρίς DLSS. Αν όμως πέσω σε βαρύ game και μπορούν οι 2070/2080 να τρέξουν 1080p με RTX και DLSS τότε μπορεί να πάω σε 2070.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να πάει στο FPS boost, αν μιλάμε για multiplayer που θες μπόλικα..Στο SP θέλω visuals..

60άρια έχουν και οι κονσόλες πλέον..

Τέτοιες διαφορές θέλω να βλέπω μεταξύ PC και consoles..

Console parity:

Weh4fmd.jpg

RT:

O9SVrdv.jpg

60αρια που; με checkerboard; η σε κανένα FM7 που εγώ πιάνω 120fps; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για τα cutscene simulators λες? :D

Σε αυτή την φάση είμαι στην Gaming καριέρα μου πλέον και δεν με νοιάζει καθόλου. Μην σου πω ότι λέω να αντικαταστήσω το Gaming με recap στο YouTube. :)

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

60αρια που; με checkerboard; η σε κανένα FM7 που εγώ πιάνω 120fps; 

Για αρχή το checkerboard(Το καλό checkerboard και όχι την αηδία του RDR2) με το native 4K δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου, μόνο σε στατική εικόνα βλέπεις μια μικρή διαφορά. 

Και πάμε στην ουσία τώρα.. Μπήκες στον κόπο να πατήσεις το link που έβαλα με τις διάφορες στο Resident Evil μεταξύ low και ultra? 

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/resident-evil-2-biohazard-re2-1-shot-demo-test-gpu-cpu

Είσαι ικανοποιημένος με αυτές τις διαφορές? Εγώ όχι και δεν με νοιάζει αν η κονσόλα βγάζει 60FPS και 'γω 300(Για το resident πάντα). 

Δημοσ.

Στο resident μπορεί να μην έχει διαφορά, στο assasins πχ έχει μεγάλη διαφορά. 

Αλλα για ποιον λόγο συγκρινεις το low με το ultra; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...