Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Θελει και ερωτηση?

Προφανως η πρωτη.

1)Ειναι 100ευρω φθηνοτερη

2)Εχει 4χρονια εγγυηση

3)Η msi δεν πωλειται καν απο το amazon αλλα απο καποιο αλλο πωλητη.

Αν δεν κάνω λάθος η Gigabyte είναι η καλή φετινή υλοποίηση με καλές θερμοκρασίες. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Κατεβάζεις DDU. Κατεβάζεις και το driver. Κάνεις boot σε safe mood. Τρέχεις το DDU διαλέγεις GPU απο δεξια, μετα απο αριστερα πατας το πρώτο και μολις τελειωσει η επανεκκινηση κανεις εγκατασταση τα drivers. Δοκίμασε το. 

Χρησιμοποίησα το DDU και απεγκατέστησα τους drivers σε safe mode. Μέτα την επανεκκίνηση, κατά την εγκατάσταση των drivers μου βγάζει μαύρη οθόνη και κολλάει.Αν ξεκινήσω τον υπολογιστή ξανά, περνάει τους drivers κανονικά, άλλα το πρόβλημα με την επανεκκίνηση παραμένει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Θα ήθελα να έχει 3 ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη και θόρυβο. 

Έχω την Asus dual 2080ti OC(την οποία πουλάω). Παρόλο που έχει 2 fans είναι πιο κρύα από την (επίσης κρύα) gigabyte 2080ti gaming OC που έχει 3 fans. Και επίσης στα αυτιά μου νομίζω ότι είναι και πιο αθόρυβη. 

Επεξ/σία από Acmilangr.
Δημοσ.
20 ώρες πριν, donmanios είπε

Χρησιμοποίησα το DDU και απεγκατέστησα τους drivers σε safe mode. Μέτα την επανεκκίνηση, κατά την εγκατάσταση των drivers μου βγάζει μαύρη οθόνη και κολλάει.Αν ξεκινήσω τον υπολογιστή ξανά, περνάει τους drivers κανονικά, άλλα το πρόβλημα με την επανεκκίνηση παραμένει.

Κάτι πάει λάθος τότε με το hardware υποθέτω 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dermitzos είπε

MSI Ventus 2080 ή Gigabyte Windforce 2080;

Ποια προτείνετε ανάμεσα στις 2;

Σαφώς καλύτερο σύστημα ψύξης η Gigabyte WF. Έχει και reference pcb, οπότε αν σκέφτεσαι να κάνεις custom loop, βαζεις οποιοδήποτε waterblock κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dermitzos είπε

MSI Ventus 2080 ή Gigabyte Windforce 2080;

Ποια προτείνετε ανάμεσα στις 2;

Αν μπορείς πάρε την Gigabyte gaming ti OC,

Αλλα ακόμα καλύτερη ειναι η Asus dual 2080 ti OC. 

(μιλάω δοκιμασμένα αφού είχα και τις 2 καρτες στην κατοχή μου) 

Edit : Άκυρο. Δεν είδα ότι μιλάς για την απλή. 

Επεξ/σία από Acmilangr.
Δημοσ.

Υπαρχει κανεις αλλος που περιμενει απο 23 Νοεμβριου απο Πλαισιο για MSI RTX 2080 Ti ή οποιαδηποτε 2080Ti από άλλο κατάστημα Ελλάδας; 

Πηρα τηλ. και σημερα για πιθανή ημερομηνία παραδοσης, τιποτα, κανενα νεο, αγνωστη ημερομηνια. Τους ρωτησα για επιστροφη χρηματων και ηταν θετικοι καθως οπως ειπε "δεν μπορω να σε αναγκασω να περιμενεις κι αλλο, και σε εναν αλλο κυριο του επιστρεψαμε τα χρηματα." 

Επομενως την επομενη βδομαδα πηγαινω για επιστροφη χρηματων. Εκτος απο amazon,  ποια αλλα ευρωπαικα site ειστε ικανοποιημενοι ... ειδα ποσταρετε caseking.de στελνει Ελλάδα με track number κλπ; εξυπηρετηση; 

overclockers.co.uk στελνει Ελλαδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, fotisalonika είπε

Υπαρχει κανεις αλλος που περιμενει απο 23 Νοεμβριου απο Πλαισιο για MSI RTX 2080 Ti ή οποιαδηποτε 2080Ti από άλλο κατάστημα Ελλάδας; 

Πηρα τηλ. και σημερα για πιθανή ημερομηνία παραδοσης, τιποτα, κανενα νεο, αγνωστη ημερομηνια. Τους ρωτησα για επιστροφη χρηματων και ηταν θετικοι καθως οπως ειπε "δεν μπορω να σε αναγκασω να περιμενεις κι αλλο, και σε εναν αλλο κυριο του επιστρεψαμε τα χρηματα." 

Επομενως την επομενη βδομαδα πηγαινω για επιστροφη χρηματων. Εκτος απο amazon,  ποια αλλα ευρωπαικα site ειστε ικανοποιημενοι ... ειδα ποσταρετε caseking.de στελνει Ελλάδα με track number κλπ; εξυπηρετηση; 

overclockers.co.uk στελνει Ελλαδα; 

παραγγειλα απο caseking.de 2070. σε μια εβδομαδα μου ειχε ερθει με Ups.κανονικα με tracking number

Επεξ/σία από leriban
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...