azazil1190 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ο πυρήνας σε συνάρτηση με τα temps έχει τερματίσει.... Για αυτό και με παραπάνω voltage δεν τερματίζει το bench...Το psu είναι κομπλέ για την 2080. Αρα έχουμε μαπα πυρηνα. "Με αλλα λογια απο @@ καλα παμε σε π@π@ρι πασχουμε κυριε προεδρε".😂 Τουλάχιστον ειμαι σταθερος στα παιχνιδια στο παραπανω ρολοι μεχρι στιγμης σε οτι εχω τρεξει Καλα μνημη παιχνίδια ενα +600 εχω και πολύ είναι. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μάπα πυρήνας τα 2050Mhz ; 2100 φτάνουν τα πολύ δυνατά κομμάτια..Και δεν το κρατάνε προφανώς λόγω temps, μόνο σε νερό έχεις 2100-2150 σταθερά.. 1 1
azazil1190 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μάπα πυρήνας τα 2050Mhz ; 2100 φτάνουν τα πολύ δυνατά κομμάτια..Και δεν το κρατάνε προφανώς λόγω temps, μόνο σε νερό έχεις 2100-2150 σταθερά.. Δεν το ειχα ψαξει το turing για να εχω εικονα. Αρα ειμαι καλα και αγιος ο θεος ***Αλλα το σκορ μου σε σχεση με του Μπαμπη γιατι εχει τοση απόκλιση? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ο πυρήνας την ίδια συμπεριφορά ακριβώς με τις Pascal έχει. 2
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αρα έχουμε μαπα πυρηνα. "Με αλλα λογια απο @@ καλα παμε σε π@π@ρι πασχουμε κυριε προεδρε".😂 Τουλάχιστον ειμαι σταθερος στα παιχνιδια στο παραπανω ρολοι μεχρι στιγμης σε οτι εχω τρεξει Καλα μνημη παιχνίδια ενα +600 εχω και πολύ είναι. Μια χαρά πυρήνα έχεις... Αν ήταν έτσι οι μάπες.... τότε πραγματικά δεν έχεις δει τι είναι τα αλήθεια οι μάπες..... Οι διαφορές εντοπίζονται στα temps που αναπτύσσουν οι δύο υλοποιήσεις καθως και στο διαφορετικό Power limit των δύο καρτών καθώς και ότι εγώ τρέχω με παραπάνω vram clock & core clock στην gpu..... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από BabisTs 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έτσι και αλλιώς μιλάμε για 1-2FPS διαφορές τώρα από υλοποίηση σε υλοποίηση..Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι τα temps/θόρυβος που στην Trio είναι αρκετά καλά..Όχι Asus Strix, αλλά πολύ καλά.. 1
azazil1190 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μια χαρά πυρήνα έχεις... Αν ήταν έτσι οι μάπες.... τότε πραγματικά δεν έχεις δει τι είναι τα αλήθεια οι μάπες..... Οι διαφορές εντοπίζονται στα temps που αναπτύσσουν οι δύο υλοποιήσεις καθως και στο διαφορετικό Power limit των δύο καρτών καθώς και ότι εγώ τρέχω με παραπάνω vram clock & core clock Στην gpu..... Εσενα σου εχει κατσει κομματαρα στον πυρηνα. Λες με φλασαρισμα το δικο σου bios να ειναι καλύτερα? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Προσέξτε τα φλασαρισματα... Δεν μπαίνουν όλα παντού... 1
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εσενα σου εχει κατσει κομματαρα στον πυρηνα. Λες με φλασαρισμα το δικο σου bios να ειναι καλύτερα? Πιστεύω θα είναι καλύτερα (το πόσο δεν γνωρίζω ) αφού θα έχει αυξημένο Power limit.... Θα τσιμπήσεις λίγο και σε temps αλλά το ποσό θα κερδίσεις είναι και θέμα διαχείρισης του pcb της msi με το διαφορετικό bios που θα πέσει πάνω ..... Fashareis (διασταυρωνοντας πάντα πριν αν μπαίνει στην κάρτα σου μην γίνει καμία πατάτα ) ... Κοιτάς που κερδίζεις και που χάνεις.... Τα ζυγίζεις ... Αν σου κάνει μένεις ως έχεις με το bios της strix....Αν δεν σου κάνει ξανά flashareis το εργοστασιακό bios.... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από BabisTs 2
azazil1190 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε Πιστεύω θα είναι καλύτερα (το πόσο δεν γνωρίζω ) αφού θα έχει αυξημένο Power limit.... Θα τσιμπήσεις λίγο και σε temps αλλά το ποσό θα κερδίσεις είναι και θέμα διαχείρισης του pcb της msi με το διαφορετικό bios που θα πέσει πάνω ..... Fashareis (διασταυρωνοντας πάντα πριν αν μπαίνει στην κάρτα σου μην γίνει καμία πατάτα ) ... Κοιτάς που κερδίζεις και που χάνεις.... Τα ζυγίζεις ... Αν σου κάνει μένεις ως έχεις με το bios της strix....Αν δεν σου κάνει ξανά flashareis το εργοστασιακό bios.... Θα διαβασω λιγο overclock.net σιγουρα εκει έχουν κάνει τα καμμένα δοκιμες με φλασαρισματα 1
ROG-X Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο RTX στην παρουσιαση ειπε οτι ετσι παιζουμε: (πριν 20 χρονια ισως) ....και οτι με την μαγικη του τεχνολογια θα μας κανει να παιζουμε ετσι: Με την τεχνολογια που υπαρχει ετσι παιζουμε αν ο developer εχει μερακι και δεν ειναι αμπαλος (artifacts στα reflections του BF V): (η εικονα εχει μονο REAL TIME POST PROCESSING EFFECTS) και σας δινω και την ιδια photo χωρις τα featurακια (για να κανετε συγκρισεις) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ROG-X είπε Ο RTX στην παρουσιαση ειπε οτι ετσι παιζουμε: (πριν 20 χρονια ισως) ....και οτι με την μαγικη του τεχνολογια θα μας κανει να παιζουμε ετσι: Με την τεχνολογια που υπαρχει ετσι παιζουμε αν ο developer εχει μερακι και δεν ειναι αμπαλος (artifacts στα reflections του BF V): (η εικονα εχει μονο REAL TIME POST PROCESSING EFFECTS) και σας δινω και την ιδια photo χωρις τα featurακια (για να κανετε συγκρισεις) Καλά στην παρουσίαση αφαίρεσαν τελείως τις αντανακλασεις στο bf5 και τώρα βλέπουμε μηδαμινές διαφορές που θέλει να προσέξεις τις εικόνες ώρα για να τις δεις. Το marketing πήγε σύννεφο.
ROG-X Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Battlefield V παρουσιαση (η δουλεια που εχουν κανει χωρις το RT ειναι προβληματικη - artifacts σε ασχετα σημεια) RTX ON (παρουσιαση) RTX OFF (παρουσιαση) RTX OFF (Final game) - 1080Ti Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από ROG-X
BabisTs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 41100+ gpuscore.....σκορπάει η τατιάνα....... https://videocardz.com/newz/watercooled-and-overclocked-nvidia-titan-rtx-scores-31862-in-3dmark-fire-strike 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις