Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστραψε και βρόντηξε ο πέτσινος για την Radeon 7 και την Intel που θέλει να μπει στο παιχνίδι των καρτών. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι βιάστηκαν να ρίξουν στην αγορά τις RTX και δεν είχα έτοιμη μια πιο μπάτζετ κάρτα (2060).

4 λεπτά πριν, donmanios είπε

Καλημέρα,

Τα φώτα σας παρακαλώ σχετικά με το παρακάτω: Πρόσφατα πήρα μια Gigabyte RTX 2070 Windforce και έχω το εξής πρόβλημα. Η κάρτα κάνει boot κανονικά και παίζει άνετα μερικά παιχνίδια που έτρεξα - κάνει ακόμη και OC χωρίς πρόβλημα, άλλα μόλις κάνω επανεκκίνηση μετά το POST μου βγάζει μαύρη οθόνη και απενεργοποιεί mouse και keyboard. Σε clean boot-με τερματισμό τρέχει κανονικά. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Δοκίμασα και παλιότερους drivers αλλά τα ίδια. Με την παλιά μου κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Παίζει να θέλει windows 10 1809;

Specs: I7 8700k, MSI Z370-A PRO, GSKILL 16GB(2X8) DDR3000, SAMSUNG 840 evo SSD 250GB, Windows 10 64 bit V.1803, CORSAIR CX 750M, drivers 417.35

Έγκλημα νομίζω να έχεις τον 8700Κ στην A-Pro αρχικά. Όταν έβαλες την κάρτα έκανες clean drivers με το DDU σε safe mode? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άστραψε και βρόντηξε ο πέτσινος για την Radeon 7 και την Intel που θέλει να μπει στο παιχνίδι των καρτών. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι βιάστηκαν να ρίξουν στην αγορά τις RTX και δεν είχα έτοιμη μια πιο μπάτζετ κάρτα (2060)

link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άστραψε και βρόντηξε ο πέτσινος για την Radeon 7 και την Intel που θέλει να μπει στο παιχνίδι των καρτών. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι βιάστηκαν να ρίξουν στην αγορά τις RTX και δεν είχα έτοιμη μια πιο μπάτζετ κάρτα (2060).

Έγκλημα νομίζω να έχεις τον 8700Κ στην A-Pro αρχικά. Όταν έβαλες την κάρτα έκανες clean drivers με το DDU σε safe mode? 

Όχι έκανα to clean install των drivers της NVIDIA. Thanks. Θα το δοκιμάσω αν και δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Επεξ/σία από donmanios
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, donmanios είπε

Όχι έκανα to clean install των drivers της NVIDIA. Thanks. Θα το δοκιμάσω αν και δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Κατεβάζεις DDU. Κατεβάζεις και το driver. Κάνεις boot σε safe mood. Τρέχεις το DDU διαλέγεις GPU απο δεξια, μετα απο αριστερα πατας το πρώτο και μολις τελειωσει η επανεκκινηση κανεις εγκατασταση τα drivers. Δοκίμασε το. 

28 λεπτά πριν, greg4 είπε

link?

Εδώ το διάβασα: https://www.pcworld.com/article/3332025/computers/nvidia-disses-the-radeon-vii-vowing-the-rtx-2080-will-crush-amds-underwhelming-gpu.html

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ktf είπε

Ήρθε το θηριάκι 😁

Βέβαια στο Assassin's Creed Odyssey σε Ultra 3440x1440 βογκάει (54 average fps στο benchmark).

Μα πόσο unoptimized αυτό το παιχνίδι... 

Το κατεβασα, ειδα με 2080ti@1440ρ, 72 fps avg, alt+f4, uninstall, shift+delete το iso.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ktf είπε

Μήπως παίζει σε Ultrawide 1440p (3440x1440) όπως εγώ? Πιο πολλά pixel

μπορεί το iso που βρηκε να μην εχει τίποτα optimization patch,γκουχ γκουχ,

Επεξ/σία από Psaris
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Θελει και ερωτηση?

Προφανως η πρωτη.

1)Ειναι 100ευρω φθηνοτερη

2)Εχει 4χρονια εγγυηση

3)Η msi δεν πωλειται καν απο το amazon αλλα απο καποιο αλλο πωλητη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...