Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Το γύρισες για cpu δύναμη...Τι συγκρίνεις; 8c vs 6c..... .Τον cpu τον έχω για Gaming και video conversion  και μια χαρά ανταπεξερχεται...Εννοείται σε ωμή δύναμη ο 2700Χ δεν ακουμπιεται...  Γαργάρα στο gpuscore όπως πάντα και σε Game benches αλλά και σε 1080ti friendly bench.... Gpuscore δεν αντιπαράθεσες στο αρχικό σου post...Μπουγατσονι από που θες???? Όπως πάντα βιάζεσαι να μιλήσεις......Δεν απάντησες?  Θες και core overclock να βρεις τρύπα να κρυφτείς??? 

Μην το ψάχνεις, το ίδιο έκανε και σε εμένα, μίλησε για το σαπακι cpu μου αλλά τα 46 δευτερόλεπτα της gpu τα έκανε γαργάρα. 

Ξέχασε όμως ότι είναι σε topic gpu.... 

6 ώρες πριν, malakudi είπε

Το VRAY είναι memory limited, όσο πιο πολύ και πιο γρήγορη VRAM έχεις τόσο καλύτερα πάει. Γι' αυτό η 1070/1070 Ti/1080 είχαν πάνω κάτω την ίδια απόδοση. Επίσης γι' αυτό η 1080 Ti είναι λίγο καλύτερη από 2080. Δύο 2080 όμως είναι καλύτερες, ακόμα και από μία 2080 Ti :-)

vray.thumb.jpg.b99c679b771f63299061022d23af4104.jpg

Με τι χρονισμό στη VRAM είναι αυτό; Αν είναι στοκ, δοκίμασε και με +750.

+950

2 ώρες πριν, csaris είπε

Capture.JPG

Τι oc έχεις κάνει; έχεις 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο bench από εμένα 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μην το ψάχνεις, το ίδιο έκανε και σε εμένα, μίλησε για το σαπακι cpu μου αλλά τα 46 δευτερόλεπτα της gpu τα έκανε γαργάρα. 

+950

Τι oc έχεις κάνει; έχεις 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο bench από εμένα 

+1300 τη μνήμη έχει, φαίνεται στο GPU-Z

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jerky είπε

Aida64 και intel burn test έχω  τεσταρει. Δεν είναι φίλος του prime.

Αμα δεν βγαζεις παντως prime95 με avx δεν εισαι σταθερος... Καπου κατι θα σου κανει.

Κουβεντα να γινεται.

Δημοσ.

NVIDIA Titan V reportedly running real-time ray tracing effects in Battlefield 5 without the RT Cores

Now here is the interesting comparison. While the Titan RTX was able to keep an average of more than 80fps (81fps with High RTX and 97fps with Medium RTX) in the Rotterdam map, the Titan V was simply unable to offer a smooth gaming experience on High RTX. The Titan V ran the Rotterdam map with an average of 56fps on Ultra settings with High RTX and with 67fps. So basically, we are looking at a 30fps performance difference between the Titan RTX and the Titan V.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Τitan Volta εχει boost clock 1455Μhz και actual gaming clocks 1507Mhz.

Η RTX Titan εχει boost clock 1770mhz actual gaming clocks 1810Mhz.

Η Τitan Volta ειναι 20-25% πισω απο την Titan RTX σε ολα τα games. 

Δωσανε και αυτα τα νουμερα με oc.

BF V  RTX                                               
2080Ti FE default - 56fps 
2080Ti FE OC - 63fps                              
Titan Volta OC @ 300W H2O - 69fps 
Titan RTX OC@ 320W H2O - 69fps

Διαβαζω οτι τελικα στη Rotterdam εχει θεμα η Volta με το RTX. Θα βγουν και κανονικα bench απο gamer nexus.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

titan rtx & 2080ti απλά παίζουν μπάλα μόνες τους και είναι το απόλυτο σε gpu gaming power αυτήν την ώρα...8600Κ & 8700Κ είναι σαπάκια πια...δεν το ήξερες?.......Τι να πεί για το gpu score σου,απλά το προσπέρασε σαν να μη το είδε.

Δημοσ.

Είχαν πεί ότι το dxr μπορεί να τρέξει και σε επίπεδο software πέρα από hardware (rt cores)......ε δεν είναι και καμία αδύναμη καρτούλα η titan volta.....anyway να δούμε και τι θα πουν επίσημα.....

Δημοσ.

Δεν είναι αλλά υποτίθεται η επιτάχυνση του RT γίνεται με τα RT cores. Μάλλον τα RT cores δεν είναι κάτι το σπουδαίο και είναι απλά CUDA cores που είναι αποκλειστικά για RT. Τα tensor cores που έχει και η Titan V, είναι για denoising.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Είχαν πεί ότι το dxr μπορεί να τρέξει και σε επίπεδο software πέρα από hardware (rt cores)......ε δεν είναι και καμία αδύναμη καρτούλα η titan volta.....anyway να δούμε και τι θα πουν επίσημα.....

Όχι μόνο σε software αλλά και σε hardware σαν compute task , το rt core είναι απλά dedicated rt accelerator 

Δημοσ.

Αυτό θα πει όμως πως θα μπορούσε απλά να είναι ενισχυμένη με cuda αντί για tensors και με την έξτρα δύναμη της μέσω software να μην είχε και μεγάλες διαφορές τελικά..... 

Και έτσι θα είχαμε πραγματικα επιδόσεις (συγκριτικά με Pascal) σε non RT παιχνίδια. 

Δημοσ.

Άντε πάλι αυτός με τα non-RT παιχνίδια. Δεν γίνεται να είχες μεγαλύτερες επιδόσεις σε rasterize με τα 12nm. Θες σημαντικά υψηλότερα ρολόγια να δεις μεγάλη αύξηση εκεί, να έπαιζαν δηλαδή οι Turing στα 2.5Ghz core clock..Γι' αυτό το λόγο έβγαλαν αυτή τη γενιά με RTX, γιατί ήξεραν ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για traditional performance, οπότε έκαναν τώρα την αρχή με το RT.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...