Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ROG-X είπε

Ενα συνολικο με ολα... ο νανος ο μπαμπινος που ειναι ? 😁 η τυροπιτου της παρεας δεν θα ποσταρει ? 😁

vray.JPG.90227fd727dc3eaabcd2734f99652d80.JPG

Να φορτώσω και core clock?Γιατί μόνο memory φόρτωσα (και δεν την τερμάτισα κιόλας) σε overclock........γαργάρα μικρέ......

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Να φορτώσω και core clock?Γιατί μόνο memory φόρτωσα (και δεν την τερμάτισα κιόλας) σε overclock........γαργάρα μικρέ......

Χωρίς τίτλο.png

Δωσε και core  ρε😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα μπαμπινο 4 sec σου λείπουν ακόμα για να πιάσεις το setup μου....κατσε να δεις με τον Ryzen 2 ποσες σβουρες θα κανεις. Προμηθευσου Χαμπλ τηλεσκοπιο! 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Το ότι θα πωλούνται για δώρο μαζί με τα περιοδικά οι παλιοί ryzen δε το σκέφτηκες όμως RogX αν ισχύουν οι μαγειρεμενες φωτογραφίες photoshopιες.

Δημοσ.

Αγορασε Ryzen 2 εσυ για 4κ που εισαι για να δεις τις τρελες διαφορες ....

Βαλτε τον ρε παιδια σε ignore να τελειωνει το θεμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Έλα μπαμπινο 4 sec σου λείπουν ακόμα για να πιάσεις το setup μου....κατσε να δεις με τον Ryzen 2 ποσες σβουρες θα κανεις. Προμηθευσου Χαμπλ τηλεσκοπιο! 

Το γύρισες για cpu δύναμη...Τι συγκρίνεις; 8c vs 6c..... .Τον cpu τον έχω για Gaming και video conversion  και μια χαρά ανταπεξερχεται...Εννοείται σε ωμή δύναμη ο 2700Χ δεν ακουμπιεται...  Γαργάρα στο gpuscore όπως πάντα και σε Game benches αλλά και σε 1080ti friendly bench.... Gpuscore δεν αντιπαράθεσες στο αρχικό σου post...Μπουγατσονι από που θες???? Όπως πάντα βιάζεσαι να μιλήσεις......Δεν απάντησες?  Θες και core overclock να βρεις τρύπα να κρυφτείς??? 

• Like 3
Δημοσ.

55 λεπτά πριν, csaris είπε

Prime95 με avx βγαζεις με αυτα τα ρευματα?

Aida64 και intel burn test έχω  τεσταρει. Δεν είναι φίλος του prime.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BabisTs είπε

Χωρίς τίτλο.png

Ποιος μιλάει από το πηγάδι (rog) ; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...