vfragos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το άρθρο το διαβάσατε ; ''What’s even more interesting here, however, is that according to NVIDIA the 90% of its install base is below the NVIDIA GeForce GTX1660Ti performance level. '' Ο λόγος που δεν πρόκειται να ξαναδούμε παιχνίδι με next-gen visuals σαν το πρώτο Crysis. Και.. According to the graphs, only 2% of NVIDIA’s install base has moved to the Turing GPUs, 50% still uses the Pascal GPUs and the other 48% is still using older graphics cards. Last but not least, the majority of people (around 90%) that transitioned to an RTX2080Ti was previously using a GTX1080Ti, while those that transitioned to an RTX2080 had previously a GTX1080 graphics card. Χρειαζόταν αυτό για να το γνωρίζουμε για το 90%. Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό οτι κάτι τέτοιο επικρατεί. Για αυτό βλέπω κάτι πόστς εδώ μέσα απο την master pc race και τα vs εναντίον των κονσολών και κλαίω απο τα γέλια... 1
Jargon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Προσωπικά, περιμένω ν' απολυθεί ο πέτσινος, για να του φάω τη θέση. Τότε, θα σας πρήξω με τα "it just works".... Εσύ είσαι στο minority που πήγε από 1080Ti σε 2080 οπότε ξεχωρίζεις....θα βλέπει ο πέτσινος τέτοια anomalies και θα του σηκώνεται η τρίχα! Θα λέει: This can't be fucking happening....1080Ti owners HAVE TO move to the higher price tier or else my plan will fall apart....damn you DEADLAZARUS....
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Jargon είπε Εσύ είσαι στο minority που πήγε από 1080Ti σε 2080 οπότε ξεχωρίζεις....θα βλέπει ο πέτσινος τέτοια anomalies και θα του σηκώνεται η τρίχα! Θα λέει: This can't be fucking happening....1080Ti owners HAVE TO move to the higher price tier or else my plan will fall apart....damn you DEADLAZARUS.... Την ιδια εξυπναδα εκανα και εγω. Θυμα μάρκετινγκ της nvidia και του "it just works"😜 Βεβαια εγω ακομα χειρότερος το εκανα επι 2 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από azazil1190 3
aorus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 H τηλεόραση μου είναι αυτή 55" Q6F 4K Smart 2018 QLED TV ενώ με το HDR όλα έπαιζαν ρολόι με την RTX 2080, μετά από ένα καθαρισμό που έκανα στην υδρόψυξη και είχα αποσυνδέσει το tower από την τηλεόραση όταν το ξαναέβαλα το pc στην τηλεόραση τώρα τα χρώματα όλα είναι washed με HDR on... Απεγκατέστησα drivers, έβγαλα msi ab, χωρίς αποτέλεσμα, το θέμα είναι ότι το HDR δείχνει σωστά στο desktop και τα χρώματα είναι ζωντανά καθώς και όταν ξεκινά το οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα χρώματα δείχνουν πεθαμένα, π.χ. φορτώνει σωστά όλη την εισαγωγή του metro exodus αλλά στο βασικό μενού τα χρώματα γίνονται washed, στο bf5 όλα τα μενού είναι ολοζώντανα τα χρώματα μόλις πας να μπεις σε κάποιο χάρτη ή story αλλάζουν σε washed Δυστυχώς δεν είναι κάποια ρύθμιση από την τηλεόραση.......Μια μπακαλίστικη λύση που δουλεύει είναι αν απενεργοποιήσω το hdr από το μενού των παιχνιδιών τότε ανάβει και λειτουργεί κανονικά, αν το απενεργοποιήσω από τα windows φυσικά δεν ανάβει καθόλου, έχει αντιμετωπίσει κάτι κάποιος παρόμοιο? Μόλις είχα πρωτοπάρει την tv μου έκανε αυτό το θέμα στην αρχή και αν θυμάμαι έστρωσε μόνο του κατεβάζοντας τα 10 μια ενημέρωση σχετικά με οθόνη αλλά απο τότε δεν έχω κάνει φορμάτ ή κάτι άλλο ώστε να έχω απεγκαταστήσει την ενημέρωση.....τελική λύση είναι το φορμάτ απλά αν έχει κάποιος καμία ιδέα?
ALIEN-3- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, aorus είπε H τηλεόραση μου είναι αυτή 55" Q6F 4K Smart 2018 QLED TV ενώ με το HDR όλα έπαιζαν ρολόι με την RTX 2080, μετά από ένα καθαρισμό που έκανα στην υδρόψυξη και είχα αποσυνδέσει το tower από την τηλεόραση όταν το ξαναέβαλα το pc στην τηλεόραση τώρα τα χρώματα όλα είναι washed με HDR on... Απεγκατέστησα drivers, έβγαλα msi ab, χωρίς αποτέλεσμα, το θέμα είναι ότι το HDR δείχνει σωστά στο desktop και τα χρώματα είναι ζωντανά καθώς και όταν ξεκινά το οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα χρώματα δείχνουν πεθαμένα, π.χ. φορτώνει σωστά όλη την εισαγωγή του metro exodus αλλά στο βασικό μενού τα χρώματα γίνονται washed, στο bf5 όλα τα μενού είναι ολοζώντανα τα χρώματα μόλις πας να μπεις σε κάποιο χάρτη ή story αλλάζουν σε washed Δυστυχώς δεν είναι κάποια ρύθμιση από την τηλεόραση.......Μια μπακαλίστικη λύση που δουλεύει είναι αν απενεργοποιήσω το hdr από το μενού των παιχνιδιών τότε ανάβει και λειτουργεί κανονικά, αν το απενεργοποιήσω από τα windows φυσικά δεν ανάβει καθόλου, έχει αντιμετωπίσει κάτι κάποιος παρόμοιο? Μόλις είχα πρωτοπάρει την tv μου έκανε αυτό το θέμα στην αρχή και αν θυμάμαι έστρωσε μόνο του κατεβάζοντας τα 10 μια ενημέρωση σχετικά με οθόνη αλλά απο τότε δεν έχω κάνει φορμάτ ή κάτι άλλο ώστε να έχω απεγκαταστήσει την ενημέρωση.....τελική λύση είναι το φορμάτ απλά αν έχει κάποιος καμία ιδέα? Δοκίμασε να βγάλεις την τηλεόραση από την μπριζα για 15-20 λεπτά. Είχα ένα θέμα και έστρωσε ετσι 1 1
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, aorus είπε H τηλεόραση μου είναι αυτή 55" Q6F 4K Smart 2018 QLED TV ενώ με το HDR όλα έπαιζαν ρολόι με την RTX 2080, μετά από ένα καθαρισμό που έκανα στην υδρόψυξη και είχα αποσυνδέσει το tower από την τηλεόραση όταν το ξαναέβαλα το pc στην τηλεόραση τώρα τα χρώματα όλα είναι washed με HDR on... Απεγκατέστησα drivers, έβγαλα msi ab, χωρίς αποτέλεσμα, το θέμα είναι ότι το HDR δείχνει σωστά στο desktop και τα χρώματα είναι ζωντανά καθώς και όταν ξεκινά το οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα χρώματα δείχνουν πεθαμένα, π.χ. φορτώνει σωστά όλη την εισαγωγή του metro exodus αλλά στο βασικό μενού τα χρώματα γίνονται washed, στο bf5 όλα τα μενού είναι ολοζώντανα τα χρώματα μόλις πας να μπεις σε κάποιο χάρτη ή story αλλάζουν σε washed Δυστυχώς δεν είναι κάποια ρύθμιση από την τηλεόραση.......Μια μπακαλίστικη λύση που δουλεύει είναι αν απενεργοποιήσω το hdr από το μενού των παιχνιδιών τότε ανάβει και λειτουργεί κανονικά, αν το απενεργοποιήσω από τα windows φυσικά δεν ανάβει καθόλου, έχει αντιμετωπίσει κάτι κάποιος παρόμοιο? Μόλις είχα πρωτοπάρει την tv μου έκανε αυτό το θέμα στην αρχή και αν θυμάμαι έστρωσε μόνο του κατεβάζοντας τα 10 μια ενημέρωση σχετικά με οθόνη αλλά απο τότε δεν έχω κάνει φορμάτ ή κάτι άλλο ώστε να έχω απεγκαταστήσει την ενημέρωση.....τελική λύση είναι το φορμάτ απλά αν έχει κάποιος καμία ιδέα? Τα ιδια προβλήματα έχω και εγώ. Όχι σρ όλα τα παιχνίδια αλλά στα περισοτερα Οπότε το πρόβλημα είναι στα Windows και στα παιχνίδια. Να έχεις υπόψιν σου ότι κάποιες φορές το RTSS φταίει. Κλειστο @ROG-X Θεωρεις την οθόνη μου μάπα. Μπράβο Θεωρεις τος turing και το RTX μάπα που δεν αξίζει κλπ. Μπράβο. Θεωρεις ότι με τις SLI είσαι ο "γαμ@ω". Μπράβο. Το να το κάνεις σε καθημερινή βάση όμως σε κάνει πιο γραφικό και από την Σαντορίνη. Άσε που δείχνει και το αντίθετο.... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 2 1
ALIEN-3- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Είχα διαβάσει σε ένα φόρουμ όπου ένας είχε θέμα με ξεπλυμενα χρωματα. Και απενεργοποιησε την tv την άφησε εκτός μπριζας για 15-20 λεπτά και κράτησε το κουμπί του on of (εκτός μπριζας) 20 δευτερόλεπτα. Και του λύθηκε το πρόβλημα. Εμένα είχε κολλήσει το Netflix και το έφτιαξα έτσι . Στην lg του πατέρα αντίστοιχης τεχνολογίας είχε μαυρίσει η μισή οθόνη και λύθηκε πάλι ετσι Δεν ξέρω όμως αν σου χαθούν και τίποτα ρυθμίσεις που έχεις κάνει έτσι. 1
aorus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας πιο πάνω θα δοκιμάσω το βράδυ που θα γυρίσω, απλά μάλλον το software είναι σε νηπιακό ακόμη στάδιο για το HDR 1
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, aorus είπε Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας πιο πάνω θα δοκιμάσω το βράδυ που θα γυρίσω, απλά μάλλον το software είναι σε νηπιακό ακόμη στάδιο για το HDR Έχω φτιάξει topic για προβλήματα του HDR. γράφε εκεί μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα
music_lover Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Προς το παρόν αν θέλεις σωστό,απροβλημάτιστο και σε περισσότερους τίτλους hdr ξέρεις που να πας. Δεν ισχύει το ίδιο αν θέλεις να πεις που θα βρω σωστό, απροβλημάτιστο και σε περισσότερους τίτλους rtx? 🤣
aorus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 ok εννοείται απλά δεν το είχα δει και πόσταρα εδώ 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aorus είπε Aν και ξεφεύγουμε τα ποσοστά και τα διάφορα στατιστικά στο νετ είναι πολλές φορές ότι να ναι. Ειναι αυτα που ειναι.Ενα πολυ σοβαρο δειγμα του τι παιζει γενικα στην αγορα απο πλευρας hardware σε οθονες(για αναλυσεις προφανως)και καρτες γραφικων. Απο το τι λεει ο καθενας δεξια και αριστερα με λογια του αερα,ειναι 10φορες πιο χρησιμο να υπαρχει κατι επισημο για να ξερουμε τι παιζει. Ολοι αυτοι που λιωνουν στα BR παιχνιδια,στα moba παιχνιδια,στο Overwatch,στο Counter και παει λεγοντας με 1080p οθονες ειναι. Γιαυτο και οι καρτες γραφικων που πουλανε περισσοτερο ειναι και της κατηγοριας μεχρι 250ευρω περιπου(κοινως 1660/590 κατηγοριας χοντρικα)γιατι προοριζονται για αναλογες οθονες/αναλυσεις. Ουτε πυρηνικη φυσικη ειναι αυτα,ουτε ολοι οι κατοχοι 2080 και πανω κρυβονται για να μην τους πιασει το steam survey. Και οι Ampere αν βγουν και εχουν ακομα χειροτερες τιμες,για τσαγια θα πανε ακομα και αν τρεχουν το metro σε 8κ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Fulgore 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, aorus είπε H τηλεόραση μου είναι αυτή 55" Q6F 4K Smart 2018 QLED TV ενώ με το HDR όλα έπαιζαν ρολόι με την RTX 2080, μετά από ένα καθαρισμό που έκανα στην υδρόψυξη και είχα αποσυνδέσει το tower από την τηλεόραση όταν το ξαναέβαλα το pc στην τηλεόραση τώρα τα χρώματα όλα είναι washed με HDR on... Απεγκατέστησα drivers, έβγαλα msi ab, χωρίς αποτέλεσμα, το θέμα είναι ότι το HDR δείχνει σωστά στο desktop και τα χρώματα είναι ζωντανά καθώς και όταν ξεκινά το οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα χρώματα δείχνουν πεθαμένα, π.χ. φορτώνει σωστά όλη την εισαγωγή του metro exodus αλλά στο βασικό μενού τα χρώματα γίνονται washed, στο bf5 όλα τα μενού είναι ολοζώντανα τα χρώματα μόλις πας να μπεις σε κάποιο χάρτη ή story αλλάζουν σε washed Δυστυχώς δεν είναι κάποια ρύθμιση από την τηλεόραση.......Μια μπακαλίστικη λύση που δουλεύει είναι αν απενεργοποιήσω το hdr από το μενού των παιχνιδιών τότε ανάβει και λειτουργεί κανονικά, αν το απενεργοποιήσω από τα windows φυσικά δεν ανάβει καθόλου, έχει αντιμετωπίσει κάτι κάποιος παρόμοιο? Μόλις είχα πρωτοπάρει την tv μου έκανε αυτό το θέμα στην αρχή και αν θυμάμαι έστρωσε μόνο του κατεβάζοντας τα 10 μια ενημέρωση σχετικά με οθόνη αλλά απο τότε δεν έχω κάνει φορμάτ ή κάτι άλλο ώστε να έχω απεγκαταστήσει την ενημέρωση.....τελική λύση είναι το φορμάτ απλά αν έχει κάποιος καμία ιδέα? Κατσε για να καταλαβω.. Απλα εβγαλες την TV απο το tower και ενω πριν δεν ειχες θεμα τωρα εχεις με τα χρωματα; Χωρις να κανεις format; Μηπως απλα το συνεδεσες ετσι και εχει συμβει κατι αλλο; Προσωπικα για washed out χρωματα ακουω και washed out χρωματα δεν βλεπω.. Και με αυτα που γραφετε δεν κανω και format με εχετε φοβισει.. 😛
aorus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Nαι ακριβώς αυτό γι αυτό με παραξένεψε δεν έκανα κάτι απλά έβγαλα το tower για καθαρισμό και τότε μου το εμφάνισε 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aorus είπε Nαι ακριβώς αυτό γι αυτό με παραξένεψε δεν έκανα κάτι απλά έβγαλα το tower για καθαρισμό και τότε μου το εμφάνισε Τι να πω ρε φιλε δεν βγαζει νοημα ειλικρινα.. Εχω ακουσει πολλα περιεργα βεβαια τελευταια για αυτο κρατω μικρο καλαθι..Ειδικα στο θεμα των χρωματων δεν εχω το παραμικρο θεμα.. Καποιες υλοποιησεις απλα ειναι κακιστες αλλα αλλο αυτο και αλλο δεν μου παιζει σωστα το HDR.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις