Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το άρθρο το διαβάσατε ; ''What’s even more interesting here, however, is that according to NVIDIA the 90% of its install base is below the NVIDIA GeForce GTX1660Ti performance level. '' Ο λόγος που δεν πρόκειται να ξαναδούμε παιχνίδι με next-gen visuals σαν το πρώτο Crysis. Και.. According to the graphs, only 2% of NVIDIA’s install base has moved to the Turing GPUs, 50% still uses the Pascal GPUs and the other 48% is still using older graphics cards. Last but not least, the majority of people (around 90%) that transitioned to an RTX2080Ti was previously using a GTX1080Ti, while those that transitioned to an RTX2080 had previously a GTX1080 graphics card.
nikos5800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το άρθρο το διαβάσατε ; ''What’s even more interesting here, however, is that according to NVIDIA the 90% of its install base is below the NVIDIA GeForce GTX1660Ti performance level. '' Ο λόγος που δεν πρόκειται να ξαναδούμε παιχνίδι με next-gen visuals σαν το πρώτο Crysis. Και.. According to the graphs, only 2% of NVIDIA’s install base has moved to the Turing GPUs, 50% still uses the Pascal GPUs and the other 48% is still using older graphics cards. Last but not least, the majority of people (around 90%) that transitioned to an RTX2080Ti was previously using a GTX1080Ti, while those that transitioned to an RTX2080 had previously a GTX1080 graphics card. στην αγορα μπορει να υπαρχουν πανω απο 100 εκατομμυρια καρτες τις nvidia το 2% δεν το λες χαμηλο ποσοστο οταν κοστιζουν τοσο ακριβα οι rtx καρτες τωρα για το <What’s even more interesting here, however, is that according to NVIDIA the 90% of its install base is below the NVIDIA GeForce GTX1660Ti performance level. κατω απο την 1660τι δηλαδη κατι σαν gtx 1060/rx580 το πολυ κλαμα απο το pc master race Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από nikos5800
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Πολύ φτώχεια πάντως..Σάπια rigs, fortnite/apex και άγιος ο Θεός. 1
Stamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Δεν έχει νόημα πλέον να γίνονται συγκριτικά πωλήσεων turing με pascal. Το θέμα είναι οτι μέχρι τώρα Q1 2019 είναι πολύ πεσμένο με τις πωλήσεις του Q1 2018. ...βγάζουμε και μία νέα turing.. ας την πούμε 1660 (χωρίς RT cores βεβαίως) μπας και δώσουμε νούμερα στις turing όμως εν τέλη. Μην γκρινιάζουν και οι μέτοχοι... Αυτα να μην έκαναν ρε πο@στ! μου!
nikos5800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Καλημέρα. Δεν έχει νόημα πλέον να γίνονται συγκριτικά πωλήσεων turing με pascal. Το θέμα είναι οτι μέχρι τώρα Q1 2019 είναι πολύ πεσμένο με τις πωλήσεις του Q1 2018. ...βγάζουμε και μία νέα turing.. ας την πούμε 1660 (χωρίς RT cores βεβαίως) μπας και δώσουμε νούμερα στις turing όμως εν τέλη. Μην γκρινιάζουν και οι μέτοχοι... Αυτα να μην έκαναν ρε πο@στ! μου! τοτε υπηρχε η τρελα του minning
Stamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το άρθρο το διαβάσατε ; ''What’s even more interesting here, however, is that according to NVIDIA the 90% of its install base is below the NVIDIA GeForce GTX1660Ti performance level. '' Ο λόγος που δεν πρόκειται να ξαναδούμε παιχνίδι με next-gen visuals σαν το πρώτο Crysis. Και.. According to the graphs, only 2% of NVIDIA’s install base has moved to the Turing GPUs, 50% still uses the Pascal GPUs and the other 48% is still using older graphics cards. Last but not least, the majority of people (around 90%) that transitioned to an RTX2080Ti was previously using a GTX1080Ti, while those that transitioned to an RTX2080 had previously a GTX1080 graphics card. Πάντως από αυτά ξέρεις τι καταλαβαίνω (μπορεί να κάνω και λάθος)... Ότι έχουν καταλάβει οτι τις high end κάρτες θα τις πάρουν μόνο λίγοι "τρελαμένοι" οπότε σου λέει, και παραπάνω να τις κοστολογήσω (όπως 2080/ti) πάλι θα τις αγοράσουν αυτοί που είναι να τις αγοράσουν. Μπορεί κάπου να έχουν χάσει κι αυτοί την μπάλα, δεν ξέρω. Μόλις τώρα, nikos5800 είπε τοτε υπηρχε η τρελα του minning Ναι, ισχύει κι αυτό
ROG-X Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3080Ti θα παρω και θα γυρίσω το Πανωλεθρία στο Μιλανο 4ερα. Γυριζω το τρια τώρα με το γλενταω τα turinakia...😄 Το δυο έγινε skip...🤣 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από ROG-X 1
nikos5800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε 3080Ti θα παρω και θα γυρίσω το Πανωλεθρία στο Μιλανο 4ερα. Γυριζω το τρια τώρα με το γλενταω τα turinakia...🤣 χαχα τωρα προσεξα την υπογραφη σου DX11 UEBER ALLES SFX/RESHADE..................DX12, DLSS, RTX Shitty crap without SFX! απολαμβανεις το παρον χωρις να σε ενδιαφερει το μελλον
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο μαθητης/φοιτητης δεν μπορει να αναβαθμιζει καθε 3 και λιγο σε καρτες των 700+ευρω,ουτε να αγοραζει οτι καινουργιο single player παιχνιδι βγαινει. Μπορει να τα σκανε βεβαια σε fortnite/apex/moba παιχνιδια αλλα μονο αυτα παιζουν κυριως. Αλιμονο αν η πλειοψηφια του steam ηταν με καρτες 2070 και πανω,εκει να δεις μετα τι τιμες θα βλεπαμε αν πουλαγανε τοσο οι ακριβοτερες καρτες. Περαν τουτου παλι τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου απο ορισμενους,εκει να ξεχνανε βασικα πραγματα και να βγαζουν βιαστικα συμπερασματα. Η πλειοψηφια του κοσμου ειναι με 1080p και κατω monitors αλλα κα τα τα αλλα μας κανουν εντυπωση οι χαμηλες πωλησεις στο high end https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam 1440p ultrawide οθονες 0.5% 4κ οθονες και τηλεορασεις 1.5% Μα γιατι αραγε δεν πουλανε οι high end καρτες..... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Fulgore 3
Stamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο μαθητης/φοιτητης δεν μπορει να αναβαθμιζει καθε 3 και λιγο σε καρτες των 700+ευρω,ουτε να αγοραζει οτι καινουργιο single player παιχνιδι βγαινει. Μπορει να τα σκανε βεβαια σε fortnite/apex/moba παιχνιδια αλλα μονο αυτα παιζουν κυριως. Αλιμονο αν η πλειοψηφια του steam ηταν με καρτες 2070 και πανω,εκει να δεις μετα τι τιμες θα βλεπαμε αν πουλαγανε τοσο οι ακριβοτερες καρτες. Περαν τουτου παλι τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου απο ορισμενους,εκει να ξεχνανε βασικα πραγματα και να βγαζουν βιαστικα συμπερασματα. Η πλειοψηφια του κοσμου ειναι με 1080p και κατω monitors αλλα κα τα τα αλλα μας κανουν εντυπωση οι χαμηλες πωλησεις στο high end https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam 1440p ultrawide οθονες 0.5% 4κ οθονες και τηλεορασεις 1.5% Μα γιατι αραγε δεν πουλανε οι high end καρτες..... Όχι μόνο οι φοιτητές, γενικά όσοι έχουν σοβαρές υποχρεώσεις, βάζουν σε 10η μοίρα τις gpu. Πάντως ήξερα οτι η πλειοψηφία χρησιμοποιεί 1080p αλλά με τα ποσοστά που ανέφερες, μπορώ να πω οτι με άφησες λίγο με στο στόμα ανοιχτό, δεν ήξερα οτι είναι μηδαμινά!
james rod Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, nikos5800 είπε παντως η Nvidia μας αναφερει τις rtx και οχι τις gtx turing που σημαινει οτι τα πηγαν περιφημα και εμεις περιμενουμε να ριξει τις τιμες, ο πετσινος, μονο στα ονειρα μας σαρωσαν, οχι απλα τα πηγαν περιφημα, με δεδομενο παντα και τις τιμες που ειχαν. μα ετσι κι αλλιως οι Gtx ειναι sub 300.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εμ λογικο ειναι γιατι επρεπε να φτασουμε στο 2019 για να δουμε την mid range σειρα με την 2060 να τρεχει πολυ καλα σε 1440p.
aorus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Aν και ξεφεύγουμε τα ποσοστά και τα διάφορα στατιστικά στο νετ είναι πολλές φορές ότι να ναι. αρχικά πάρα πολλοί όπως και εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κανένα στοιχείο σε οποιοδήποτε survey σε κανένα site, τώρα απο τις πωλήσεις των οθονών, από στατιστικά που μπορεί να ανεβάζουν τα windows ή άλλα apps π.χ. geforce experience σχετικά με το hardware του υπολογιστή όπου είναι εγκατεστημένα... μπορεί σίγουρα υπάρχει feedback αλλά δεν νομίζω πώς η εικόνα είναι ακριβώς αυτή... Επίσης το να κρίνουμε με βάση την τσέπη μας και να κάνουμε αναγωγές του τύπου (όλοι έτσι κάνουν επειδή για εμένα είναι ακριβό) είναι τελείως λάθος, τα χόμπι κοστίζουν σίγουρα δεν απευθύνονται σε όλους, πολλά είναι ταξικά καθαρά και άλλα διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα και περιοχή Το high end gaming στο pc ανέκαθεν ήταν ακριβό χόμπι ας πούμε σε σχέση με μία κονσόλα, αλλά το κόστος του μην τρελαθούμε υπάρχουν πολλοί που έχουν πολύ πιο ακριβά χόμπι από αυτό χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι είναι για τον καθένα, ΑΝ κρίνουμε τα παντα μέσα από την καθημερινότητα της δικής μας χώρας φέξε μου και γλίστρησα... Και επίσης η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να πει κάποιος ψέματα π.χ. έχετε ακούσει την ανοησία "Το αεροπλάνο είναι το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο και οι πιθανότητες να σκοτωθεί κάποιος σε αυτοκινητιστικό ατύχημα είναι πολλαπλάσιες" Αρκεί να αλλάξει κάποιος μία μεταβλητή στην παραπάνω εξίσωση και να βάλει την "επιβιωσιμότητα κατ ατύχημα" ή τον "όγκο των μετακινήσεων με αεροπλάνο και με αυτοκίνητο ημερησίως" Πώς αλλάζουν τα στατιστικά κάποτε προ του ατυχήματος του Concorde πτήση 4590 εθεωρείτο ένα θαύμα της τεχνολογίας και το ασφαλέστερο αεροπλάνο όλων, όλοι αγνοούσαν φυσικά ότι μιλούσαμε για ένα στόλο 13 αεροσκαφών που εκτελούσαν 4-6 πτήσεις τον μήνα, αντιστοίχως το boeing 737 μετρά 10700 αεροσκάφη που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής και πετούν καθημερινά παντού, με ΕΝΑ και μόνο ατύχημα το μυθικό Concorde καθηλώθηκε και αποσύρθηκε από τις εμπορικές πτήσεις...
Jargon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 09-May-2019 Τότε θ'ανακοινώσει αποτελέσματα 3μήνου και θα δούμε ακριβώς τι συμβαινει..μέχρι τοτε speculation. Πολύ θα ήθελα κι εγώ να φάει μια φάπα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ όσον αφορά τις τιμές στο high-end αλλά από το τι θέλω μέχρι το τι θα συμβεί υπάρχει διαφορά. Μπορεί να κράζω αλλά μάντης δεν είμαι ούτε έχω τις πληροφορίες του marketing department της nVidia την ώρα που ορίζει τιμές. Συνεπώς περιμένω να δω τα αποτελέσματα τα οποία τελικά θα κρίνουν και το μέλλον. Δεν θα μου αρέσει αν τελικά τις βγουν οι κάρτες των 1200-1400 Ευρώ και γι'αυτό αποφάσισα να μην συνδράμω σε αυτή την προοπτική αλλά να περιμένω όσο μπορώ. Αν ομως παγιωθεί......I'll suck it up. Αν το trend συνεχιστεί και στις επόμενες γενιές εκτός ορίων, τότε θα προσαρμοστώ όπως και σε άλλα προϊόντα..π.χ. αυτοκίνητα που δεν μπορώ να έχω όπως Bugatti και φυσικά δεν με απασχολεί όπως και τον περισσότερο κόσμο. Δεν θα σκάσων αν δεν έχω το πιο γρήγορο PC του κόσμου όπως δεν σκάω και τώρα.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Jargon
DEADLAZARUS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Προσωπικά, περιμένω ν' απολυθεί ο πέτσινος, για να του φάω τη θέση. Τότε, θα σας πρήξω με τα "it just works"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις