Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση προς κατοχους RTX 2080ti:

Επειδη τελευταια εχω λιωσει στο Assassins Creed Odyssey σε μια 75 4κ HDR OLED βλεπω η ΤΙΤΑΝ XP ζοριζεται στα ultra settings να κρατησει 60fps/vsync και χωρις gsync στις τηλεορασεις ειναι λιγο βλακεια (εχω συνηθισει σε gsync monitors). Εχω ενεργοποιησει στα settings του παιχνιδιου 60fps cap και για να εχω αυτο το smoothness που εχω συνηθισει εχω ριξει τα settings στο medium. Η 2080ti πως τα παει στο εν λογω παιχνιδι?  Εχω βρει κατι benchmarks αλλα δεν ξερω αν εχουν ανανεωθει με υποστηριξη DLSS

Επεξ/σία από HPPRO
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ότι και αν δοκίμασα δεν μπόρεσα να το κάνω το Assasin να είναι smooth 100%. Όταν στριβω την κάμερα κάνει κάτι mictostuterings. Έχω βρει 10δες αναφορές με το πρόβλημα αλλά καμιά λύση. 

Μιλώντας γενικά τώρα :

Σε TV που δεν έχει gsync, με το να βάλεις 60fps cap δεν λύνει το πρόβλημα. Μόνο το Vsync θα πετύχει απόλυτα Smooth (το asssins εξαιρείται όπως προείπα ακόμα και σε v sync). Αρκεί βέβαια τα fps να είναι καρφωμένα πάντα πάνω από τα 60 ώστε να τα κρατάει το vsync σταθερά στα 60. 

Αυτά ισχύουν για όλες τις κάρτες όχι μόνο για την 2080ti που ρωτάς. 

Τώρα αν ρωτάς πως μπορεί η 2080ti να κρατήσει 60fps σε 4k το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σου πω πως αν κλείσεις το ΑΑ και βάλεις τα συνεφα στο HIGH  (τα υπόλοιπα όλα ULTRA) θα είσαι πάντα πάνω από 60fps

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ ότι και αν δοκίμασα δεν μπόρεσα να το κάνω το Assasin να είναι smooth 100%. Όταν στριβω την κάμερα κάνει κάτι mictostuterings. Έχω βρει 10δες αναφορές με το πρόβλημα αλλά καμιά λύση. 

Μιλώντας γενικά τώρα :

Σε TV που δεν έχει gsync, με το να βάλεις 60fps cap δεν λύνει το πρόβλημα. Μόνο το Vsync θα πετύχει απόλυτα Smooth (το asssins εξαιρείται όπως προείπα ακόμα και σε v sync). Αρκεί βέβαια τα fps να είναι καρφωμένα πάντα πάνω από τα 60 ώστε να τα κρατάει το vsync σταθερά στα 60. 

Αυτά ισχύουν για όλες τις κάρτες όχι μόνο για την 2080ti που ρωτάς. 

Τώρα αν ρωτάς πως μπορεί η 2080ti να κρατήσει 60fps σε 4k το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σου πω πως αν κλείσεις το ΑΑ και βάλεις τα συνεφα στο HIGH  (τα υπόλοιπα όλα ULTRA) θα είσαι πάντα πάνω από 60fps

Σε medium settings δεν έχω πρόβλημα κανένα με stuttering με vsync kai fps cap απλά έλεγα μπας και κάνω την μετάβαση στην 2080ti αν μπορεί να κρατήσει 60fps σε ultra

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, HPPRO είπε

Σε medium settings δεν έχω πρόβλημα κανένα με stuttering με vsync kai fps cap απλά έλεγα μπας και κάνω την μετάβαση στην 2080ti αν μπορεί να κρατήσει 60fps σε ultra

Μπορει όπως σου είπα αρκεί να κατεβάσει τα συνεφα στο high και το AA off (σε 4k ψιλό άχρηστο) 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μπορει όπως σου είπα αρκεί να κατεβάσει τα συνεφα στο high και το AA off (σε 4k ψιλό άχρηστο) 

Ευχαριστώ, θα δοκιμασω και αυτα τα settings στην TitanXP μπας και κραταει γιατι ειναι πολυ κοντα αυτες οι 2 καρτες στο συγκεκριμενο παιχνιδι

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, HPPRO είπε

Ευχαριστώ, θα δοκιμασω και αυτα τα settings στην TitanXP μπας και κραταει γιατι ειναι πολυ κοντα αυτες οι 2 καρτες στο συγκεκριμενο παιχνιδι

Αυτά τα συνεφα τα ρημάδια τρώνε πολλά fps. 

Δεν ξερω σε αυτό το παιχνίδι πως τα πάει η titanxp αλλά γενικά είναι περίπου 30% πίσω από την 2080ti.

Φυσικα είναι καρταρα όπως και η 1080ti

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν ξερω σε αυτό το παιχνίδι πως τα πάει η titanxp αλλά γενικά είναι περίπου 30% πίσω από την 2080ti.

17% τρωνε απο medium σε very high. Η 2080ti σιγουρα τα κραταει τα 60 με medium συννεφα η ακομα και high σε 4k. 1300 ευρω καρτα ειναι. Το stuttering που γραφεις φιλε Acmilangr2 μηπως οφειλετε καπου αλλου? Με μια rx570 το παιζαμε τις προαλλες σε φιλο σε full hd και πηγαινε νερακι στο γυρισμα της καμερας. Ειμασταν εξοχη ομως δεν πηγαμε σε πολη ακομα. 

Δημοσ.

Έχει θέμα με το frame-pacing το παιχνίδι, μην λέμε τα ίδια. Δεν είναι stuttering, απλά καταλαβαίνεις ότι η κίνηση δεν είναι αυτό που λέμε smooth as butter.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει θέμα με το frame-pacing το παιχνίδι, μην λέμε τα ίδια. Δεν είναι stuttering, απλά καταλαβαίνεις ότι η κίνηση δεν είναι αυτό που λέμε smooth as butter.

Το παιξαμε με controller ισως για αυτο δεν καταλαβα κατι με το ποντικι αν δεν ειναι καλη η κινηση νιωθεις τα παντα. Οταν το βαλω θα γραψω πως παει στο θεμα του παιχνιδιου. Σιγουρα παντως με μια 2080ti ο φιλος πιο πανω θα παιζει με αρκετα καλυτερα γραφικα με ιδια frames απο οτι τωρα που εχει medium.

Δημοσ.

Είναι περίεργο το θέμα του..Μπορεί σε μια περιοχή να έχεις 60FPS και να 'ναι βούτυρο η κίνηση και σε άλλη περιοχή να έχεις 70 και να μην είναι τόσο ομαλή η κίνηση. Το παίζω με controller και το καταλαβαίνω.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Είναι περίεργο το θέμα του..Μπορεί σε μια περιοχή να έχεις 60FPS και να 'ναι βούτυρο η κίνηση και σε άλλη περιοχή να έχεις 70 και να μην είναι τόσο ομαλή η κίνηση. Το παίζω με controller και το καταλαβαίνω.

Θεμα optimization 100% απο αυτα που γραφεις. Ειναι πολυ σπαστικο να βλεπεις 60-70-80fps και να μην νιωθεις την κινηση απολυτα smooth. Με καποιο patch ελπιζω να το διορθωσουν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το παιξαμε με controller ισως για αυτο δεν καταλαβα κατι με το ποντικι αν δεν ειναι καλη η κινηση νιωθεις τα παντα. Οταν το βαλω θα γραψω πως παει στο θεμα του παιχνιδιου. Σιγουρα παντως με μια 2080ti ο φιλος πιο πανω θα παιζει με αρκετα καλυτερα γραφικα με ιδια frames απο οτι τωρα που εχει medium.

Με controller το έπαιξα. 

Κάνεις λάθος με controller φαίνεται περισοτερο αν η κίνηση είναι ομαλή. 

Στις amd μπορεί να μην έχει πρόβλημα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Με controller το έπαιξα. 

Κάνεις λάθος με controller φαίνεται περισοτερο αν η κίνηση είναι ομαλή. 

Στις amd μπορεί να μην έχει πρόβλημα. 

Το αντιθετο μου φαινεται ρε συ. Με controller αν εχω 30fps λεω τι καλα που παει με ποντικι αν βαλω 30fps στο monitor δεν παιζεις ουτε 10 δευτερολεπτα σε πιανει ναυτια. Δεν ξερω γιατι απιστευτο stuttering με ποντικι στα 30fps σε οτι εχω δοκιμασει απλα απο περιεργεια. Μηπως κατι στις ρυθμισεις του control panel να φταιει?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εβαλα τις ρυθμισεις σου ολα καλα παει νερο τωρα γλυτωσαμε και τα εξοδα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...