Jargon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δηλαδή την πήρες επειδή ήξερες ότι θα είναι ''ΤΡΕΛΟ vfm'' σε σχέση με τις καινούριες? Θα με τρελάνεις? Όταν την πήρες δεν την πήρες επειδή ήταν vfm (γιατί δεν ήταν κιόλας) ΑΛΛΑ την πήρες επειδή ήθελες ότι πιο τεζαρισμένο και γρήγορο υπάρχει. Και καλά έκανες. Τώρα υπάρχει πιο τεζαρισμένο, πιο γρήγορο και με πιο πολύ blink. Και δεν έχεις πια το πιο τεζαρισμένο, το πιο γρήγορο και με το πιο πολύ blink. Δεν πειράζει. Μην κομπλάρεσε. -- Δηλαδή τώρα τι επιχείρημα είναι ότι κρατάει αξία? Τι είναι οικόπεδο? Όσο τη βαστάς μοιραίο είναι ότι θα απαξιωθεί, όχι τώρα, σε 6 μήνες, σε ένα χρόνο, όποτε είναι να συμβεί... Το ότι βαστάει αξία έχει ''αξία'' σαν επιχείρημα άμα την σπρώξεις για να πάρεις rtx. Μήπως να τη σπρώξεις να γουστάρεις κι εσύ με raytraycing αντί να μας λές ότι δε σ'αρέσει? Μη μου θυμίζεις όλους αυτούς που κράζανε κι απαξιώνανε το gsynk, μέχρι και placebo το είχαν βαφτίσει και τώρα φτιάχνουν googledocs και κάνουν crosscheck μη τυχόν και παίζει και στα siemens nixdorf που έχει ο Σκλαβενίτης στα ταμεία... Ε φυσικά και δεν ήξερα ότι θα αποδειχθεί καλό VFM τι είμαι μάντης.... Αλλά αυτά τα σχόλια "Μην κομπλάρεσε" δεν είναι απαραίτητα...αν ήταν να κομπλάρομαι με μια κάρτα γραφικών στα 44 πίστεψε με θα την είχα αγοράσει...με άλλα πράγματα κομπλάρομαι όπως η εκπαίδευση των 2 παιδιών μου (ιδιωτικά σχολεία) και οι σπουδές τους για παράδειγμα που είναι πραγματικά αγγούρια...... Τα Χριστούγεννα αγόρασα εκτός του 4Κ μονιτορ (επαγγελματικό) που κόστισε παραπάνω από την 2080Ti και περίπου 1000 ευρώ watercooling fiittings, waterblocks κτλ.....τα χρειαζόμουν απραίτητα? όχι....γιατί δεν πήρα την 2080Ti? Γιατί δεν θα προλάβω να την χρησιμοποιήσω μέχρι να αντικατασταθεί έτσι όπως παίζω ενώ τα άλλα θα τα κρατήσω για χρόνια... Επίσης πρέπει να φτιάξω κι άλλο PC (για τα παιδιά) και την 1080Ti θα την βάλω εκεί οπότε δεν παίζει να την δώσω......Επίσης θέλω καινούριο plotter κι έχει 5,000, καινούρια PCs για το γραφείο και τελειωμό δεν έχουν.... Δεν είναι όλα όπως νομίζουμε και μερικοί από εμάς έχουμε πολλά να σκεφτούμε εκτός του να δώσουμε μια κάρτα +300-400 ευρώ και να πάρουμε μια άλλη..αλλιώς θα το είχα κάνει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Jargon
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, Jargon είπε Αλλά αυτά τα σχόλια "Μην κομπλάρεσε" δεν είναι απαραίτητα Με την καλή έννοια:) Συγγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω. 16 λεπτά πριν, Jargon είπε .με άλλα πράγματα κομπλάρομαι όπως η εκπαίδευση των 2 παιδιών μου (ιδιωτικά σχολεία) και οι σπουδές τους για παράδειγμα που είναι πραγματικά αγγούρια...... Τα Χριστούγεννα αγόρασα εκτός του 4Κ μονιτορ (επαγγελματικό) που κόστισε παραπάνω από την 2080Ti και περίπου 1000 ευρώ watercooling fiittings, waterblocks κτλ.....τα χρειαζόμουν απραίτητα? όχι....γιατί δεν πήρα την 2080Ti? Γιατί δεν θα προλάβω να την χρησιμοποιήσω μέχρι να αντικατασταθεί έτσι όπως παίζω ενά τα άλλα θα τα κρατήσω για χρόνια... Επίσης πρέπει να φτιάξω κι άλλο PC (για τα παιδιά) και την 1080Ti θα την βάλω εκεί οπότε δεν παίζει να την δώσω......Επίσης θέλω καινούριο plotter κι έχει 5,000, καινούρια PCs για το γραφείο και τελειωμό δεν έχουν.... Δεν είναι όλα όπως νομίζουμε και μερικοί από εμάς έχουμε πολλά να σκεφτούμε εκτός του να δώσουμε μια κάρτα +300-400 ευρώ και να πάρουμε μια άλλη..αλλιώς θα το είχα κάνει. Ένα έχω να πω. Θες ένα γιό ακόμα?
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Jargon είπε Αλλά αυτά τα σχόλια "Μην κομπλάρεσε" δεν είναι απαραίτητα...αν ήταν να κομπλάρομαι Ε αρα το ξεσπασμα πιο πισω για τις νεες καρτες που ουτως ή αλλως δεν θα αγορασεις λες και ειναι 1st world problem,για ποιο λογο? Απο την μια κραζεις την nvidia για την ως τωρα υποστηριξη των RT τιτλων αλλα και για το performance τους(παρολο που πουθενα η nvidia δεν μιλησε για υψηλο performance στην πρωτη γενια του RT),και απο την αλλη λες εσυ ο ιδιος οτι οι τωρινοι τιτλoi δεν σε ενδιαφερουν και ασχολειται με παλια παιχνιδια. 15 ώρες πριν, Jargon είπε Το μέτρο είναι καλύτερο αλλά θα δεις σε 3-4 χρόνια τι θα βγαίνει και θα γελάς. Ουτε βεβαια με αυτο που εγραψες βγαινει καποιο νοημα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Fulgore 2
Jargon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Με την καλή έννοια:) Συγγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω. Ένα έχω να πω. Θες ένα γιό ακόμα? Εντάξει δεν προσβλήθηκα, σε φορουμ είμαστε και καταλαβαίνω. Είμαι σίγουρος ότι από κοντά δεν θα υπήρχαν αυτές οι διαφωνίες αλλά τα γραπτά δίνουν άλλη έμφαση.. Τώρα για το γιο.....χαχαχαα...είναι 13 και τον έχω πορώσει με το watercooling και το Hardware και του φτιάχνω ένα rig σε Evolv-X...έχουμε πάρει το κουτί, το waterblock, αντλίες και fittings αλλά τα υπόλοιπα σιγά σιγά...θα περιμένω και τους νέους Ryzen φυσικά και σε πρώτη φάση θα κάνουμε target το 1080p.. Πρώτα θα φτιαχτεί το custom loop και κάποια μέρη από plexi ή μέταλλο και τελευταίο το hardware που μάλλον θα είναι 9900Κ ή ανάλογος Ryze και overclocked.... Εντάξει το φτιάχνω και για μένα νομίζω και για να υπάρχει ένα backup δυνατό PC για τη δουλειά.... 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε αρα το ξεσπασμα πιο πισω για τις νεες καρτες που ουτως ή αλλως δεν θα αγορασεις λες και ειναι 1st world problem,για ποιο λογο? Απο την μια κραζεις την nvidia για την ως τωρα υποστηριξη των RT τιτλων αλλα και για το performance τους(παρολο που πουθενα η nvidia δεν μιλησε για υψηλο performance στην πρωτη γενια του RT),και απο την αλλη λες εσυ ο ιδιος οτι οι τωρινοι τιτλoi δεν σε ενδιαφερουν και ασχολειται με παλια παιχνιδια. Ουτε βεβαια με αυτο που εγραψες βγαινει καποιο νοημα. Μάλλον ο τρόπος που το διατύπωσα έδωσε τελικά τη λάθος εντύπωση.. Το όλο κράξιμο έχει να κάνει με τον τρόπο που της προωθεί σαν να είναι η επόμενη Βιομηχανική Επανάσταση...δεν είμαι ο μόνος (βρωμάει το internet από ανάλογη κριτική) και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι...Επίσης κυρίως γκρινιάξα για το κόστος της 2080Ti σε σχέση με αυτά που προσφέρει σε απόδοση (1080Ti --> 2080Ti) και ασχέτου ελληνικών τιμών όλοι στο εξωτερικό χρήστες και media τη έχουν κριτικάρει γί'αυτό. Σε τελική ανάλυση δεν πουλάει όπως περίμενε ούτε πρόκειται διότι τα 1200-1400 έχουν ξεπεράσει τα όρια του Price Elasticity του συγκεκριμένου προϊόντος... Μπορεί να με δεις να την αγοράζω στο τέλος (την 2080Ti) γιατί πολύ απλά στο 4Κ είναι η πιο γρήγορη αλλά και πάλι τα ίδια θα λέω. Το RT απλά για πλάκα το υπολογίζω γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν πολλοί τίτλοι μέχρι να βγουν οι επόμενες...μακάρι να βγουν αλλά οι χρόνοι δεν το επιτρέπου με αυτούς τους ρυθμούς. Σε 3-4 χρόνια απλά, για να το εξηγήσω, εννοώ ότι θα υπάρχουν πολύ καλύτερα implementations και πολύ πιο δυνατές κάρτες ώστε να εκμεταλλευτούν το Ray Tracing καλύτερα. Λογικό νομίζω είναι.. 2
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εγω ενα εχω να πω.Εαν εχεις το μαρούλι και εισαι ανετος οικονομικα αγοράζεις και δεν κλαις, άσχετα εαν αξιζει η οχι(2080τι η αργοτετα 3080τι λέγεται αυτη?) Οταν θες να εχεις το τοπ και μπορεις οικονομικα τα σκας χωρις μα και μου και μουρμουρα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ισχύει αυτό που λες, αν είσαι σπάταλος. Είναι και αυτοί που έχουν λεφτά αλλά σκέφτονται αν αξίζει να δώσουν αυτά τα χρήματα, άσχετα πόσο άνετοι είναι οικονομικά και υπάρχουν και οι καρμίρηδες που έχουν ένα σωρό λεφτά και σκέφτονται τα 2 ευρώ για τυρόπιτα. 6
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ισχύει αυτό που λες, αν είσαι σπάταλος. Είναι και αυτοί που έχουν λεφτά αλλά σκέφτονται αν αξίζει να δώσουν αυτά τα χρήματα, άσχετα πόσο άνετοι είναι οικονομικά και υπάρχουν και οι καρμίρηδες που έχουν ένα σωρό λεφτά και σκέφτονται τα 2 ευρώ για τυρόπιτα. Εγώ ειμαι αλλη κατηγορία σπαταλος με καταναλωτική συνείδηση😂 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που ενώ χρειάζονται ή διασκεδάζουν με κάτι, ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα, δεν το αγοράζουν και το σκέφτονται επειδή είναι καρμίρηδες. Εκεί είναι για μπινελίκια.
Jargon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εγω ενα εχω να πω.Εαν εχεις το μαρούλι και εισαι ανετος οικονομικα αγοράζεις και δεν κλαις, άσχετα εαν αξιζει η οχι(2080τι η αργοτετα 3080τι λέγεται αυτη?) Οταν θες να εχεις το τοπ και μπορεις οικονομικα τα σκας χωρις μα και μου και μουρμουρα. Ε όχι...αν δεν αξίζει δεν αγοράζω...και αν σκέφτεσαι έτσι μαρούλι στο τέλος δεν θα έχεις...... Το τοπ το θέλω....αλλά υπάρχουν κι άλλα τοπ πολύ πιο σημαντικά (π.χ. σχολεία) που αποδίδούν καλύτερα ή κρατάνε την αξία τους για πολύ περισσότερο χρόνο. Π.χ. για μπορντουροψάλιδο δίνω 1200 ευρώ γιατί θα το έχω 15 χρόνια...η κάρτα όχι...για έναν τελικό ενισχυτή δίνω 3500 ή και 5,000-6,000 για μεταχειρισμένο που έκανε 10,000...τον κρατάς για πάντα... Με λίγα λόγια να την πάρω αλλά να την χρησιμοποιήσω δε λέω..αλλά όχι να κάτσει στο idle μέχρι να βγει η επόμενη. Κάποτε πήρα το Wii, το Xbox 360 και το PS3 + Gaming PC και τελικά ευτυχώς που προλαβα και τα έδωσα (Wii + XBOX) με ένα σκασμό παρελκόμενα...τι PS3 το είχα κρατήσει και τελικά το χρησιμοποίησαν τα παιδιά πριν 2-3 χρόνια...αυτό εννοώ να μην αγοράζεις κάτι που δεν χρειάζεσαι. Μόλις πούλησα όλο τον εξοπλισμό από τα ενυδρεία μου στο 1/10 της τιμής τους δίοτι σταμάτησα κι έκανα λάθος με αυτό το hobby...τα ξεφτίλισα στις τιμές γιατί ήταν στις ντουλάπες 2-3 χρόνια..έκανα ή δεν έκανα βλακεία γιατί είχα μανία να στήσω κάτι που δεν το έψαξα. Ε πλέον είμαι πιο ώριμος με τις αγορές μου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Jargon
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ενταξει παιδια το εμπεδωσαμε ας μην γραφουμε σεντονια τωρα για τους λογους αυτους, δεν νομιζω αλλωστε αν πρεπει να γινω εγω ο κακος της υποθεσης και ο περιεργος να ενδιαφερουν καποιον οι λογοι που θα/δεν θα αγορασουμε κατι και αν εχουμε ή οχι την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουμε ή οχι.. Η τουλαχιστον ας περιοριζομαστε σε ενα δυο ποστ το πολυ μην γραφουμε τωρα 5 σελιδες off topic για να λεμε πραγματα που ολοι γνωριζουμε δεν ανακαλυψατε τον τροχο.. Ο καθεις αναλογα την περισταση κανει τις επιλογες του παρακαλω να μεινουμε λιγο πιο on topic μην το κανουμε οικογενειακες ιστοριες. 6
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, Jargon είπε Το όλο κράξιμο έχει να κάνει με τον τρόπο που της προωθεί σαν να είναι η επόμενη Βιομηχανική Επανάσταση...δεν είμαι ο μόνος (βρωμάει το internet από ανάλογη κριτική) και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι...Επίσης κυρίως γκρινιάξα για το κόστος της 2080Ti σε σχέση με αυτά που προσφέρει σε απόδοση (1080Ti --> 2080Ti) και ασχέτου ελληνικών τιμών όλοι στο εξωτερικό χρήστες και media τη έχουν κριτικάρει γί'αυτό. Σε τελική ανάλυση δεν πουλάει όπως περίμενε ούτε πρόκειται διότι τα 1200-1400 έχουν ξεπεράσει τα όρια του Price Elasticity του συγκεκριμένου προϊόντος... Μπορεί να με δεις να την αγοράζω στο τέλος (την 2080Ti) γιατί πολύ απλά στο 4Κ είναι η πιο γρήγορη αλλά και πάλι τα ίδια θα λέω. Το RT απλά για πλάκα το υπολογίζω γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν πολλοί τίτλοι μέχρι να βγουν οι επόμενες...μακάρι να βγουν αλλά οι χρόνοι δεν το επιτρέπου με αυτούς τους ρυθμούς. Σε 3-4 χρόνια απλά, για να το εξηγήσω, εννοώ ότι θα υπάρχουν πολύ καλύτερα implementations και πολύ πιο δυνατές κάρτες ώστε να εκμεταλλευτούν το Ray Tracing καλύτερα. Λογικό νομίζω είναι.. Λες απο το καλοκαιρι που εγινε η παρουσιαση(οσο εσυ δεν ασχολιοσουν με τα των καρτων γραφικων)να μην ειχαν γραφτει ολα αυτα στο forum? Περαν των προηγουμενων που εχουν κλειδωθει,το συγκεκριμενο θεμα σε 3 μηνες εχει κοντα 250σελιδες οταν τοτε υπηρχε μονο το Battlefield. Εσυ τι νομιζες οτι γραφαμε στο εδω θεμα,οτι ολα ειναι τελεια και η υποστηριξη τεραστια και η nvidia η καλυτερη εταιρεια ever? Τωρα οσον αφορα την προωθηση,και εσυ αν ησουν στην θεση του Jensen ετσι θα παρουσιαζες το νεο σου προιον στους υποψηφιους αγοραστες σου. Τι θα τους ελεγες?Οτι ''γεια σας,οι νεες μας καρτες εχουν RT που τον πρωτο καιρο δεν θα υποστηριζετε καλα,αρα μην τις αγορασετε''? Και τελος οταν ο ανταγωνισμος σου δινει στα 7νανομετρα στα ιδια χρηματα ιδιες επιδοσεις,τελικα ποιος ειναι ο κακος της παρεας? 1
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Jargon είπε Ε όχι...αν δεν αξίζει δεν αγοράζω...και αν σκέφτεσαι έτσι μαρούλι στο τέλος δεν θα έχεις...... Το τοπ το θέλω....αλλά υπάρχουν κι άλλα τοπ πολύ πιο σημαντικά (π.χ. σχολεία) που αποδίδούν καλύτερα ή κρατάνε την αξία τους για πολύ περισσότερο χρόνο. Π.χ. για μπορντουροψάλιδο δίνω 1200 ευρώ γιατί θα το έχω 15 χρόνια...η κάρτα όχι...για έναν τελικό ενισχυτή δίνω 3500 ή και 5,000-6,000 για μεταχειρισμένο που έκανε 10,000...τον κρατάς για πάντα... Ακόμα ο γιος μου ειναι μικρος οποτε εχω χρονο 😋 Για τελικο-τελικους και προ ηχεια κτλ.ναι τα δινω τα εχω δωσει γιατι μένουν. Για καρτες αν και τα δωσα και φετος στο τελος το μετανιωσα γιατι απλα τις εχω να τις βλεπω.Οικονομικα ειμαι καλα αλλα δεν ειμαι οπως ημουν αρα τα βαζω και αυτα κατω. Πριν 2-3 χρονια και πισω δεν με νοιαζε πραγματικά για το ποσο ακριβά εχει μια καρτα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εγώ ξέρω ότι όσο και να κράξετε τον πέτσινο, θα του τα σκάσετε τελικά..Γατάκια
Jargon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Λες απο το καλοκαιρι που εγινε η παρουσιαση(οσο εσυ δεν ασχολιοσουν με τα των καρτων γραφικων)να μην ειχαν γραφτει ολα αυτα στο forum? Περαν των προηγουμενων που εχουν κλειδωθει,το συγκεκριμενο θεμα σε 3 μηνες εχει κοντα 250σελιδες οταν τοτε υπηρχε μονο το Battlefield. Εσυ τι νομιζες οτι γραφαμε στο εδω θεμα,οτι ολα ειναι τελεια και η υποστηριξη τεραστια και η nvidia η καλυτερη εταιρεια ever? Τωρα οσον αφορα την προωθηση,και εσυ αν ησουν στην θεση του Jensen ετσι θα παρουσιαζες το νεο σου προιον στους υποψηφιους αγοραστες σου. Τι θα τους ελεγες?Οτι ''γεια σας,οι νεες μας καρτες εχουν RT που τον πρωτο καιρο δεν θα υποστηριζετε καλα,αρα μην τις αγορασετε''? Και τελος οταν ο ανταγωνισμος σου δινει στα 7νανομετρα στα ιδια χρηματα ιδιες επιδοσεις,τελικα ποιος ειναι ο κακος της παρεας? Συμφωνώ και ο Jensen καλά κάνει φυσικά....he has a business to run.. 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ακόμα ο γιος μου ειναι μικρος οποτε εχω χρονο 😋 Για τελικο-τελικους και προ ηχεια κτλ.ναι τα δινω τα εχω δωσει γιατι μένουν. Για καρτες αν και τα δωσα και φετος στο τελος το μετανιωσα γιατι απλα τις εχω να τις βλεπω.Οικονομικα ειμαι καλα αλλα δεν ειμαι οπως ημουν αρα τα βαζω και αυτα κατω. Πριν 2-3 χρονια και πισω δεν με νοιαζε πραγματικά για το ποσο ακριβά εχει μια καρτα Ε τότε καταλαβαίνεις..... 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ ξέρω ότι όσο και να κράξετε τον πέτσινο, θα του τα σκάσετε τελικά..Γατάκια Αυτό είναι το χειρότερο και δυστυχώς η σελίδα του Geizhals με τις 2080Ti δεν έχει φύγει από το TAB από τότε που βγήκαν....τις κοιτάω και κάνω Visualization για να χωνέψω ότι στο τέλος θα μου τα πάρει ο πέτσινος αλλά αν αντέξω 5-6 μήνες ακόμα ίσως μετά να μπορώ να περιμένω τις επόμενες...θα δείξει. Βλέπω την Strix OC 2080Ti από εχθές στα 1279Ευρώ? Τι έγινε και έπεσε? Με τα νεύρα μου παίζουν??? 1
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Jargon είπε Συμφωνώ και ο Jensen καλά κάνει φυσικά....he has a business to run.. Ε τότε καταλαβαίνεις..... Αυτό είναι το χειρότερο και δυστυχώς η σελίδα του Geizhals με τις 2080Ti δεν έχει φύγει από το TAB από τότε που βγήκαν....τις κοιτάω και κάνω Visualization για να χωνέψω ότι στο τέλος θα μου τα πάρει ο πέτσινος αλλά αν αντέξω 5-6 μήνες ακόμα ίσως μετά να μπορώ να περιμένω τις επόμενες...θα δείξει. Βλέπω την Strix OC 2080Ti από εχθές στα 1279Ευρώ? Τι έγινε και έπεσε? Με τα νεύρα μου παίζουν??? Καταλαβαίνω γιατι στα του ηχουν εφτασα το 50ρικο ισως και λιγο να το περασα.Για αυτο και εβαλα ενα μεγαλο στοπ. Ειναι αρρώστια. Τελος απο μενα για το off topic 😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις