Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jargon είπε

Γκρινιάζω γιατί παίζει να πρέπει να βάλω την 1080Ti αλλού και μου τι δίνει η τιμή της 2080Ti + Waterblcok...

Μα ακριβως επειδη το pc της υπογραφης σου ειναι ηδη πολυ ακριβο(πανω απο 3500-4000)ειναι που μου κανει εντυπωση το παραπονο σου.

Και κατι μου λεει οτι για να εδωσες τοσα χρηματα στον υπολογιστη,μαλλον αλλες προτεραιοτητες θα ειχες ετσι δεν ειναι?

Και παλι ομως επιλογες εχεις περαν της 2080ti.

Εχεις την 1080ti σε used ή την 2080 σαν προσωρινες λυσεις(αν η 1080ti σε Used ειναι ακριβη)μεχρι να βγουν οι επομενες καρτες.

Η Nvidia τι φταιει που τα παιχνιδια που παρουσιασε οτι θα εχουν μεχρι σημερα RT,αυτα εχουν ως τωρα υποστηριξη?

Εταξε πουθενα οτι οτι παιχνιδι κυκλοφορει μετα το καλοκαιρι θα εχει ray tracing και day one κιολας ή οτι θα ειναι ελαφρυ σαν απαιτησεις?

Δηλαδη οκ κατανοητο το κραξιμο για την αρχικη τιμη της 2080ti και της 2080,αλλα σε αρκετα αλλα κυριολεκτικα κραζουν για να κραζουν την nvidia.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jargon είπε

Έχουμε εντελώς διαφορετικά standards φαίνεται...το δυνατό = powerful δεν είπα ότι δεν είναι εφικτό. Αλλά άλλο εφικτό κι άλλο σοβαρό performance...που είναι τα minimum framerates? Που είναι τα 99th percentile? Επίσης το Ray Tracing που έχει το Battlefield είναι αστείο...συγνώμη αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Το μέτρο είναι καλύτερο αλλά θα δεις σε 3-4 χρόνια τι θα βγαίνει και θα γελάς. 

Σε 4Κ η 2080 τραβάει κάτι dips και lows ξεγυρισμένα....κι ας λένε ότι θέλουν τα benchmarks με τα Average FPS για να μην φανεί...

δες κι εδώ από ArsTechnica (μπορώ να σου βρω πολλά αλλά βαριέμαι κι εγω)

https://arstechnica.com/gaming/2019/02/metro-exodus-a-good-single-player-game-to-usher-in-the-pc-ray-tracing-era/

17fps low σε 4Κ με 2080 overclocke / 8700K overclocke / 32GB RAM

Το HardOcp ενοχλεί φαίνεται αλλά μπούρδες δε λέει στα benchmarks εδώ και 20 χρόνια και λέγε ότι θες...Αν σου αρέσουν τα 40fps με 800 Ευρώ κάρτα και δεν βλέπεις πουθενά stuttering και dips οκ. Βλέπουν άλλοι..μήπως πρέπει να αγοράσω κι εγώ για κράζω ελεύθερα? 

Αν ήταν να αναβαθμίσω από 1080Ti καρα overclocked θέλω 4K Ultra έστω σε ότι κυκλοφορεί και 60fps αλλιώς αυτό είναι μια μαλακία και μισή! Σε ολες τις προηγούμενες γενιές σε αυτά τα χρήματα έβλεπες τεράστια διαφορά και τώρα βλέπεις μπουρδες και RT σε Economy Class....ρε δε μας χέζουν..

Για εμένα στο 4Κ η 2080 με RT είναι άκυρη, χωρίς RT μια χαρά αν αγοράζεις τώρα αλλά δυστυχώς νόημα έχει μόνο η 1080Ti γιατί αλλιώς δεν είναι αναβάθμιση αλλά πέταμα χρημάτων κατά τη γνώμη μου. Άλλοι σκέφτονται διαφορετικά τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι εκτός αν αναβαθμίζεις από σειρά 9 ή 1060-1080...

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γουστάρω τα ημίμετρα για χαρακτηριστικά που θα δω σε 2-5-10 τίτλους και με implementation στο 10% απ'ότι μπορεί να κάνει η τεχνολογία του? Έχω αγοράσει κι εγώ υποσχέσεις στο παρελθόν (και από nVidia) και πλέον δε χαμπαριάζω ούτε ανυπομονώ να δω την κάθε νέα ιδέα που πετάνε στο τραπέζι..αφήνω τους άλλους να τη χρηματοδοτήσουν και προτιμώ να την πάρω όταν θα είναι έτοιμη.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ αν κάποιος αγοράζει τώρα κάρτα σίγουρα η σειρά RTX είναι μονόδρομος αλλά δυστυχώς με χειρότερο performance value από τις προηγούμενες και φυσικά ΟΧΙ για το RT που είναι με το σταγονόμετρο και θα αργήσει πολύ για να δείξει τις δυνατότητες του.

Αν πάρω κάτι από τη σειρά RTX θα είναι μονο η 2080Ti και μόνο αν χρειαστεί να βάλω την 1080Ti σε άλλο PC. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα κι επειδή πρέπει να δώσω 1400 Ευρώ και πάλι headroom για το μέλλον δεν βλέπω, τους κράζω. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε ούτε θα αλλάξω γνώμη, ούτε είμαι ο μόνος, ούτε έχουν σπάσει τα ταμεία οι 2χχχχ.....

Μαιστα το techpoweup γράφει βλακείες εγώ στο rig μου βλέπω βλακείες δίκιο έχεις εσύ και το hardop που πιθανότατα έχει αποτελέσματα πριν καν το patch........α ξέχασα παίζω και metro exodus σε  4Κ μπα μάλλον δε γίνεται ούτε αυτό...

Το σοβαρό site που έκανες παντιέρα σου δείχνει ότι η 2080 κάνει μόνο για full hd και εγώ σου έδειξα 4 φορές πάνω αυτή την ανάλυση χωρίς dlss και συνεχίζεις την παπαρολογια αντί να πεις "ναι είπα μαλακια" καλή συνέχεια λοιπόν στις ιστορίες από την κρύπτη που γράφεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα ακριβως επειδη το pc της υπογραφης σου ειναι ηδη πολυ ακριβο(πανω απο 3500-4000)ειναι που μου κανει εντυπωση το παραπονο σου.

Και κατι μου λεει οτι για να εδωσες τοσα χρηματα στον υπολογιστη,μαλλον αλλες προτεραιοτητες θα ειχες ετσι δεν ειναι?

Και παλι ομως επιλογες εχεις περαν της 2080ti.

Εχεις την 1080ti σε used ή την 2080 σαν προσωρινες λυσεις(αν η 1080ti σε Used ειναι ακριβη)μεχρι να βγουν οι επομενες καρτες.

Η Nvidia τι φταιει που τα παιχνιδια που παρουσιασε οτι θα εχουν μεχρι σημερα RT,αυτα εχουν ως τωρα υποστηριξη?

Εταξε πουθενα οτι οτι παιχνιδι κυκλοφορει μετα το καλοκαιρι θα εχει ray tracing και day one κιολας ή οτι θα ειναι ελαφρυ σαν απαιτησεις?

Δηλαδη οκ κατανοητο το κραξιμο για την αρχικη τιμη της 2080ti και της 2080,αλλα σε αρκετα αλλα κυριολεκτικα κραζουν για να κραζουν την nvidia.

To PC της υπογραφής μου έχει φθάσει τα 10.000 γιατί 5,000 έκανα επεξεργαστής /΄μνήμη και cooling μόνο....το θέμα δεν είναι αυτό και το PC τα έχει βγάλει τα λεφτά του είδη γιατί δουλεύει επαγγελματικά.....απλά επείδή το κοιτάω όλη μέρα έριξα και μερικά παραπάνω τα οποία περνάνε στα έξοδα. 

BTW - 1080Ti έχω ήδη!

Αν ήταν μόνο για gaming όπως ένα άλλο που φτιάχνω πάλι με watercooling σε ένα Phanteks Evolv-X σε καμία περίπτωση δεν θα είχε γίνει αυτό το έξοδο.

32 λεπτά πριν, aorus είπε

Μαιστα το techpoweup γράφει βλακείες εγώ στο rig μου βλέπω βλακείες δίκιο έχεις εσύ και το hardop που πιθανότατα έχει αποτελέσματα πριν καν το patch........α ξέχασα παίζω και metro exodus σε  4Κ μπα μάλλον δε γίνεται ούτε αυτό...

Το σοβαρό site που έκανες παντιέρα σου δείχνει ότι η 2080 κάνει μόνο για full hd και εγώ σου έδειξα 4 φορές πάνω αυτή την ανάλυση χωρίς dlss και συνεχίζεις την παπαρολογια αντί να πεις "ναι είπα μαλακια" καλή συνέχεια λοιπόν στις ιστορίες από την κρύπτη που γράφεις...

Βρε κοίτα τι γίνεται με το RT που συνεχίζεις και μου τι λές....όσο μιλάγαμε βγήκε το Shadow of The Tomb Raider patch και τι να σου πω...ΦΟΒΕΡΟ! Στην ουσία μόνο shadows και λίγο σε εσωτερικούς χώρους με το φωτισμό και πάλι δεν βγαίνει.....τώρα να μιλάμε σοβάρα ανα είναι αυτή η επανάσταση τραβάτε με κι ας κλαίω....

Σου έβαλα κι άλλο benchmark από Ars και υπάρχουν κι άλλα.

ENJOY - RT και πράσινα άλογα με την 2080 σε 4Κ -- ούτε σκέτο 4Κ δεν μπορεί να παίξει στο full......μη τρελαθούμε κιόλας με το Techpowerup...σοβαροί αλλά έχουν και μια μπίζνα να τρέξουν.

RTX_RT_OO23.jpg.dc876067564e94c6bb5d0b3b7c09f6d3.jpg

ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ RT - GURU3D.com

RT_2080333.png.90737c424058183e14342e598b30c961.png

ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ
RTX_RT_OOss23.jpg.bcd1a544b4d1fb1276a5206cff9ccff1.jpg

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ!!!!

RTX_RT_OO222343.jpg.2721e1a6c80238a09d6c18f14a16a693.jpg

ΚΑΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ 2080Ti - 

RTX_RT_OssOss23.jpg.c2108ee6c7d0e6f8219962b36f9080dd.jpg

Διάβασε και τι λένε η χρήστες, ψάξε και αλλού κι αν πάλι δεν πιστεύεςι συνέχισε να παίζεις ΤΟ ΕΝΑ παιχνίδι με το λιγοστό Race Tracing που έχει, γιατί δουλευόμαστε εδώ πέρα, και μετά έλα να μου πεις ιστορίες από τη δική σου κρύπτη....

Η 2080 στο RT δεν τραβάει....και το RT μέχρι στιγμής εκτός του ότι παίρνει 6 μήνες για να μπει δε λέει σχεδόν τιποτα...κολοκύθια....πολύ απλά γιατί οι κάρτες δεν σηκώνουν ακόμα πολλά.

Και καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο ευγενικός γιατί δεν φθάνει που βαριέσαι να το ψάξεις μου τι λες και βρίζεις κι από πάνω. 

Επεξ/σία από Jargon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποτε κάτι κυκλοφορεί κάτι που έχει σχέση με το RTX  ανακυκλώνεται η ίδια συζήτηση 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή η αγορά μιας 2080 (ti) είναι κακό vfm αλλά η αγορά μιας 1080ti όταν έγινε ήταν καλό vfm?

Ποιο vfm ρε παιδιά σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων?

Να συζητήσει για vfm ένας χρήστης που θέλει 2600 με 1660 και 3χιλιαρες μνήμες να το καταλάβω.

Εδώ που σκορπάμε λεφτά στο τζάκι τι νόημα έχει το vfm?

Το performance μας καίει όλους εδώ τους καμμένους και όλοι εδώ οι γνωστοί άγνωστοι

αγοράζουμε όσο perfomance μας επιτρέπει κάθε φορά η τσέπη ή η γυναίκα μας.

Όποιος γουστάρει το έξτρα blink σε όποιους τίτλους έχει υλοποιηθεί, αλλά και σε όσους ακολουθούν

- διαβάζω για το dlss και το raytrace σχόλια λες και τελείωσε το implementation ενώ είμαστε στην αρχή του -

πάει και το πληρώνει, για όποιον από τα screenshots και τα διαγράμματα δεν του λέει κάτι ακόμα,

βαστάει τον παρά του για την επόμενη γύρα. Απλά και κατανοητά.

Ούτε ντε και καλά δεν υπάρχει blink επειδή δεν το παίζει η κάρτα μου,

ούτε είναι gimmick το blink επειδή  δεν τρέχει τσίτα τα μπρίκια με όλη τη σειρά των rtx.

Άμα τα τελίκιαζε όλα η 2080 δεν θα είχε λόγο ύπαρξης η ti.

Δεν τα τελικιάζει όλα, όποιος δεν θέλει δεν την παίρνει. Πάλι απλά και κατανοητά.

Εγώ μια φορά θα την πάρω και δεν πειράζει, σε 4Κ (όταν πάρω 4Κ monitor) θα κατεβάζω λίγο το raytrace.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δηλαδή η αγορά μιας 2080 (ti) είναι κακό vfm αλλά η αγορά μιας 1080ti όταν έγινε ήταν καλό vfm?

Ποιο vfm ρε παιδιά σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων?

Να συζητήσει για vfm ένας χρήστης που θέλει 2600 με 1660 και 3χιλιαρες μνήμες να το καταλάβω.

Εδώ που σκορπάμε λεφτά στο τζάκι τι νόημα έχει το vfm?

Το performance μας καίει όλους εδώ τους καμμένους και όλοι εδώ οι γνωστοί άγνωστοι

αγοράζουμε όσο perfomance μας επιτρέπει κάθε φορά η τσέπη ή η γυναίκα μας.

Όποιος γουστάρει το έξτρα blink σε όποιους τίτλους έχει υλοποιηθεί, αλλά και σε όσους ακολουθούν

- διαβάζω για το dlss και το raytrace σχόλια λες και τελείωσε το implementation ενώ είμαστε στην αρχή του -

πάει και το πληρώνει, για όποιον από τα screenshots και τα διαγράμματα δεν του λέει κάτι ακόμα,

βαστάει τον παρά του για την επόμενη γύρα. Απλά και κατανοητά.

Ούτε ντε και καλά δεν υπάρχει blink επειδή δεν το παίζει η κάρτα μου,

ούτε είναι gimmick το blink επειδή  δεν παίζει τρέχει τσίτα τα μπρίκια με όλη τη σειρά των rtx.

Άμα τα τελίκιαζε όλα η 2080 δεν θα είχε λόγο ύπαρξης η ti.

Δεν τα τελικιάζει όλα, όποιος δεν θέλει δεν την παίρνει. Πάλι απλά και κατανοητά.

Εγώ μια φορά θα την πάρω και δεν πειράζει, σε 4Κ (όταν πάρω 4Κ monitor) θα κατεβάζω λίγο το raytrace.

Μα σε 1440p είναι άψογη και μπορείς να παιξεις και λιγο με το RT. Για αναβάθμιση από την 1080Ti τεζαρισμένη δεν κάνει και αυτό προσπαθώ να πω όπως και για 4Κ με RT...Επίσης μεχρι και την 1080Ti έπαιρνες το τοπ μοντέλο με τα λεφτά που κάνει σήμερα η 2080.....και αν την είχες πάρει από την αρχή ήταν ΤΡΕΛΟ vfm σε σχέση με τις καινούριες άσε που χωρίς RT παίζει πολύ δυνατά και σήμερα ενώ κρατάει και αξία. 

Επεξ/σία από Jargon
Δημοσ.

Είσαι η τον κάνεις.....ναι θα μπω σε φόρουμ να διαβάσω τι λένε άλλοι χρήστες και δε θα κρίνω με βάση το rig μου, επίσης και το techpoweup τα παίρνει από την nvidia, τι μαλακίες άλλες θα διαβάσω

Πάντως πληροφοριακά μιας και τα έχω αγοράσει και τα παιχνίδια μου ,metro exodus rtx ultra dlss σε 4Κ παίζει ,min 35...,συνέχισε να ποσταρεις μαλακίες πλάκα εχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, aorus είπε

Είσαι η τον κάνεις.....ναι θα μπω σε φόρουμ να διαβάσω τι λένε άλλοι χρήστες και δε θα κρίνω με βάση το rig μου, επίσης και το techpoweup τα παίρνει από την nvidia, τι μαλακίες άλλες θα διαβάσω

Πάντως πληροφοριακά μιας και τα έχω αγοράσει και τα παιχνίδια μου ,metro exodus rtx ultra dlss σε 4Κ παίζει ,min 35...,συνέχισε να ποσταρεις μαλακίες πλάκα εχεις

Νομίζω ότι μόνο και μόνο από τον τρόπο σου και το γεγονός ότι δεν έχεις απάντηση με σοβαρά επιχειρήματα καταλαβαίνει κάποιος ποιος είναι αυτός που περιγράφεις. Τα νούμερα είναι από πάνω και τα επιχειρήματα σου ακολουθούν. 
Μπορείς τώρα να χαλαρώσεις, και να να ζήσεις το όνειρο......εγώ πάντως δεν σου απαντάω ξανά γιατί είσαι αγενής.

Επεξ/σία από Jargon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, aorus είπε

Εσύ ηρέμησε λίγο:) Δεν είναι ανάγκη να πας για μπάνιο από το Μάρτη κάνει κρύο ακόμα.

Μια χαρά καρτάρα είναι η 2080 το ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι. Οποιανού δεν του αρέσει δεν την παίρνει.

Άμα βρει κι ένα διάγραμμα για να δικαιολογηθεί, δεν πειράζει, ας νιώσει καλύτερα.

Αυτός νιώθει καλύτερα που δεν πλήρωσε, εσύ νιώθεις καλά με τη καρτάρα σου κι όλα κομπλέ. win win που λέμε.

38 λεπτά πριν, Jargon είπε

Μα σε 1440p είναι άψογη και μπορείς να παιξεις και λιγο με το RT. Για αναβάθμιση από την 1080Ti τεζαρισμένη δεν κάνει και αυτό προσπαθώ να πω όπως και για 4Κ με RT...Επίσης μεχρι και την 1080Ti έπαιρνες το τοπ μοντέλο με τα λεφτά που κάνει σήμερα η 2080....

Και σε 4κ μια χαρά τα πάει, δεν το γράφει κάποιος νόμος του σύμπαντος ότι όπου βλέπουμε μπάρα στις ρυθμίσεις πρέπει να είναι στο τέρμα.

Όντως από τεζαρισμένη 1080ti είναι sidegrade στα fps με το bonus του dlss + rtx το οποίο είναι υποκειμενικό πόσο το αξιολογεί ο καθένας.

Αν είχα τεζαρισμένη 1080ti δεν νομίζω να αγόραζα 2080, είτε θα τη βάσταγα είτε αν είχα το χρήμα και το monitor θα πήγαινα σε 2080ti.

Από τεζαρισμένη 1080 είναι ωραιότατο upgrade που  θα το πληρώσω ακριβά επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

--

Όταν βγήκε η 1ΧΧΧ σειρά κυκλοφόρησε πρώτα η 1080 κι ένα χρόνο μετά η ti. Δεν κυκλοφόρησαν μαζί όπως τώρα.

Όσο χρόνο ήταν η 'ταχύτερη' κάρτα η 1080 κόστιζε ακριβώς τα ίδια με την 2080.

Από 650-700 οι κινέζικες υλοποιήσεις, 700 κάτι δεν θυμάμαι οι fe και μέχρι 850-900 οι τοπ υλοποιήσεις.

Την δικιά μου 1080 ftw hydro την είχα πάρει 850-870 από Γερμανία, Ελλάδα θέλανε χιλιάρικο παρακαλώ.

Κάνα χρόνο μετά που βγήκε η ti τοποθετήθηκε πάνω κάτω στις ίδιες τιμές, 700 κάτι οι fe και μέχρι 850+ οι υδρόψυκτες.

--

38 λεπτά πριν, Jargon είπε

και αν την είχες πάρει από την αρχή ήταν ΤΡΕΛΟ vfm σε σχέση με τις καινούριες άσε που χωρίς RT παίζει πολύ δυνατά και σήμερα ενώ κρατάει και αξία. 

Δηλαδή την πήρες επειδή ήξερες ότι θα είναι ''ΤΡΕΛΟ vfm'' σε σχέση με τις καινούριες? Θα με τρελάνεις?

Όταν την πήρες δεν την πήρες επειδή ήταν vfm (γιατί δεν ήταν κιόλας) ΑΛΛΑ την πήρες επειδή ήθελες ότι πιο τεζαρισμένο και γρήγορο υπάρχει.

Και καλά έκανες.

Τώρα υπάρχει πιο τεζαρισμένο, πιο γρήγορο και με πιο πολύ blink.

Και δεν έχεις πια το πιο τεζαρισμένο, το πιο γρήγορο και με το πιο πολύ blink.

Δεν πειράζει. Μην κομπλάρεσε.

--

Δηλαδή τώρα τι επιχείρημα είναι ότι κρατάει αξία? Τι είναι οικόπεδο?

Όσο τη βαστάς μοιραίο είναι ότι θα απαξιωθεί, όχι τώρα, σε 6 μήνες, σε ένα χρόνο, όποτε είναι να συμβεί...

Το ότι βαστάει αξία έχει ''αξία'' σαν επιχείρημα άμα την σπρώξεις για να πάρεις rtx.

Μήπως να τη σπρώξεις να γουστάρεις κι εσύ με raytraycing αντί να μας λές ότι δε σ'αρέσει?

Μη μου θυμίζεις όλους αυτούς που κράζανε κι απαξιώνανε το gsynk, μέχρι και placebo το είχαν βαφτίσει

και τώρα φτιάχνουν googledocs και κάνουν crosscheck μη τυχόν και παίζει και στα siemens nixdorf που έχει ο Σκλαβενίτης στα ταμεία...

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το κουρασατε το θεμα... μην βγαλω εξω την μαλαπερδα και γινει το Πανωλεθρια στο Μιλανο νουμερο 3 (το 2 ακυρωθηκε) 😁

Εχοντας ψευτοRT απο Απριλιο θα δωσω κανονικες side by side εικονες με RTX VS ULTRA DUPER RTX OFF με Reshade και οχι κομμενες συγκρισεις. Το techpowerup, eurogamer εχουν πιασει ταβανια στην καταντια. 

Το eurogamer εκανε συγκρισεις σε high RTX OFF και RTX ON...που σε high το AO ειναι στο μηδεν.

Βabbino μην ανεβαζεις εικονες απο 1080p SoTR, πονανε τα ματια μας...lod, γεωμετρια απλα μηδεν! Μια σκατουρια διακρινεις...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
6 hours ago, Jargon said:

Μα σε 1440p είναι άψογη και μπορείς να παιξεις και λιγο με το RT. Για αναβάθμιση από την 1080Ti τεζαρισμένη δεν κάνει και αυτό προσπαθώ να πω όπως και για 4Κ με RT...Επίσης μεχρι και την 1080Ti έπαιρνες το τοπ μοντέλο με τα λεφτά που κάνει σήμερα η 2080.....και αν την είχες πάρει από την αρχή ήταν ΤΡΕΛΟ vfm σε σχέση με τις καινούριες άσε που χωρίς RT παίζει πολύ δυνατά και σήμερα ενώ κρατάει και αξία. 

Πάνω κάτω οι ίδιες τιμές ισχύουν. Την μεγάλη έκπληξη την έκανε η 2080ti που ενώ και η 1080ti στοίχιζε πάνω από χιλιάρικο, η νέα Ti ξεκίνησε με καπέλο +200€.

Η 2080 μου στοίχισε 700 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της ενώ η 980 660€ ένα δεκαπενθημερο μόλις μετά την κυκλοφορία της. 

Αντιστοίχως η 670 και η 5 80 ήταν στα ~460€. 

Ενώ η 1080 με την 2080 έχουν μικρή αποκλείση στην τιμή των, η διαφορά μεταξύ 2080/1080 με την 670/580, τεράστια! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1080Τi ειχε ανετα κατω απο 1000αρικο...μετα εγινε ο χαμος με το farming και περασε το 1000αρικο.

Η 1080Τι AORUS ειχε 900-950 ευρω, και η 2080Τι εχει 1450-1500 ευρω.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Silverage είπε

Είμαι τυφλός ή δεν υπάρχουν διαφορές στο tomb raider με rtx on;

Στο techpowerup παλι δεν εχουν maxαρει τα sets σε RTX OFF....Εχει καταντησει αηδια με το καθε αμπαλο botακι.

Απο Απριλιο θα δωσω screen side by side σε 4K και τα παντα ολα...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει παντού διαφορές, σε κάποια σημεία τίποτα. Σε κάποια κάνει απλά πιο soft τα shadows και σε κάποιες άλλες σκηνές μεγάλη αλλαγή όπως εδώ. Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα από το RTX στο SotTR.

6η εικόνα διαφορές. Τεράστια διαφορά στον χαρακτήρα της Lara.

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shadow_of_the_Tomb_Raider_RTX_DLSS/2.html

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...