Προς το περιεχόμενο

RTX 20series Turing thread (TU 102, TU 104, TU106)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

Για τη τιμή που ζητάει άστο,εγώ 330 διαφορά έδωσα και τη 1080ti και πάλι είναι πάρα πολλά..Για 1400 δεν το συζητάμε καν

Εκτός του ότι δεν θέλω να την πουλήσω γιατί πρέπει να μπει σε άλλο PC και μετά θα χρειάζομαι άλλη, έχει και waterblock. Μαζί με waterblock μια Asus Strix 2080Ti ή κάποια από αυτές υπάρχουν τα waterblocks φθάνουν στα 1500++....και θέλω και καλό PCB για overclock. Γι'άυτό γκρινιάζω και σκέφτομαι πολύ προσεκτικά το τι αξίζει. Να μου πεις υπάρχει και η Palit με 1000 Ευρώ στη Γερμανία αλλά από ρολόγια στο τέλος δεν θα αξίζει σε σχέση με την 1080Ti + 1000 Ευρώ γιατί ούτε waterblock παίρνει ούτε θα κρατάει χωρίς throttle και θα έχει και ότι σαβούρα τσιπ δεν κάνει για τις καλές. Αν είναι να δώσω χρήματα θέλω καλή κάρτα αλλιώς δεν μ'ενδιαφέρει. 

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την καλησπερα μου. Μιας και ειχα πει πριν 1.5 χρονο και εγω για ultra settings ας αναθεωρησουμε. Καποιες ρυθμισεις οπως shadows/gameworks/volumetric ειτε μπουν high ειτε ultra στο 99% ειναι το ιδιο και το αυτο. Και το drop ειναι τεραστιο. Ρυθμισεις οπως textures/terrain/AO στο ultra παντα θα εχουν καποια διαφορα και οπτικα. Οσο για το φιλο jargon πιο πανω ειμαστε στην ιδια μοιρα εχω πιασει αρκετα παλια παιχνιδια και εχω αλλα 100 στο backlog που σιγουρα θελω να παιξω. Απο καινουργια λιγα με ενδιαφερουν αλλα τα παιζω παραπανω απο αξιοπρεπως και αυτα. Οχι σε 4K αλλα σε 1080 με κατωτερη καρτα της 1080ti. Και συμφωνω απολυτα με το οτι ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι πληρη με τα dlc τους με τα patch και τρεχουν νερακι. Επαιξα το unity με σταθερα 75 στο 99% του και το απολαυσα ενω εβλεπα βιντεο με τα αρχικα patch σερνονταν τα παντα. Εχει και το καλο του να παιζεις παλιοτερα παιχνιδια που δεν εχεις παιξει.

• Like 7
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Την καλησπερα μου. Μιας και ειχα πει πριν 1.5 χρονο και εγω για ultra settings ας αναθεωρησουμε. Καποιες ρυθμισεις οπως shadows/gameworks/volumetric ειτε μπουν high ειτε ultra στο 99% ειναι το ιδιο και το αυτο. Και το drop ειναι τεραστιο. Ρυθμισεις οπως textures/terrain/AO στο ultra παντα θα εχουν καποια διαφορα και οπτικα. Οσο για το φιλο jargon πιο πανω ειμαστε στην ιδια μοιρα εχω πιασει αρκετα παλια παιχνιδια και εχω αλλα 100 στο backlog που σιγουρα θελω να παιξω. Απο καινουργια λιγα με ενδιαφερουν αλλα τα παιζω παραπανω απο αξιοπρεπως και αυτα. Οχι σε 4K αλλα σε 1080 με κατωτερη καρτα της 1080ti. Και συμφωνω απολυτα με το οτι ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι πληρη με τα dlc τους με τα patch και τρεχουν νερακι. Επαιξα το unity με σταθερα 75 στο 99% του και το απολαυσα ενω εβλεπα βιντεο με τα αρχικα patch σερνονταν τα παντα. Εχει και το καλο του να παιζεις παλιοτερα παιχνιδια που δεν εχεις παιξει.

Η πρώτη κάρτα που είχα πάρει,μια 7900gt,την είχα εγκαινιάσει με baldurs gate. Καμμένος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

Η πρώτη κάρτα που είχα πάρει,μια 7900gt,την είχα εγκαινιάσει με baldurs gate. Καμμένος

Baldur's gate τεραστιος τιτλος, εγω τον ειχα παιξει με μιΑ Diamond Viper V550 νομιζω με Riva TNT chipset  το 1998 :D

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδιά είμαι ανάμεσα στην rtx 2060 gigabyte gaming oc pro (385 στο skroutz) και την aorus extreme (408 στο skroutz) . θα ηθελα να ρωτήσω η extreme ξερω εχει 4 χρόνια εγγύηση η gaming oc pro ποσα εχει ?

Δημοσ.

Έτσι μπράβο ρε πέτσινε δώσε rtx στον λαό , 

καλη κίνηση πλέον όλοι το γνωρίζαμε ότι και οι gtx κάρτες μπορούσαν να τρέξουν το ray tracing και από τι βλέπω είναι ένα ακόμα feature με τα το free sync που ο maxwell μένει στην απέξω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάρει κι' αυτός RT τώρα με τον driver του Απριλίου.

Έδειξαν αυτό από SotTR πάντως, οπότε θα βγει κάποια στιγμή, λολ.

geforce-rtx-gtx-dxr-shadow-of-the-tomb-r

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
9 hours ago, d4ydr33m3r said:

Baldur's gate τεραστιος τιτλος, εγω τον ειχα παιξει με μιΑ Diamond Viper V550 νομιζω με Riva TNT chipset  το 1998 :D

ΤΝΤ και τα μυαλά στα κάγκελα! Τα 4κ είναι εφικτά και στα νέα παιχνίδια με μικρές υποχωρήσεις. Σε 2 γενιές θα μιλάμε για 2κ+ με το 4κ να παίζει "άνετα" στις top κάρτες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

ένα καλό νέο (υποστήριξη rt έστω και με  lower RT quality settings όπως λέει το άρθρο ) για τους 1000series κατόχους....προσδίδει άλλη ατμόσφαιρά στο game.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...